- 23 Ağustos 2012
- 51.400
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.343
- 898
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Muhtemelen evlenmeye kalksan da sorun çıkaracaklar.
Kendi ülkelerini, akrabalarını özlemiyorlar diyorsun.Duygusal değiller, maneviyetları zayıf sanırım.
Sana ne kadar düşkünler, sevgi gösteriyorlar bilmiyorum tabi ama seni de bir nebze para için araç olarak
görüyor olabilirler.
Is bulamiyorlar o yuzden calismiyorlar, tum yuk benim ustumde, ama yinede onlarin lafini dinliyorum, benim yerimde baska bi kiz olsa coktan kacip gitmisti, ama ben onlara karsi hep iyi oldum. Ama demekki iyi olmak para etmiyor. Kendi ailem bana böyle davrandigi icin utaniyorum ben...
Sen al biletini bas gel türkiye tatiline derim. Bilet parası senden çıkacaksa kim ne karışır.
Bu arada sosyal ilişkilerin buz gibi olduğu konusuna ben de katılıyorum Almanlar mal gibi hatta mal ötesi. Almanya=sosyal hayat mezarlığı
Sadece ben değil diğer Avrupalılar da Almanların mal gibi olduğu konusunda hemfikir ne yazık ki
Benim de Londraya göç edesim var ama hayat pahalılığı dan yapamıyorum işte
Katiliyorum tum avrupa mal gibi yasiyor gercekten, para benden cikiyor ama onlar her zaman sahnedeler, gercekten hakediyormuyum ben bunlari... aglayarak yaziyorum mesajlarimi...Sen al biletini bas gel türkiye tatiline derim. Bilet parası senden çıkacaksa kim ne karışır.
Bu arada sosyal ilişkilerin buz gibi olduğu konusuna ben de katılıyorum Almanlar mal gibi hatta mal ötesi. Almanya=sosyal hayat mezarlığı
Sadece ben değil diğer Avrupalılar da Almanların mal gibi olduğu konusunda hemfikir ne yazık ki
Benim de Londraya göç edesim var ama hayat pahalılığı dan yapamıyorum işte
Insan ailesine bu yakistirmayi yapmaktan utaniyorİş bulamama işi yalan bence
Ekmek derdi olan her işi yapar ama bir şekilde evine ekmek getirir
Yazmaya utanıyorum ama senin paranı yemeye alışmışlar
Sen küçükken neyle geçiniyordunuz?
Katiliyorum tum avrupa mal gibi yasiyor gercekten, para benden cikiyor ama onlar her zaman sahnedeler, gercekten hakediyormuyum ben bunlari... aglayarak yaziyorum mesajlarimi...
Insan ailesine bu yakistirmayi yapmaktan utaniyor, ben kucukken turkiyedeydik orada calisityorlardi
arkadaşım, sakin olun, ağlanacak bir şey yok..
evet üzücü bir konu ama biraz duyarsız olmalısınız bu konuda.
zira evet anlattığınız gibiyse herşey; para gezme-tozma işlerine gitmesin diye sizi yollamıyorlar bir yere..
ben çözdüm
Ne yazık ki ben de böyle düşünüyorum
Para gitmesin diye bu kız eve hapis
Keske cok para harcayan bir insan olsaydim. Belki o zaman degerim bilinirdi.arkadaşım, sakin olun, ağlanacak bir şey yok..
evet üzücü bir konu ama biraz duyarsız olmalısınız bu konuda.
zira evet anlattığınız gibiyse herşey; para gezme-tozma işlerine gitmesin diye sizi yollamıyorlar bir yere..
ben çözdüm
nasıl oluyor bu? bende yurt dişindayım cocuklugumdan beri her tatılı Vatanımıza giderizMerhabalar kizlar
Yurtdisinda yasiyorum, yirmili yaslarimin ortasindayim, universite okuyorum ayni zamanda calisiyorumda. Sorun su ki, kendim icin hicbirsey yapamiyorum. Hep baskalari icin para kazaniyor calisiyorum onu anladim. Evin tum sorumlulugu benim uzerimde. Hep cok istedigim birsey vardi. Turkiyeye tatile gitmek. Ama beni yanliz göndermiyeceklerini soylediler memlekete, annemle babama siz benle gelin dedigimde ise biz gelmek istemiyoruz dediler, benide tek göndermiyorlar asla ve asla.
Neymis evlenince gidermisim. Sunuda ek bilgi olarak söyliyim benim hicbir sosyal yasantim arkadasim yok burda yapayalnizim, bu durumda benim nasil es bulmami bekliyorsa artik? Su yasima kadar sevgilim olmadi, Ailecek asosyeliz kimseyle görusmuyoruz. Ailem bundan gayet mutlu fakat ben kattiyen degilim!.
Ben simdi ne yapayim kafese konulmus gibi hissediyorum kendimi, dunden beri agliyorum acaba bu cile nerede son bulucak diyorum,
Insanlar hayatini Yasarken bu genc yasimda bu kadar sorumluluk ve baski altinda ezilmekten yoruldum artik dayanamiyorum.
Caresizim ve hakikatten ne yapacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?