• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ki??

benim evimin karşısında okul var...benim eşime de 8 sınıf öğrencisi takmıştı kafayı:53: şok olmuştum daha çocuk....girip çıktığını gözetliyor falan.. sınıfta ağlıyormuş neden o evlenmeden benle karşılaşmadı diye..sonra çektim birgün annene öğretmenine söyleyecem dedim o da tırsmıştı....:18:eşine güveniyorsan sorun yok.....hatta hoşuma gider eşimin beğenilmesi.....

benim evimin karşısında okul var...benim eşime de 8 sınıf öğrencisi takmıştı kafayı:53: şok olmuştum daha çocuk....girip çıktığını gözetliyor falan.. sınıfta ağlıyormuş neden o evlenmeden benle karşılaşmadı diye..sonra çektim birgün annene öğretmenine söyleyecem dedim o da tırsmıştı....:18:eşine güveniyorsan sorun yok.....hatta hoşuma gider eşimin beğenilmesi.....

canım seninki yine tehlikesiz ergenmiş..
benim eşim üniversitede hoca ve malesef bunları yapanlar ergenliğini tamamlayamamış koca kızlar..
ve kız diyoki bana:severken sana mı sorcam, benim senle bi derdim yok kocana aşığım..:27::27::27:
ben şok tabi...höst dedim içimden..
hala kuduruyolar kimisi, Allah şerlerinden korusun..
Ama en fazla kudururlar öyle..
Canım kocam, her geçen gün daha çok aşık oluyo bana:16::16::16:

benim eşim üniversitede hoca ve malesef bunları yapanlar ergenliğini tamamlayamamış koca kızlar..
ve kız diyoki bana:severken sana mı sorcam, benim senle bi derdim yok kocana aşığım..:27::27::27:

yok artık....pişkinliğe bak....valla sen kasma boşver dediğim gibi buradaki etken kişi eşin gerisini salla gitsimn:34:

yok artık....pişkinliğe bak....valla sen kasma boşver dediğim gibi buradaki etken kişi eşin gerisini salla gitsimn:34:

ee yani..eşim de sağolsun çok teselli etti..
'bölelerine takılıp yuvamızı huzursuz etmeyelim..
ben bu gibilere papuç bırakmam Allahın izniyle..yeterki birbirimize inanalım güvenelim herşey orda bitiyo' dedi..
ee haklı söze ne denir..
Allah hiç kimseyi böyleleriyle imtihan etmesin dostum..sağol desteğin için..

Son düzenleme:
ee yani..eşim de sağolsun çok teselli etti..
'bölelerine takılıp yuvamızı huzursuz etmeyelim..
ben bu gibilere papuç bırakmam Allahın izniyle..yeterki birbirimize inanalım güvenelim herşey orda bitiyo' dedi..
ee haklı söze ne denir..
Allah hiç kimseyi böyleleriyle imtihan etmesin dostum..sağol desteğin için..

ne güzel söylemiş valla....amin canım...rica ederim:38:

konuyu okuyan ve yorum yapan tüm arkadaşlarım;
konu eski aslında yani yaklaşık 2 ay önce açmıştım..
yalnız yakın zamanda yine bi dengesiz öğrencisi tarafından tazice uğradık eşimle..
ve konu hortlamış oldu..
çok şükür atlattık sorunu..
hepinize yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkürler..
benzer bi olayı tekrar yaşamamak üzere, sağlıcakla kalın anacım:16::16:

Son düzenleme:
yalnız yakın zamanda yine bi dengesiz öğrencisi tarafından tazice uğradık eşimle..
ve konu hortlamış oldu..
Canım ben de konuyu görünce korktum daha geçen hafta bir kriz atlattılar inşallah birşey yoktur diy:30:e sonra baktım ki eski konunmuş şükür

Canım ben de konuyu görünce korktum daha geçen hafta bir kriz atlattılar inşallah birşey yoktur diy:30:e sonra baktım ki eski konunmuş şükür

lilim dostum..
ne düşüncelisin..:16::16:
başka yerde yorumumu gören bi arkadaş bu konuya da cevap yazmış..
malum biliyosun geçen hafta yaşadıklarımı..
böylelikle konu hortladı..
çok şükür iyyiz şuan canım teşekkürler ilgin için..:54::54:

lilim dostum..
ne düşüncelisin..:16::16:
başka yerde yorumumu gören bi arkadaş bu konuya da cevap yazmış..
malum biliyosun geçen hafta yaşadıklarımı..
böylelikle konu hortladı..
çok şükür iyyiz şuan canım teşekkürler ilgin için..:54::54:
canım ümitlim:16: maşallah Allah daim etsin mutluluğunuzu:nazar::nazar::nazar:
eee senin yorumları beğenmeyen mi var şekerim? :34: kk reklamı bile yapmışsın

canım ümitlim:16: maşallah Allah daim etsin mutluluğunuzu:nazar::nazar::nazar:
eee senin yorumları beğenmeyen mi var şekerim? :34: kk reklamı bile yapmışsın

canım benim, çok içten yazıyorum..
içtenlik sanalda bile olsa tutuyo demekki:34::34:
bi de güzellik bakan gözde onu da unutmayalım:34::54:
hee..o reklam doğaçlama gelişti kuzum..
iyki var KK ve siz sevgili dostlarım:16::16::16:
:kkk:

Ay üslubunuz cok tatli soylemeden gecemedim :))
Kiskanmakta cooooook haklisiniz ne öyle büyüler, yemedik ya falan demeler gercekten cok lacka igrenc. Bence esinizde bunun böyle oldugunun farkinda yani ben erkek olsam boyle basit kizlarla arama dağlar mesafeler koyarim bence esiniz aradaki sınırı ayarlayamiyor yada mizaci guler yuzlu oldugu, kimseyi kiramayadigi icin bisey diyemiyor ama artik boyle olmayacagini anlamasi lazim isin icine ara bozmak icin büyü yapan sacma sapan basit kizlar girmis ?! Allah korusun yani daha ne kadar olur bilemem ama daha da sacmayalabilirler. Kesinlikle ciddi bi mesafe koymali ama tabi siz bunu ona soyleseniz sinir olabilir yani bilemedim cok zor bir durum insallah aşarsiniz

uyuz oluyorum oyle tıplere gıt babana sor deseydın gerekn cevabı verırdı o :)))

ve konu hortlamış oldu..

sayemde eskı defterlerı actık ıyımı ettım kotumu ettım bılemedım sımdık :44::44:

Ay üslubunuz cok tatli soylemeden gecemedim :))
Kiskanmakta cooooook haklisiniz ne öyle büyüler, yemedik ya falan demeler gercekten cok lacka igrenc. Bence esinizde bunun böyle oldugunun farkinda yani ben erkek olsam boyle basit kizlarla arama dağlar mesafeler koyarim bence esiniz aradaki sınırı ayarlayamiyor yada mizaci guler yuzlu oldugu, kimseyi kiramayadigi icin bisey diyemiyor ama artik boyle olmayacagini anlamasi lazim isin icine ara bozmak icin büyü yapan sacma sapan basit kizlar girmis ?! Allah korusun yani daha ne kadar olur bilemem ama daha da sacmayalabilirler. Kesinlikle ciddi bi mesafe koymali ama tabi siz bunu ona soyleseniz sinir olabilir yani bilemedim cok zor bir durum insallah aşarsiniz

teşekkürler canım..senin güzelliğin o..:))
çok haklısın..
ah bi elime verseler şu sünepeleri..
bi de artizlik yapmaları yok mu sanki pazardan elma beğeniyo gibi rahat rahat içine düşecekler onlara kalsa..
ana babaları bi bilse böyle vızzıklayamazlarda işte..utanmadan: günahı benim bıynuma sanane diye msj atmış biri de..
neyse hatırladıkça bi hoş oluyom haa..
Allah müstehaklarını versin şu mübarek günde..

uyuz oluyorum oyle tıplere gıt babana sor deseydın gerekn cevabı verırdı o :)))

babası bilse kedi gibi pısarlar da işte..nerde o günler..
yazık bunların ailelerine..

sayemde eskı defterlerı actık ıyımı ettım kotumu ettım bılemedım sımdık :44::44:

sorun değil tatlım..tekrardan bi stres atmış oldum sayende iy oldu :))

teşekkürler canım..senin güzelliğin o..:))
çok haklısın..
ah bi elime verseler şu sünepeleri..
bi de artizlik yapmaları yok mu sanki pazardan elma beğeniyo gibi rahat rahat içine düşecekler onlara kalsa..
ana babaları bi bilse böyle vızzıklayamazlarda işte..utanmadan: günahı benim bıynuma sanane diye msj atmış biri de..
neyse hatırladıkça bi hoş oluyom haa..
Allah müstehaklarını versin şu mübarek günde..

Ne ne ne ne 😶😶 gunahi benim boynuma sanane mi ?!! Ay sinir oldum suanda ben sizin yerinizde olsam hanim hanimcikliga 5 dakika ara verip o kizi parcalardim yemin ederim, saygisiz pislik ya acaba aileleri biliyomu bu kadar ileri gidenlerin ailelerine mi haber verseniz. Ya boyle bi durumda esinizin kiza agzinin payini verip ders disinda yüzüne bile bakmamasi gerekmiyo hayir o koca da sinir krizi sebebi bence bu ne rahatlik cok sinir oldum esinize de

Ne ne ne ne 😶😶 gunahi benim boynuma sanane mi ?!! Ay sinir oldum suanda ben sizin yerinizde olsam hanim hanimcikliga 5 dakika ara verip o kizi parcalardim yemin ederim, saygisiz pislik ya acaba aileleri biliyomu bu kadar ileri gidenlerin ailelerine mi haber verseniz. Ya boyle bi durumda esinizin kiza agzinin payini verip ders disinda yüzüne bile bakmamasi gerekmiyo hayir o koca da sinir krizi sebebi bence bu ne rahatlik cok sinir oldum esinize de

eşim mümkün olduğunca çirkefleşmeden halletmeye çalışıyo canım..
yani sakin bi şekilde konuşup saçmaladığını söyledi kıza..
sonra nosunu sildi..
ben tabi dayanır mıyım msj attım: bi daha asla hiç bi maksatla eşim ve beni rahatsız etmeyin diye..
öylece hallettik..
inşallah bidaha olmaz..

babası bilse kedi gibi pısarlar da işte..nerde o günler..
yazık bunların ailelerine..

sorun değil tatlım..tekrardan bi stres atmış oldum sayende iy oldu :))

o zaman sorun yok canım yaranı desmeyim de istemeden kötü bisey yapmak istemem yanı

Back
X