- Emoji Skoru
- 49
- Puanlar
- 118
- Konu Sahibi ebrarrarba
mrb arkadaşlar daha önce konularımda belirtmiştim yaşadıklarımı ve boşanacağımı.hala babamın evindeyim.burdada huzurlu mutlu değilim.bana çok karışıyorlar.hergün aynı muhabbetler oluyor.çocuğumun düzeni kalmadı gece 12 lere kadar oturuyor.boşanma davamı açmadım daha.eşime alkol tedavisi amateme gitmesini istedim.başta kabul etmedi sonra gitti.tek şartım buydu.tedavi görürsen dönerim demiştim.ama doktor alkolik olmadığını beyinde bitireceğini söyledi.ve tedavilik bir durum olmadığından geri gönderdi.dediğini yaptım dön bir daha yapmıcam diyor.ailem gidersen bir daha yzümüzü göremezsin diyor.dışarı çıkamıyorum çıksam takip ediliyorum.telefon elimde olsa ailem laf sölüyor.herşeyime karışıyorlar.kocamda huzur vermiyor ailemde.bugün kadın sığınma evine gitme istedim.herşeyi ayarladım.madem size zarar veriyorum dedim en azından biraz uzaklaşalım herkes kafasını dinlesin dedim yine bir sürü laf yedim.11 aylık bebeğim var boşanmak istiyorum ama babasız zor olurmu diye düşünüyorum 1 aydan beri bocalıyorum kendimle savaşıyorum psikolojım gerçekten hiç iyi değil.ailemde bana çok baskı yapıyor çok sıkılıyorum.boşanıcam ama kendimi bu duruma bi hazırlamak istiyorum anlayış göstermiyorlar.küçük çocukmuşum giib beni pesşlerinde sürüklüyorlar bıktım artık ne yapsam bilemiyorum.