- 26 Nisan 2016
- 85
- 107
- 18
- Konu Sahibi healthandbreath
Herkese merhaba yaklaşık 6 aydır biriyle görüşüyorum.ortak arkadaş vasıtasıyla tanıştık.baslarda benim için her şey çok güzeldi heyecanlanıyordum sevdiğimi sanıyordum falan.sonra vakit geçtiktikçe yavaş yavaş soğudum sebepsiz bi şekilde.ama o beni gün geçtikçe daha çok sevdi daha çok bağlandı.şuan da maksimum seviyor zaten.bana o kadar iyi davranıyor ki anlata anlata bitiremem okulda yemek kötü çıkıyor otobüsle o kadar yol geliyor bana yemek getiriyor geri gidiyor (ben böyle bi istekte bulunmuyorum) ayağım ağrıyor oluyor bana dört katı sırtında çıkarıyor,evden çıkmak istemediğim zamanlar evimin altına geliyor kahve getiriyor her derdime her işime koşuyor.ama gel gör ki benim kalbim öyle küt küt hiç çarpmıyor.bi kaç defa ayrılmaya çalıştım ben sensiz yapamam olamam nolur ayrılma benden seni gerçekten çok seviyorum vs diye ikna etti beni.bende mantıksal olarak bu kadar seven başka nasıl bulucam diye kabul ettim.ama gel gör ki bi aşk olmadığı için içimde kötü davranıyormuşum ona azarlıyormuşum değer vermiyormuşum vs (elimde olmadan oluyor ama bunlar.dün de sen bana hiç değer vermiyorsun falan diye sinir krizi geçirdi arabada bağırdı çağırdı çok korktum baya huzurumu kaçırdı ki ben o sıra araba kullanıyorum yani.annem arıyor bi yandan nerdesin daha çok geç kaldın hadi diye.bak annem arıyor in hadi arabadan eve gitçem diyorum inmiyor hala nolur konuşalım çözelim beni anlamaya çalış falan diyor.ben in istemiyorum diyorum inmiyor etraftaki insanlar bize bakıyor falan.yarım saat uğraştım orda insin diye indi sonunda.eve gelince annemden baya bi azar yedim.mesaj attım evde olmuyo istemiyorum yapamıyorum nolur bırak falan diye.kabul etti bi şekilde rahatladım.sabah da bi sürü aramış kolunu jiletlemiş bana fotoğraf atiyor.çok sinirlendim benim böyle huzurumu kaçırmaya hakkı var mı ya.evin altına geldi yine konuşalım diye ağlıyor özür diliyor yalvarıyor falan.bu sefer kararım kesin net istemiyorum dedim .ama bi yandan da içim parçalanıyor öyle söyledikçe sevmiyor değilim seviyorum ama beni böyle şeyler çok soğutuyor karşımda güçlü kendinden emin insan görmek istiyorum.beni çok seviyor gerçekten ve çok çok çok iyi biri.bidaha böyle birini bulabilir miyim acaba bu kadar ilgiye alıştım başkası hayal kırıklığına mı uğratır beni acaba diye de düşünmüyor değilim.siz olsanız naprsınız.tesekkürler okuduğunuz için