- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Yok canim kimseyle bir husumetligimiz yoktu, yanliz göndermiyorlar ama kendileride gelmiyor, bizimkiler tatil insani degiller..acaba bir şeylerden mi korkuyolar?
yani Türkiye'den ayrılırken acaba bir sorun mu bıraktılar arkalarında.. sizi ondan mı korumaya çalışıyolar acaba...
çok enteresan.. hiç mi akraba özlemi çekmiyorlar acaba..Yok canim kimseyle bir husumetligimiz yoktu, yanliz göndermiyorlar ama kendileride gelmiyor, bizimkiler tatil insani degiller..
+1Ben bu konularda biraz sertim. Evlenince mi birey olunuyor? Kadın evlenene kadar ailesini evlendikten sonra kocasını mı "sahip çıkılmak" için yanında taşımalı. Kendi sorumluluğunuzu da üstlenmişsiniz. Güzelce konuşun bu yaştan sonra izin almaya ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.
Katiliyorum sonuna kadar, ki benim gibi bir insanin sosyal hayati 0 olan bir insan nasil es sahibi olabilir ki? Guzelce defalarca konustum, cok caresizim..Ben bu konularda biraz sertim. Evlenince mi birey olunuyor? Kadın evlenene kadar ailesini evlendikten sonra kocasını mı "sahip çıkılmak" için yanında taşımalı. Kendi sorumluluğunuzu da üstlenmişsiniz. Güzelce konuşun bu yaştan sonra izin almaya ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.
Biraz enteresanlar, akrabalarini özlemiyorlar evet. Normal insanlar olsaydi sayet zaten gidip gelmeleri lazimdi turkiyeye, fakat normal degiliz...çok enteresan.. hiç mi akraba özlemi çekmiyorlar acaba..
bizler olmasa da biraz yaşı geçkin insanlar sever öyle hısım akraba ziyaretlerini ne bileyim baya enteresan...
Evde birtek ben calisiyorum, benim kazandigim para yetiyor, nasil sosyallesiyimki ailem hicbirseye izin vermiyor..Neden üniversiteden arkadaş edinmiyorsun?
Maddi durumunuz nasıl? Daha az çalışıp sosyalleşmeye daha çok zaman ayırsan?
Yabanci oldugum icin universite ortaminda arkadaslik edemiyorum, bos zmaninda turkiyedeki gibi malesef islemiyor buradaki sosyal iliskiler herkes cok sogukokulunuz varmış
orada sosyalleşin öncelikle
işiniz varmış o da sosyal bir ortam
alın bileti gelin türkiyeye de bir otelde yer ayırtın
oldu bitti
Bende anlamiyorum hakikatten, galiba hayatimin sonuna kadar boyle yasiyicam, böyle yasamaktansa zaten ölmeyi tercih ederim.yurtdisi derken Almanyada misin? bazi aileleri anlamak da güclük cekiyorum, genc bir insanla kendilerinin istekleri nasil ayni olabilir? yasin o kadar kücük de degil üstelik...
Yabanci oldugum icin universite ortaminda arkadaslik edemiyorum, bos zmaninda turkiyedeki gibi malesef islemiyor buradaki sosyal iliskiler herkes cok sogukisim var fakat sosyal bir is degil kafayi yemek uzereyim
Evde birtek ben calisiyorum, benim kazandigim para yetiyor, nasil sosyallesiyimki ailem hicbirseye izin vermiyor..
Evde birtek ben calisiyorum, benim kazandigim para yetiyor, nasil sosyallesiyimki ailem hicbirseye izin vermiyor..
Bende anlamiyorum hakikatten, galiba hayatimin sonuna kadar boyle yasiyicam, böyle yasamaktansa zaten ölmeyi tercih ederim.
Is bulamiyorlar o yuzden calismiyorlar, tum yuk benim ustumde, ama yinede onlarin lafini dinliyorum, benim yerimde baska bi kiz olsa coktan kacip gitmisti, ama ben onlara karsi hep iyi oldum. Ama demekki iyi olmak para etmiyor. Kendi ailem bana böyle davrandigi icin utaniyorum ben...Hem paranı yiyip hem hayatına mı karışıyorlar?!?
Annen baban neden çalışmıyor tüm yük senin üstünde?
Bak güzelcim para kiminse onun sözü geçer. Sen istediğin gibi yaşa, canları çekmezse de evden atamazlar merak etme çünkü dımdızlak kalırlar. Para sende, güç sende. İzin mizin bekleme dilediğini yap. Paranın bir kısmını da gezmeye eğkenmeye ayır hayatını yaşa. Çok kızdım ailene seni sömürüyorlar. Güzel yaşa bu yaşların bir daha gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?