Saç Kesim Şekilleri ne yapsam olmuyor kızlar ya fikir verir misiniz

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
kızlar ya ben saçlarımı bi,r türlü şekle sokamıyorum.düz desen değil kıvırcık desen hiç değil.arka tarafları düz altlar kıırcık gibi çok tuhaf.şükürler olsun diyorum yine de.ama çok vaktimi alıyor şekle sokmak.göğüs hizamda saçlarım bu arada ve çok gür olmamasına ragmen aşırı kabarıyor alnım da çok açık toplamak hiç olmuyor off off kafam da çok yuarlak değil toplamak hiç olmuyor bana yani arkadaşlar ne olur bir tasiye erin jöleden köpükten 7 24 ten bıktım.diyorum ki tepeden başlayarak kat kat kestireyim nasıl olur ? ar mı bir tavsiyeniz?
boyum da çok uzun değil 1.62 yardım ne olur

benimde dalgalı bende düzleştirmekten bıktım saç düzleştirici spreyler var yada krem kabarıklık içinde toni&guy un kabarma önleyici ürünleri var her ürünü güzel bakabilirsin

Benim saçlarımında garip dalgaları var kuru keza açıcı ve boya var haliyle elektriklenme de oluyor elseve bin kremini kullanıyorum işe yatıyor

Bana sorarsanız saçınız için doğru ürünü bulamamışsınız. 2si bir arada şampuan kullanmayın. Şampuan ve saç kremini ayrı ayrı kullanın. Duş esnasında uyguladığınız bir maske olsun. Kabarıklığı önleyenlerden bir tane seçebilirsiniz. Yatıştırır saçı. Bunun dışında son durulama suyunuz soğuk olsun. Buz gibi olmazsa bile soğuğa yakın olsun. Şu sprey de epey başarılı. Benim saçım kıvırcığa yakın dalgalı, bunu sıkınca kıvırcık oluyor. Çok seviyorum. Deneyebilirsiniz.

Eklentiler

• 1782-510494-TG_P_CL_SGFC_300x300_00.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 69
Ben de saclarimin kabarmasindan cok sikayetciydim, bu yuzden de saclarimi uzattim. Neredeyse belimde saclarim ona ragmen makine ile kurutursam acayip kabarir. Gecen bi internet gazetesinde okudum uctan dibe kurutun diyordu kabarmamasi icin. Yaptim, cok sasirtici bi sekilde kabarmadi hic, gayet dogal gozuktu. Benim tavsiyem saclarini mumkun mertebe ayni boy ya da coook az katli (uclardan) kestir ve uzat, banyodan sonra hemen kurutma, havlunun suyu emmesine izin ver. Bi de krem vs surebilirsin, ben argan yagi kayisi yagi karisimi kullaniyorum, iyi oluyor.

Saçın kabarması o kadar kötü değil bence, ama biraz kısaltabilirsiniz. Alnınız çok açıksa kahkül modellerini inceleyin. Benim alnım çok dar, hiç cesaret edemiyorum kahküle o yüzden.

kuaförde kalıcı fön/brezilya fönü yaptırabilirsiniz veya kalıcı keratin yüklemesi yaptırabilirsiniz. altı ay kadar dayanıyor. ortalama 150-250 tl arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…