• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ki??

Evet canım yani kusura bakma biraz tedirginim yazamıyorum

rica ederim haklısın
ama çok dikkat et kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bende büyük olabilirsiniz
sadece size tek bişey söylüycem eşiniz kesinlikle arasına mesafe koysun
onlar çocuk yok bilmem dahane
sakın sakın bazı insanlar takıntı dahi yapabiliyo

rica ederim haklısın
ama çok dikkat et kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bende büyük olabilirsiniz
sadece size tek bişey söylüycem eşiniz kesinlikle arasına mesafe koysun
onlar çocuk yok bilmem dahane
sakın sakın bazı insanlar takıntı dahi yapabiliyo

Evet..zaten takıntıdan başka bir şey olamaz evli erkekle uğraşmak..

kusura bakma
ama çok güldüm bu kadar yüzsüzlük olur

Yaa işte evliliğin ne kadar ciddi bir şey olduğunun farkında olsalar yapmazlardı heralde...ama işte eşimin çevresindeki yamyamlari farketmesi lazım..gerçi farketse bile problem olarak görmüyo ztn ancak ben sinir olmamla kalıyorum

lafı uzatmamak adına öyle ifade ettim..yani anlatmaya çalıştığım eşim birilerine tutulur beni bırakabilir yada eksik yanlarimdan ötürü aldatilirim düşüncem yok..kendi ayakları üzerinde durabilen,kültürlü,kariyerli ve eşi tarafından sevilen, takdir goren biriyim...ama kıskançlık zaafim var ve sevdiğim insanlarda ortaya çıkıyor bu durum malesef

niyetim polemiğe girmek değil önce onu belirteyim de. Başka bir konuda ne çirkin kadınlar var ama kocaları onlara prensesler gibi davranıyor (bire bir aynı cümle olmayabilir) allah çirkin şansı versin falan diye yorum yapmıştın ben de çok şansızsın sanmıştım. Bak ne güzel sen güzel kültürlü kariyerli sevilen biriymişsin eşinde beğenilen bir erkekmiş boşver herşeyi keyfine bak

niyetim polemiğe girmek değil önce onu belirteyim de. Başka bir konuda ne çirkin kadınlar var ama kocaları onlara prensesler gibi davranıyor (bire bir aynı cümle olmayabilir) allah çirkin şansı versin falan diye yorum yapmıştın ben de çok şansızsın sanmıştım. Bak ne güzel sen güzel kültürlü kariyerli sevilen biriymişsin eşinde beğenilen bir erkekmiş boşver herşeyi keyfine bak

canım ilgin için teşekkür ederim..çok haklısın şükredilecek bir çok şeye sahibim..Allah her isteyene hayırlısıyla versin..Yalnız bu özelliklerimin olması eşimin rahatsız edilmesini ve benim kıskançlık zaafımı engellemiyor..ve eşimin beğenilmesi aksine benim için şanssızlığa dönüşüyor çoğu zaman..önceki yazdıklarımı da okuduysan ben eşimin hayran kitlesinden rahatsızım..çünkü bu kitleyi ne yazıkki art niyetliler oluşturuyo çoğunlukla..

Son düzenleme:
Bu arada tüm yorumları birlikte alıntılamayı bilmiyorum ama yorum yapan herkese teşekkürler :)
Bu tarz şeyler büyük dertler sayılmaz,yalnız insan kafaya takınca farklı görüşleri merak ediyo..
Hepinize mutluluklar anacım :))

Son düzenleme:
Bi de yeni evliler olarak çok takıyoz böle şeyleri sanki..yıllanınca çoluk çocuk olunca herifi de koyverriz amaaann :))

Paranoyak olmamak imkansiz ...zor durum..
Hersey esinde bitiyor bizimde yakisikli hocalarimiz oldu ama duvar gibi adamlardi..kimse yaklasamazdi yane msj atmak ne demek...
Durus meselesi...

Paranoyak olmamak imkansiz ...zor durum..
Hersey esinde bitiyor bizimde yakisikli hocalarimiz oldu ama duvar gibi adamlardi..kimse yaklasamazdi yane msj atmak ne demek...
Durus meselesi...

Ben de aynen bunu söylüyorum esime canım..ama gel gör ki beğenilmek çok hoşuna gidiyo demekti...inşallah değişir nedeyim...

Bundan dolayı boşanamayacağıma göre görmezden gelmeye çalışıyorum napiyim....

Bundan dolayı boşanamayacağıma göre görmezden gelmeye çalışıyorum napiyim....

canım esine güveniyorsan bence yersiz kuruntular yapma tamam erkek sonuçta ama eğer sevgi saygı varsa karsılıklı zaten o da bunu sana yapmaz :)

canım esine güveniyorsan bence yersiz kuruntular yapma tamam erkek sonuçta ama eğer sevgi saygı varsa karsılıklı zaten o da bunu sana yapmaz :)

evliliğimize bu tarz olaylarla başlamamız tabiki güven zedeleyici oldu ama şuan çok şükür rayına oturuyor herşey...
bunları da yaşamak lazımmış...çok şükür atlattık...
Allah bidaha yaşatmasın..
bu arada konu baya eski nasıl buldunuz ki??

Öncelikle iyi ki varsınız..Nezaman içim sıkılsa sizlerle paylaşıyorum..Sorunum şu: eşimi çok kıskanıyorum..Bunla ilgili topikleri okudum..Genellikle özgüven problemi olanlar kıskanırmış..Ama inanın bende durum farklı..yani kendimi beğeniyorum ve eşim de çok beğenir beni..Yalnız eşimi iş arkadaşları ve öğrencilerinden çok kıskanıyorum..yakışıklı, tatlı dilli,bakımlı,esprili ve seksi, doğal olarak dikkat çekiyo..ve malesef evli olmasına rağmen hep teline ya da facesine ilan-ı aşk mesajları fln geliyodu yeni evlendiğimizde..gerçi son bi kaç aydır bunları atlattık..ama yine de huzursuzum.eşim iyi niyetli ve relax biri..yani kendisine asılanlara yüz vermez ama sert de durmaz..kırmayım diye uzak davranmaz vs..onun bu yapısını değiştiremiyorum..benim değişmem gerek sanki..ne yapmalıyım sizce?

Ne yüzsüz kadınlar var ya; ben bir olta atayım ya tutarsa diye adama mesajlar mı atıyorlar?

Sizi seçmiş, sizinle evlenmiş; sakın onun elinde olmayan durumlar içim adamı sıkboğaz etmeyin. Güvensiz kadın profili çizmeyin. Kendi dünyanızı zenginleştirmeye odaklanın, kafanıza böyle kuruntular gelmez inşallah.

.

Ne yüzsüz kadınlar var ya; ben bir olta atayım ya tutarsa diye adama mesajlar mı atıyorlar?

Sizi seçmiş, sizinle evlenmiş; sakın onun elinde olmayan durumlar içim adamı sıkboğaz etmeyin. Güvensiz kadın profili çizmeyin. Kendi dünyanızı zenginleştirmeye odaklanın, kafanıza böyle kuruntular gelmez inşallah.

.

çok teşekkürler canım..
bu konuyu açalı aylar oldu..yalnız geçen hafta yine aynı sorunu yaşadık..
yine post ergenlik yaşayan yırtık bir öğrencisi aşkını ilan etmiş..
Eşim bana belli etmedi başta canım sıkılmasın diye..
Sonra ben anladım ve sordum o da anlattı..
Çok canımı yaktı mesele..
Ramazan günü insanlari beyni değil libidosu yönetiyo adeta..
Şükür ki eşim cevabını verdi ve eski hayatımıza döndük..

Son düzenleme:
evliliğimize bu tarz olaylarla başlamamız tabiki güven zedeleyici oldu ama şuan çok şükür rayına oturuyor herşey...
bunları da yaşamak lazımmış...çok şükür atlattık...
Allah bidaha yaşatmasın..
bu arada konu baya eski nasıl buldunuz ki??

çok sevindim canım iyi olmanıza allah azınınız tadını bozmasın hiç :) aslında bı konudaki yorumun hosuma gitti sonra diğer konularına baktım ordan buldum iste bıraz merak iste :)

çok sevindim canım iyi olmanıza allah azınınız tadını bozmasın hiç :) aslında bı konudaki yorumun hosuma gitti sonra diğer konularına baktım ordan buldum iste bıraz merak iste :)

hmm..anladım canım..
ee yorumlarımı içten ve mantıklı bulanların sayısı az değil..:23::23::23::23:
ne pisimm hemen de havaya girdim..:51::51::52::52::52::52:
:27::27::27:

:46::46::46: evet mantıklı olduğuna katılıyorum azcık şımarmak hepimizin hakkı

teşekkürler canım..
diyolarya hani "tecrübe yediğin kazıklar bütünüdür."
benimki de o hesap kazık yiyerek olgunlaştım..düşünceler de oturaklaşıyo haliyle..
yani arkamdam iş çevirenler farkında olmadan işe yaradılar..
onlar olmasa belki de evliliğim bukadar sağlam olmıcaktı...:1::1::1:
:32::32::32::32::32:

teşekkürler canım..
diyolarya hani "tecrübe yediğin kazıklar bütünüdür."
benimki de o hesap kazık yiyerek olgunlaştım..düşünceler de oturaklaşıyo haliyle..
yani arkamdam iş çevirenler farkında olmadan işe yaradılar..
onlar olmasa belki de evliliğim bukadar sağlam olmıcaktı...:1::1::1:
:32::32::32::32::32:

maşallah diyelim canım :nazar::nazar: aynen her kazıktan bi ders çıkartıyoruz tabi

Back
X