• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam olmuyor!Deli olcam

osgex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
157
6
46
Denizli
Arkadaşlar bilenler bilir.Bilmeyenler için özet geçeyim...
Benim sevgilim bir barda çalışmaya başladı.(ciddi düşünüyoruz kendisiyle).Onun çalışmasıyla birlikte dert tasa dağ oldu dağğ!
Aramız sürekli bozuk.Sürekli kavga ediyoruz.

Akşama kadar uyuyor zaten yorgun olduğu için akşam biraz görüşüyoruz sonra bara gidiyor sabaha karşı çıkıyor akşama kadar uyuyor.
Boş vakitlerini de benimle kavga ederek geçiriyor...Çok değişti çoookkk!

En ufak bir şeyi büyütüp büyütüp tersleniyor sürekli.
Ağır konuşmaya da başladı aman umrumda değil havalarında..Suçlu olduğu apaçık ortada mesela tamam kapat konuyu yazma mesaj atma falan diyor deli ediyor beni.
Mesaj atmaya devam edince cevap vermiyor.

Ben de kendimi geri çektim mesaj falan atmamaya başladım.Sonra bana 'ne yaptığın belli değil' diye mesaj attı ben de kötü bişey yaptığım yok dedim 'hı hı öyle sus ' dedi sustum o zamandan beri konuşmuyoruz.

Konuşmaları değişti ergen gibi saçma sapan cevaplar veriyor hı evet öyledir tmm grşrz böyle kısa kısa. yüz yüze gelince de hiç kavga etmemişiz sanki..Sarılıyor şapşal falan diye şakalar yapıyor böyle dengem bozuldu bi öyle bi böyle

Ayrıl demeyin lütfen biz çok emek verdik çok şey atlattk uzun süredir beraberiz.Ayrılık son çare olsun.
Ondan önce yapabileceğim birşey var mı fikir verin lütfen...????

Ha son olarak ben jest falan da yapmıştım kendimi geri çekmeden önce.o jest yaptığım birkaç saat iyiydi.Sonra ben eve geldim adam sabaha kadar mesaj atmadı...

Son düzenleme:
sende bir barda çalışmaya başla bakalım neler oluyor?

belli ki barda 2 kız gülümsedi diye totosu kalkmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
bar da bir ekmek kapısı kesinlikle. ama ben orada çalışan birine güvenemem. tarzım değildir yani...
ama senin erkek arkadaşın sonradan girmiş. yine de insana göre olan iş vardır olmayan iş vardır. yani benim hayatımdaki insan barda çalışacak insan değildir.
gece hayatı değişik bir şeydir, içine girdiğin zaman sahte ve saçma bir büyüsü vardır insanı sarıp sarmalar. çünkü işin içinde alkol vardır, eğlence vardır... devamı gelir zaten...
aklı başında biriyse ve ihtiyaçtan girdiyse başka şl bulsun

Arkadaşın daha önce barda çalışmışmıydı?
Belkide girdiği ortam onu etkiledi bişeyleri basite almaya başladı...
İş ortamı değişirse belki eski haline döner:26:

bence sen iş bakın daha doğru dürüst biyerlerde ister istemez değişiklik göreceksin huzura kavuşmanız dileğimle

benim eşim yıllardır barda güvenlik olarak çalışıyor Allaha şükür 5 vakit namazında niyazında ben öyle olmadığım halde.gider işini yapar gelir.sonuçta işi bu.bar diye hemen kötüleme olmasın arkadaşlar.bu insanın kişiliğiyle alakalı bişey.içinde varsa zaten kapılır gider.yanlız konu sahibi arkadaşım bu iş gerçekten stresli bi iş yani bin türlü insanla uğraşıyorlar orda sabaha kadar belki sevgilin alışma dönemindedir biraz daha anlayışlı davranmaya çalış baktın olmuyor kavgayla değilde al karşına konuş hissettiklerini anlat.eğer değiştirme başka bi iş yapma imkanı varsada değiştirsin işini.yarın öbürgün evlendiğinizde daha çok zorlanırsın.böyle ne düzen oluyor evde ne bereket.akşama kadar evde yatan bi koca düşünsene.ilerde sende çalışırsan dahada zor ozamanda sen geliceksin o gidicek o gelicek sen gisiceksin.bi iki işe girip çalışayım dedim baktım evlilik diye bişey kalmadı ortada.velhasıl çok zor.ben 8 yıldır alışamadım.

canım durumuna inan çok üzüldüm özelden msj atma hakkım şuan yok özelden konuşma fırsatımız olsaydı inan sana yardımcı olur en azından çözüm için bir fikir verebiliridim

sonuçta barda çalışıyo yanında durduğuna sukret bence kötü bi ortam sonuçta anlamadığım başka iş mi yokta orda çalışıyo gerçekten ciddi düşünüysa nden öyle bi yerde ise girdi benim sevgilim de önceden çalışıyo du ama benle çıkmaya başladığında ciddi düşündüğümüz için bıraktı sizinki kediye ciğer emanet etmek gibi bişey

sende bir barda çalışmaya başla bakalım neler oluyor?

belli ki barda 2 kız gülümsedi diye totosu kalkmış.

bar da bir ekmek kapısı kesinlikle. ama ben orada çalışan birine güvenemem. tarzım değildir yani...
ama senin erkek arkadaşın sonradan girmiş. yine de insana göre olan iş vardır olmayan iş vardır. yani benim hayatımdaki insan barda çalışacak insan değildir.
gece hayatı değişik bir şeydir, içine girdiğin zaman sahte ve saçma bir büyüsü vardır insanı sarıp sarmalar. çünkü işin içinde alkol vardır, eğlence vardır... devamı gelir zaten...
aklı başında biriyse ve ihtiyaçtan girdiyse başka şl bulsun

Arkadaşın daha önce barda çalışmışmıydı?
Belkide girdiği ortam onu etkiledi bişeyleri basite almaya başladı...
İş ortamı değişirse belki eski haline döner:26:

sonuçta barda çalışıyo yanında durduğuna sukret bence kötü bi ortam sonuçta anlamadığım başka iş mi yokta orda çalışıyo gerçekten ciddi düşünüysa nden öyle bi yerde ise girdi benim sevgilim de önceden çalışıyo du ama benle çıkmaya başladığında ciddi düşündüğümüz için bıraktı sizinki kediye ciğer emanet etmek gibi bişey

Ben ne yapacağımı şaşırdım.Barda falan çalışamam o tarz ortamlardan da nefret ediyorum.Yeri geliyor aynı şehirde dip dibe haftada 1 yarım saat görüşüyoruz.Önceden beni görmek için gece gündüz demeden gelirdi... O işten de hemen çıkamaz marta kadar çalışması lazım...
O toto nasıl iner ??:43: Nasıl davranayım.Kafam çok karışık

ilk baş al karşına sakince suçlamadan bağırmadan anlat içinden geçenleri soranları öyle çözmeye çalış başka çaren yok gibi duruyo

O toto asla seni kaybetmeden inmez.ayril numarani degis 1 ay ulasamasin bak nasil iner kendi bile sasirir nasil indigine :) ama tabi bu gercek ask degil kaybetme egosu

bence ilgilenme ve ondan soğumuş havalarına gir.o aramadan aramak aklına gelmesin.kavga bile etme güzelce konuş.ama konuşmayı kısa kes.görüşebileceğiniz birgün başka bir iş uydur.belki böyle yapmak sana zor gelebilir ama yaparsan bak gör nasıl etekleri tutuşacak.o sana sormaya başlayacak ne oldu beni seviyor musun niye aramadın diye..

Back
X