Ne yapsam sizce...

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.427
3.360
333
İzmir
Öncelikle merhabalar. Geçenlerde yönetim ile toplantı yapıldı. Yaş olarak 35 i geçmiş olsam da ortamda en küçük bendim. Yönetici işte bir şeyi sen tut diye en küçüksün diye bana verdi. Ordan bir arkadaş var annelerimiz günden arkadaş yani sevdiğim biri 3 yaş büyük benden. İşte akraba kontenjanından önce ben alayım dedi. Yoksa ben yöneticiden başlayacaktım ikrama. Neyse ona verince aradakileri atlayamadım onlara da verip işte 4. Falan olarak yöneticiye tuttum tam kapattım. Bu arkadaş yöneticimize ikram et dedi. Ben çok bozuldum. Tabi ikram ettim ama işte almadı yeniden tuttum. Bu arkadaşı uyarsam diyorum. Milletin içinde ablalık taslamasa iyi olcak sonuçta ben de adap bilirim. Önden atılmasaydı da sorun olmayacaktı. Yer yer böyle saçma çıkışları oluyor. Milletin önünde. Sevdiğim biri de kırmak istemiyorum. Ama bu huyundan hoşlanmıyorum. Napsam söylesem mi bilemedim? Bu arada yönetici ile zaten kötü aram ve çok takıntılı biri. Kesin ondan başlamadım diye de gıcık olmuştur.

Bir kenara çekip öncelikli olarak kırmadan konuşmayı deneyin. Kimsenin kalbi bilinmiyor ama iyi niyetinden şüpheniz yoksa farkında olmasan yapıyor olabilir. Yani o belkide durumun farkında değildir. Çok rahatsiz oluyorsaniz konusun guzelce derim. Onu sevip deger verdiginizi ama bu tutumlarin sizi biraz üzdüğünü en azindan öyle ortamlarda dikkat etmesini istediğinizi söyleyin. Dediğim gibi iyi niyetinden yapıyorsa anlayışla karşılayacaktır

Bir kenara çekip öncelikli olarak kırmadan konuşmayı deneyin. Kimsenin kalbi bilinmiyor ama iyi niyetinden şüpheniz yoksa farkında olmasan yapıyor olabilir. Yani o belkide durumun farkında değildir. Çok rahatsiz oluyorsaniz konusun guzelce derim. Onu sevip deger verdiginizi ama bu tutumlarin sizi biraz üzdüğünü en azindan öyle ortamlarda dikkat etmesini istediğinizi söyleyin. Dediğim gibi iyi niyetinden yapıyorsa anlayışla karşılayacaktır
Ben de o şekilde düşünüyorum. Belli bir yaştayım yani 18 imde gibi davranıyor. Her iş karıştı sayesinde.

Hazırcevap olacaksınız.

Önce ben alayım dediyse "X hanım size de yönetici olduğunuzda ilk ikram ederler, ben bugün yöneticimizden başlayacağım"

Önce almak istemesi, önce alabileceği anlamına gelmez.

Hazırcevap olacaksınız.

Önce ben alayım dediyse "X hanım size de yönetici olduğunuzda ilk ikram ederler, ben bugün yöneticimizden başlayacağım"

Önce almak istemesi, önce alabileceği anlamına gelmez.
Maalesef hiç hazır cevap olamadım. 😔 napalım oldu bir kere. Herşeye maydonoz olmazsa iyi olcak.

Nasıl sevebiliyorsunuz böyle insanları.
Bu ilk ablalık taslaması degıldır emınım, sogumanız lazımdı. Gıdın agzını yuzunu kırın kufur edin demeyeceğim ama, yöneticiye tut gibi seyler soyledıgın de ortamda lutfen bozun.
O an ne dersiniz bilmiyorum ama bozun.

Back
X