• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ki??

maşallah diyelim canım :nazar::nazar: aynen her kazıktan bi ders çıkartıyoruz tabi

sağol tatlım..
hamdolsun nedeyim..
aynen öyle..
aslında kadınlar kulübünün adı bana göre "kazıklanmışlar külubü"..
çünkü ben hep sıkıntılarını google'da ararken buraya yönlendiriyodu öylelikle üye olmak nasip oldu..
bi çok insan için de aynı şey geçerlidir diye düşünüyorum :9::9::27::27::27:

sağol tatlım..
hamdolsun nedeyim..
aynen öyle..
aslında kadınlar kulübünün adı bana göre "kazıklanmışlar külubü"..
çünkü ben hep sıkıntılarını google'da ararken buraya yönlendiriyodu öylelikle üye olmak nasip oldu..
bi çok insan için de aynı şey geçerlidir diye düşünüyorum :9::9::27::27::27:

kesinlikle çooo kk haklısın canım kimin derdi sıkıntısı varsa burda :))
allah hepimize yardım etsin insallah :) sen ne kadarlık evlisin ?

kesinlikle çooo kk haklısın canım kimin derdi sıkıntısı varsa burda :))
allah hepimize yardım etsin insallah :) sen ne kadarlık evlisin ?

öyle..şükürki herkes tecrübelerini paylaşıyo..
benzer sıkıntısı olanlara çare oluyo..
mesela ben eşimin ev işlerine yardım etmemesi üzerine bi topic açmıştım..
yazılan yorumlar çok faydalı oldu..
Artık hamdolsun yardım ediyo eşim..
bir yıllık evliyim tatlım bu arada..

öyle..şükürki herkes tecrübelerini paylaşıyo..
benzer sıkıntısı olanlara çare oluyo..
mesela ben eşimin ev işlerine yardım etmemesi üzerine bi topic açmıştım..
yazılan yorumlar çok faydalı oldu..
Artık hamdolsun yardım ediyo eşim..
bir yıllık evliyim tatlım bu arada..

evet canım bende bu sayade dertlerimden kurtulmaya çalısıyorum
aa esler genelde yardımcı olmaz ev islerine ama demek ise yarar bi yöntem buldun nasıl basardın merak ettim bunu :)

bu arada sevgili admin..
doğaçlama olarak güzel kk reklamı yaptım..
beni de görürsünüz artık..:27::27::27:
:1::1::1:

aa esler genelde yardımcı olmaz ev islerine ama demek ise yarar bi yöntem buldun nasıl basardın merak ettim bunu :)

canım bugün bdv'de bi konuya yazdığım cevapta anlattım aslında..dur bakiim bulabilirsem onu kopyala yapışştır yapiimm..
baya uzun çünkü.:1::1:

buldum tatlım olduğu gibi kopyala yapıştır yapıyorum :1::1::1:

canım benim başlarda benim eşim de öyleydi..
aldım karşıma: 'biz birbirimize sağlam ve mutlu lazımız..senden çok bişey beklemiyorum, sadece ufak da olsa bana yardım ettiğini görmek benim isteğimi iki katı artırır..yoksa olacakları sıralayım sana: önce herşeyi yetiştireyim diye kendimi hırpalarım, sonra sağlığımdan olurum ve içten içe sana karşı sinirlenirim..sonra ufak bi hatanda bile bu biriktirdiklerim aklıma gelir olay büyür..huzurumuz kaçar..ben senden senin için küçük(çünkü sen çok güçlü kuvvetlisin),benim içinse çook değerli bir şey olarak bunu bekliyorum..' dedim..
aylarca laf ederek yardım etti..kimi zaman gıcıklığına yapmadı..kimi zaman ağlattı beni kendinden uzaklaştırdı..
ama pes etmedim ve hep şirinlikle yardım istedim..
mesela:
-aşkım o kaslı kollarınla kolayca yapabileceğin kutsal bi görev için mutfağa gelir misin?
- kocacimm acilen bi kahraman desteğine ihtiyacım var..
- Allahım şükürki selvi boylu eşim var, yoksa şu yukardaki sürahiyi bana kim alırdı...
gibi sürekli onu gaza getiren ve asla emir yada direktif içermeyen ricalarla alıştırdım iş yaptırmaya..
ve her yardımından sonra ya öptüm ya iltifat ettim.."aslan kocacim sen olmasan naparım gibi" (aslında yaptığı minnacık bişey, sırf alıştırmak için söyledim bunları" unutma erkekler belli etmezler ama iltifatı bizden daha çok severler..
hala da öyle..freud'un sözündeki gibi "tekrarlanan davranışlar alışkanlığa dönüşür"..
hamdolsun Allahıma bir yılın sonunda öğrendi yardım etmenin iyi bişey olduğunu..

önceki konularıma bakarsan zaten eşimin bu konuda önceden nası biri olduğunu görürsün canım..
çalışıyomusun bilmiyorum ama benim eşim 9-5buçuk çalışmama rağmen anlayışsızdı ve inadına yardım etmezdi..
inşallah en kısa zamanda çözersiniz canım..Allah sana kolaylık eşine anlayış nasib etsin...amin..

Bişey yapmana gerek yok,zamanla yoluna gircek bi olay bu:-)eşine guweniyorsan sorun da yok zaten,huyu bozuk biri icin ewli bekar olms farketmio,asılıyolar yani.esini kiskanman da dogal yasananlardan dolayi,kendini sıkma boş yere:-)

maxi pro 5

Bişey yapmana gerek yok,zamanla yoluna gircek bi olay bu:-)eşine guweniyorsan sorun da yok zaten,huyu bozuk biri icin ewli bekar olms farketmio,asılıyolar yani.esini kiskanman da dogal yasananlardan dolayi,kendini sıkma boş yere:-)

maxi pro 5

öyle canım haklısın..
daha geçen hafta dediğin gibi huyu bozuğun biri aradı..
"evli olduğunuzu biliyorum ama sizden hoşlanıyorum, söylemeden edemedim" diyo lüzumsuz..
insanlar nekadar yüzsüz yahu, hocan o senin..amacın ne acaba....:27::27::27:
şükür ki eşim verdi cevabını yoksa yine kaos olcaktı..

buldum tatlım olduğu gibi kopyala yapıştır yapıyorum :1::1::1:

canım benim başlarda benim eşim de öyleydi..
aldım karşıma: 'biz birbirimize sağlam ve mutlu lazımız..senden çok bişey beklemiyorum, sadece ufak da olsa bana yardım ettiğini görmek benim isteğimi iki katı artırır..yoksa olacakları sıralayım sana: önce herşeyi yetiştireyim diye kendimi hırpalarım, sonra sağlığımdan olurum ve içten içe sana karşı sinirlenirim..sonra ufak bi hatanda bile bu biriktirdiklerim aklıma gelir olay büyür..huzurumuz kaçar..ben senden senin için küçük(çünkü sen çok güçlü kuvvetlisin),benim içinse çook değerli bir şey olarak bunu bekliyorum..' dedim..
aylarca laf ederek yardım etti..kimi zaman gıcıklığına yapmadı..kimi zaman ağlattı beni kendinden uzaklaştırdı..
ama pes etmedim ve hep şirinlikle yardım istedim..
mesela:
-aşkım o kaslı kollarınla kolayca yapabileceğin kutsal bi görev için mutfağa gelir misin?
- kocacimm acilen bi kahraman desteğine ihtiyacım var..
- Allahım şükürki selvi boylu eşim var, yoksa şu yukardaki sürahiyi bana kim alırdı...
gibi sürekli onu gaza getiren ve asla emir yada direktif içermeyen ricalarla alıştırdım iş yaptırmaya..
ve her yardımından sonra ya öptüm ya iltifat ettim.."aslan kocacim sen olmasan naparım gibi" (aslında yaptığı minnacık bişey, sırf alıştırmak için söyledim bunları" unutma erkekler belli etmezler ama iltifatı bizden daha çok severler..
hala da öyle..freud'un sözündeki gibi "tekrarlanan davranışlar alışkanlığa dönüşür"..
hamdolsun Allahıma bir yılın sonunda öğrendi yardım etmenin iyi bişey olduğunu..

önceki konularıma bakarsan zaten eşimin bu konuda önceden nası biri olduğunu görürsün canım..
çalışıyomusun bilmiyorum ama benim eşim 9-5buçuk çalışmama rağmen anlayışsızdı ve inadına yardım etmezdi..
inşallah en kısa zamanda çözersiniz canım..Allah sana kolaylık eşine anlayış nasib etsin...amin..

tesekür ederim canım iyi dileklerin iiçin. gerçekten sen isini biliyorsun valla :)) aslında yapmamiz gereken ufak seylerle senin yaptığın gibi mesela eslerimize yaptırabılırız alıstırabılırız onları bazı seylere. kendilerie gaz vermek yeterli :9:

tesekür ederim canım iyi dileklerin iiçin. gerçekten sen isini biliyorsun valla :)) aslında yapmamiz gereken ufak seylerle senin yaptığın gibi mesela eslerimize yaptırabılırız alıstırabılırız onları bazı seylere. kendilerie gaz vermek yeterli :9:

aynen öyle tatlım..
sonuçta sevmeseler evlenmezler demi..
bizim yapcağımız o sevgiyi güzel yolda değerlendirmek..
başlarda çok kızıyodum eşime neden ben demeden akıl etmiyo diye..
ama artık edayla nazla, iltifatla alıştırdım demeden de yapıyo çok şükür..
eşler gerçekten birbirine karşı tatlı dilli ve sevecen olmalı..herşey bunla çözülüyo..

aynen öyle tatlım..
sonuçta sevmeseler evlenmezler demi..
bizim yapcağımız o sevgiyi güzel yolda değerlendirmek..
başlarda çok kızıyodum eşime neden ben demeden akıl etmiyo diye..
ama artık edayla nazla, iltifatla alıştırdım demeden de yapıyo çok şükür..
eşler gerçekten birbirine karşı tatlı dilli ve sevecen olmalı..herşey bunla çözülüyo..

tüm şiddetimle katılıyorum bu sözlerine tatlı dil yılanı deliğinden çikarır diye bosa demimisler dimi ama :16:

Bosweer:-)simdi o kiza bsey drdim de gerek yok:-)bir ararlar iki ararlar snucta,ne yapabilirler ki.sen bndan dolayi esine tawir almiosun dmi

maxi pro 5

tüm şiddetimle katılıyorum bu sözlerine tatlı dil yılanı deliğinden çikarır diye bosa demimisler dimi ama :16:

aynen ööle canımm..:34::34:

Bosweer:-)simdi o kiza bsey drdim de gerek yok:-)bir ararlar iki ararlar snucta,ne yapabilirler ki.sen bndan dolayi esine tawir almiosun dmi

canım başta çok feci tavır aldım..
sen yüz veriyosun dedim..
biraz resmi ve sert olsan kimse cesaret edemez dedim..
'hemen kestirip atmıyosun, gerekirse aramalarına cevap verme, mesajlarını direk sil ne diye açıklama yapıyosun.' diye çok kızdım..
bağırdım çağırdım..
sonra durup düşündüm..
'sonuçta eşim hoca ve karşısındaki insanla aynı ortamda bulunuyo..
büyüklük ve olgunluk yapıp olaydan sıyrılmaya çalışıyo boşa yüklendim' dedim..
ve olay kapandı çok şükür..

aynen ööle canımm..:34::34:

canım başta çok feci tavır aldım..
sen yüz veriyosun dedim..
biraz resmi ve sert olsan kimse cesaret edemez dedim..
'hemen kestirip atmıyosun, gerekirse aramalarına cevap verme, mesajlarını direk sil ne diye açıklama yapıyosun.' diye çok kızdım..
bağırdım çağırdım..
sonra durup düşündüm..
'sonuçta eşim hoca ve karşısındaki insanla aynı ortamda bulunuyo..
büyüklük ve olgunluk yapıp olaydan sıyrılmaya çalışıyo boşa yüklendim' dedim..
ve olay kapandı çok şükür..
canım çok sükür bitmis olay. bence eskiyi hatırlama sen artık yuvanda mutlusun sonucta keyfinize bakın tadını çıkarın evliliğinizin :)

Aynen ben de onu dicektm,yuz yuze bkyo snucta,onlarn sewiyesnde dgl esin yani mecbur bu sekilde dawranmasi lazm.sen de ustne gdrsen bnalir iyice ,işte gergn ewde gergn,patlar .en iyisni yapmissn,gul gec ya boswer,gurur duy iste esinle,snucta seni secmis;-)

maxi pro 5

canım çok sükür bitmis olay. bence eskiyi hatırlama sen artık yuvanda mutlusun sonucta keyfinize bakın tadını çıkarın evliliğinizin :)

Evet çok şükür atlattık canım..
Gerçi olay ilk patlak verdiğinde eşime ağız dolusu laf etmiştim..
Şuan onları hatırlayıp moralim bozuluyo...
Eşimin de çok zoruna gitmişti ve gıkını çıkarmamıştı..sadece bu hakaretlerini hiç unutmicam dedi o gün..
Yani olay geçti şuan mutluyuz ama umarım izleri de kaybolur...

Aynen ben de onu dicektm,yuz yuze bkyo snucta,onlarn sewiyesnde dgl esin yani mecbur bu sekilde dawranmasi lazm.sen de ustne gdrsen bnalir iyice ,işte gergn ewde gergn,patlar .en iyisni yapmissn,gul gec ya boswer,gurur duy iste esinle,snucta seni secmis;-)

maxi pro 5

Öyle canım...
Işte ben eşimi insan ilişkilerinde rahatlığıyla mimledigim için, gözüm döndü başta..sonra sakinleştim çok şükür..
Inşallah bir daha yaşamayız benzer bir şey...

Evet çok şükür atlattık canım..
Gerçi olay ilk patlak verdiğinde eşime ağız dolusu laf etmiştim..
Şuan onları hatırlayıp moralim bozuluyo...
Eşimin de çok zoruna gitmişti ve gıkını çıkarmamıştı..sadece bu hakaretlerini hiç unutmicam dedi o gün..
Yani olay geçti şuan mutluyuz ama umarım izleri de kaybolur...

kaybolur canım bence sen o izleri silersen ben sende o ısığı görüyorum :))

Back
X