ne yapsam olmuyor

Sen al biletini bas gel türkiye tatiline derim. Bilet parası senden çıkacaksa kim ne karışır.

Bu arada sosyal ilişkilerin buz gibi olduğu konusuna ben de katılıyorum Almanlar mal gibi hatta mal ötesi. Almanya=sosyal hayat mezarlığı

Sadece ben değil diğer Avrupalılar da Almanların mal gibi olduğu konusunda hemfikir ne yazık ki

Benim de Londraya göç edesim var ama hayat pahalılığı dan yapamıyorum işte

özlemiyorlar evet nasil basariyorlar bilmiyorum ama ben her zerresini özluyorum... beni para araci olarak mi göruyorlar bilmiyorum o yakistirmayi yapmak istemiyorum ama... ben gercekten calismaktan okumaktan baska birsey yapmiyorum bu hayatta.

İş bulamama işi yalan bence
Ekmek derdi olan her işi yapar ama bir şekilde evine ekmek getirir
Yazmaya utanıyorum ama senin paranı yemeye alışmışlar
Sen küçükken neyle geçiniyordunuz?

tam neresindesin Almanyanin, ben de ordayim da :)

Katiliyorum tum avrupa mal gibi yasiyor gercekten, para benden cikiyor ama onlar her zaman sahnedeler, gercekten hakediyormuyum ben bunlari... aglayarak yaziyorum mesajlarimi...

arkadaşım, sakin olun, ağlanacak bir şey yok..
evet üzücü bir konu ama biraz duyarsız olmalısınız bu konuda.
zira evet anlattığınız gibiyse herşey; para gezme-tozma işlerine gitmesin diye sizi yollamıyorlar bir yere..
ben çözdüm

Katiliyorum tum avrupa mal gibi yasiyor gercekten, para benden cikiyor ama onlar her zaman sahnedeler, gercekten hakediyormuyum ben bunlari... aglayarak yaziyorum mesajlarimi...

Bak canımcım kredi kartın varsa al hemen bir bilet
Ben dün pegasusa baktım Ankara biletleri gelecek hafta 60 euro tek yön gayet uygun
Kartın yoksa da git bir seyahat acentesine hemen kap biletini
Canına yazık
Teyzen dayın kimde kalıcaksan çak bir mesaj hemen
Üzüldüğüne değmez vallahi
Batı, kuzey Avrupa mal gibi yaşıyor gerçekten Güney avrupalılar, biz, diğer milletler olmasa hayat çekilmez:)

Insan ailesine bu yakistirmayi yapmaktan utaniyor , ben kucukken turkiyedeydik orada calisityorlardi

Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama iyi kötü bir iş bulup çalışmayı denemeleri gerekmez mi ya? Hani dil vs bilmiyorlarsa da temizlik vs için de dil bilmek şart mı? Hadi işsizler madem, neden Türkiye'ye dönmüyorlar?

Yanlış anlama olmasın ama sanki senin sırtından geçinmek işlerine geliyor gibi geldi bana.

Ne yazık ki ben de böyle düşünüyorum

Para gitmesin diye bu kız eve hapis

Ne yazık ki ben de böyle düşünüyorum

Para gitmesin diye bu kız eve hapis

ama konu sahibesi de eeeh başlarım size diyemeyecek kadar naif bir üye gibime geldi benim...
sanki katlanır ne olsa annem babam diyerek...

Sen evlenince onlara ne olacak peki? Bunu yazmaya da çekindim ama senin asosyal olman onların işine geliyordur. Şimdi gider de biriyle tanışır aşık olursan onlara ne olacak? Her şeyi düşünüyorlardır ne yazık ki. Üzücü ama böyle.

İyi de Nasıl gittiniz Oray'a onları işi yoksa

Siyasi sığınma vs mi yaptınız

Sen okuyacak çalışacak kadar dil biliyorsan onlar da biliyor mu

Ya da işte Türkiye'deki işleri her ne ise orada o yapılamıyor mu

Keske cok para harcayan bir insan olsaydim. Belki o zaman degerim bilinirdi.

nasıl oluyor bu? bende yurt dişindayım cocuklugumdan beri her tatılı Vatanımıza gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…