eşler genelde karısının annesini evde pek istemez bi de belki birşeyden sebep sana bir kızgınlığı vardır ve o yüzden her şeyi sorun ediyordur ya da sana olmasa da hayatında olan başka bir şeye kızgınlığı vardır bence bu kızgınlığın sebebini bulmalısın
Onun kizginligini bulana kadar ben mahvolucam herlde cunku kapali kutunun biridir birsey anlatmaz ama herseye karisir bunaltir beni ayrica bu durum ara ara alevlenmekle birlikte bir yildir boyle yani annemden cok cok once
valla çevreme şöyle bir bakıyorum da bir de kendi hayatıma valla haklısın =))
Elti Adayım şimdiden hepisine posta koyuyor k.v. yanında kayınbiraderime nereye her estiğinde annenin evine giyormuşsun diyor kayınvalidem ses çıkartmıyor biz daha 2 aylık evliyiz 1 akşam yukarı çıkmadık diye kadın hüngür hüngür ağladı karşımda ben oğlumu göremiyorum diye Allah'tan kork anne dedim 1 gün dışarda yedik her akşam görüyorsun dedim..yine suçlu ben oldum
valla çevreme şöyle bir bakıyorum da bir de kendi hayatıma valla haklısın =))
Elti Adayım şimdiden hepisine posta koyuyor k.v. yanında kayınbiraderime nereye her estiğinde annenin evine giyormuşsun diyor kayınvalidem ses çıkartmıyor biz daha 2 aylık evliyiz 1 akşam yukarı çıkmadık diye kadın hüngür hüngür ağladı karşımda ben oğlumu göremiyorum diye Allah'tan kork anne dedim 1 gün dışarda yedik her akşam görüyorsun dedim..yine suçlu ben oldum
Aslında doğru bak ne zaman benim sesim çıkmaya başladı o zaman kayınvalidem az susmayı öğrendi hoş sustu da ne oldu kocasını doldurdu çocuklarını doldurdu..