Ne yapsam ne etsem...yoruldum

Duruuu85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
20
10
3
39
Merhaba ben 32 eşimde 43 yaşında 4 senedir evliyiz fazla flört etmeden tanıştık ve evlendik.başakarda beni hep eleştirdi üzüldük sevindik yani şöyle huzurlu güzel dönemimiz diyeceğim bi dönemim olmadı bekledim olacak olacak herşey düzelecek diye şimdi bakıyorum 4 yıl bekledim.en son ailesi geldi ilk defa ve ben elimden geleni yaptım hiç gocunmadan ama karşılığında oğlumun evi oğlumun şusu busu ... böyle bi muameleyle karşılaştım.ben varım evde ama yok sayılıyormuşum gibi hissettirdiler kendi evime gelen misafir bana evimde değil emanetmişim gibi hissettirdi bende eşime sardım huzursuzluk çığ gibi oldu eski konular herşey kavgalar...birde tüp bebekle uğraşıyoruz psikolojim altüst oldu herşeyi hayatı sorguluyorum artık..acaba beni sevmiyormu olmuyormuyuza kadar geldim.cinsellik hiçbizaman doğru düzgün olmadı ilgisiz yani kadın erkek gibi değil ev arkadaşı gibi günlerimiz haftaşarımız çok ama bakıyorum elinden geleni yapıyor maddi olarak uğraşıyor yeni bi ev aldık taşındık hayatımızı çocuğumuz için yuvamızı uğraşıyoruz yani kurmak için bişeyleri ama diyemiyorumki sevmiyor beni ama seviyorda diyemiyorum istemezmi insan karısını...anlatamıyorum kendimi..galiba mutlu olamıycaz ikimizinde birbirinden beklentileri farklı... çalışmıyorum şuan iyi bi mesleğim var tüp bebekten dolayı iş aramadım . Öyle çaresizce bişeyleri bekliyorum gibiyim.kendime güvenim enerjim kalmadı eridi gitti.nasıl düzeliriz sakın süslen giyin karşıla hoş tut düzelir demeyin hep bakımlı güzel olmaya çalışıyorum zaten.onları görmeyen yada dile getirmeyen biri.çıkmazda kapana kısılmış gibiyim lütfen yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden hepinize

Yaşım geçiyor artık çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden vazgeçemem tüp bebekten.sorunlar nasıl çözülür bulamıyorum sanki düzelmiyor ona göre düzelince bana düzelmiş gibi gelmiyor artık herşey için çok geçmiş gibi hissdiyorum sanki 60 yaşındayım

düzelir inşallah . Süslenmek çözüm değil demişsiniz çok doğru sadece sakin olun ve kendinizi en iyi şekilde düzgünce ifade edin. Tüp bebekte stres çok önemli negatif bir etkendir kendiniz için stresten uzak durun yaşamı sevin kendinizi sevin . Umarım bunlar size iyi gelir sevginin aşamayacağı bir sıkıntı yoktur. Sevgiyle kalın :)

tüp bebek yaptırırken yaşanan strese bağlıyorum. İnsanın psikolojisi altüst oluyor

sırf yaşım geçiyor çocuk sahibi olmalıyım diye sağlıklı yürümeyen mutsuzlukların olduğu bir evliliğe zorlama ile çocuk yapmak ne kadar doğru? evliliği kurtarayım derdinden çok çocuk yapmış olmak için çaba sarf ettiğinizi görüyorum. bence bir aile terapistine gitmelisiniz.

Aile terapistine de gittik yoluna girmişti güya herşey girmiyor yabancı gibi kocam ama içimden bi ses git annenin yanına diyor tek yön bilet al üzülmezsin ozaman işten eve gelince böyle senle konuşmak isteyip senin kafanı yoracak biri olmaz bi süre de git.zaten kavga esnasında bana o git diyor hani gözün döner biri birini kovarsa o bana diyor emanet gibi bi hayata hayat kurmaya çalışıyorum malesef içimde bir şey umut olabileceğini söylediği için hala uğraşıyor ve üzülüyorum galiba

Yalnız Allah bazen problemlerin düzelmesini bekleyip de vermeyebiliyor.Bu problemlerin üstüne degil düzelince olacak belki.Evliliğinizi düzeltmeye bakın bence.Yumurta dondurma işlemleri var deneyebilirsiniz aslında.Ben de hadi çocuk olsun şu sınavıma sonra gireyim hadi önce Bebek diye diye 4 senem gitti.Oldu oldu düştü.Eşimle problemlerim oldu.Ne zamanki sınavımı kazandım.Eşimle aramda düzeldi tamamen evlilik oturdu.Üstüne de şükür hamile kaldım.Ne kadar diretirsek diretelim bazı şeyler düzelmeyi bekliyor önce.İnat degil hayırla gelsin.

Ne istiyorsunuz tam olarak ilgisiz mi sevgisini mi belki edemiyor ?

Bu kadar kotu giden bir evlilikte cocuk dusunuyorsunuz.
Vallahi hayret ettim.

Sanirim siz bosansam da cocugum olsun .diyorsunuz.

Hayirlisi o zamam ne diyelim.

Evde neden emanet gibi hissediyorsunuz? Ev sahibesi gibi hissetmemenize sebep nedir?

Zaten bastan beri mutlu etmemiş ki seni. Üstüne ailesi seni dışlamaya çalışıyor. Sen bu evlilikten çocuk yapmaya emin mısın?

Üzülmenizi istemem ama bence sevmiyor, siz de sevmiyorsunuz. İki taraf da yaşı geçmiş diye yapılmış bir evlilik gibi duruyor burdan.

Böyle bir evliliğe çocuk getirmeye uğraşmak tamamen bencillik
Siz mutlu değilsiniz ki çocuğunuz mutlu olsun.

İnşallah söyledikleriniz içimi ısıttı ne yalan söyliyim teşekkür ederim.seviyoruz birbirimizi ama sorunlar iyi olabilecek şeyleride görmeme engel oluyor. Az önce sevmiyormusun artık beni dedim iyi olmamızı istemiyormusun oda sen kötü olmak için uğraşıyorsun iyi olmamıza izin vermiyor zaman tanımıyorsun diyor.allahım yardım et ne olacaksa olsun artık diyorum

Doğru diyor çaresiz şey yok ancak vakti var bazı şeyleri.O sınavı atlattı mı herşey çorap söküğü gibi gelir inanıyorum.Öbür türlü soğukluk girdi mi veya işin tadı kaçtıktan sonra olmasının bir anlamı yok.Yaşınız öyle çok da değil yani böyle panik yapacak kadar.Akışına bırakın herşey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…