- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
keske annene deseydin anne git 3 4 gün sonra gene gel diyeSelam arkadaşlar. .
20 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. Annem ve kız kardeşim başka şehirden yanıma geldiler. Bugün gittiler o yüzden çok üzgünüm ev boşalmış gibi geliyor. Bunları giriş olsun diye anlatıyorum asıl derdim şu. . Bu benim ikinci çocuğum. İlk çocuğumda sütüm çoktu ama şimdi o kadar çok değil. Göğüslerim dolu dolu olmuyor. Ne yiyip ne içmem gerek bilemiyorum. Bir yandan da hamilelik kilolarımın en azından bir kısmını verip toparlanmak istiyorum. Güya dikkat edicek az yiyecektim bu sefer ama bebeğim daha önemli tabi. Annemgil burdayken iş yapmıyor dinleniyordum üstelik yemek saatlerini de annem ayarlıyordu. Bide annem kalkıp iş yapacağım içinde sütün azalır dedi.
Süt arttırıcı çay içiyorum onun için böyle şeylerden çok ne yemem lazım o konuda akıl verirseniz sevinirim.
Konu sahibi bu yorumu dikkate alın.bol bol su için ..
diğer şeyler sütünüzü azaltmaz ev işi vs.. ama bunları kafanıza takıp stres yaparsanız sütünüz azalır..
hurafelerle aklınızı bulandırmayın..
sütü arttıran en önemli şey sudur..
Keske anneniz is yapinca sutun iyice azalir diyecegine yaninizda kalip yardim etseydi benim annemde sizin ki gibi bakmayin sitemim kendi adima oldu biraz
Bende ikinci bebegime hamileyim ve beni bekleyenleri dusundukce keske diyorum annem diger herkesin annesi gibi beni biraz dusunse
Ben su kafadayim oglum kiskanirsa ya da sutum olmazsa emzirmicem ne yapiyim bende insanim bu yuzden kendimi suclayamam millet keyfinden emzirmiyor
Emzirmek icin en onemli sey moral ve bol su icin birde hummana steel cay vardi sut artirici ondan icin yani pek yapicak bisey yok sutunuz bol olsun
Ablamda yatinca sutim artiyor derdi.sen firsat buldukca uzan.derinlemesine ev isi yapma.su ic bol bol.bebeisinizi gule gule buyutin birde lohusalarin duasi kbul olur bizim icinde dua edermisin bizde anne olalimİşten kastım şu anda dinleniyorum ama efor sarfedince sütün etkilenir dedi annem.. neticede 4 tane doğurmuş tecrübelerine dayanarak söylüyordur
süt olayı tamamen psikolojik bir olay. siz azalır diye düşünürseniz azalır maalesef.İşten kastım şu anda dinleniyorum ama efor sarfedince sütün etkilenir dedi annem.. neticede 4 tane doğurmuş tecrübelerine dayanarak söylüyordur
Stres, nazar hersey olabilir. Ilkinde göğüslerim dolup tasardi. 2. De azaldı 3. Nerdeyse damla damla gibiydi. Zaten 3 aylıkken bıraktı. Ama şimdi Maasallah hepsi iyi.Selam arkadaşlar. .
20 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. Annem ve kız kardeşim başka şehirden yanıma geldiler. Bugün gittiler o yüzden çok üzgünüm ev boşalmış gibi geliyor. Bunları giriş olsun diye anlatıyorum asıl derdim şu. . Bu benim ikinci çocuğum. İlk çocuğumda sütüm çoktu ama şimdi o kadar çok değil. Göğüslerim dolu dolu olmuyor. Ne yiyip ne içmem gerek bilemiyorum. Bir yandan da hamilelik kilolarımın en azından bir kısmını verip toparlanmak istiyorum. Güya dikkat edicek az yiyecektim bu sefer ama bebeğim daha önemli tabi. Annemgil burdayken iş yapmıyor dinleniyordum üstelik yemek saatlerini de annem ayarlıyordu. Bide annem kalkıp iş yapacağım içinde sütün azalır dedi.
Süt arttırıcı çay içiyorum onun için böyle şeylerden çok ne yemem lazım o konuda akıl verirseniz sevinirim.
dogrudur dinlenmek uyumakta sutu arttirir gunduzleri de mutlaka uyuİşten kastım şu anda dinleniyorum ama efor sarfedince sütün etkilenir dedi annem.. neticede 4 tane doğurmuş tecrübelerine dayanarak söylüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?