- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sizden ayrilmaya yol yapiyor. Bu kadar mi korsunuz.
Sanmıyorum.Zaten kadın baska sehırde yasıyo.Görüşmez herhalde.Bidaha açmadık o kadının konusunu.Aramıyo ama ilgiyu falan benden beklıyo.Ben olgun degılmısım fesatmısımEski sevgili olayını nasıl halletiniz ya? Hala görüşüyorlar olmasın? Bu halleri de ondan olabilir.
Bu forumda gördüğüm "en hiçbir şeyin farkında olmayan üye" kendisi.
Ben senin izmir falclarındaki yorumunu gördüm geçenlerde, bence bahsedilen kadın bu kadındı. Normalde tövbe ettim; ama izmire gelirsem o adama ben de gitcem. Bence seninki suç bastırıyor, görüşüyor hala, sen didikleme diye yapıyor.Sanmıyorum.Zaten kadın baska sehırde yasıyo.Görüşmez herhalde.Bidaha açmadık o kadının konusunu.Aramıyo ama ilgiyu falan benden beklıyo.Ben olgun degılmısım fesatmısım
Sanmıyorum o düşmez herhalde.Bu adam gayet iyi ya ben memnunum falcıdan çogu şeyi biliyo.İki hafta sonra ben bidaha gidicem ona.Yaa son günlerde cok kavga ettık Sürekli bi kavga falan.Bu aralar beni çok azarlıyo.benle bulusmuyo falan sınır oluyorum bende.arkadaslarımla falan buluscam ona da bulusalım demıcemBen senin izmir falclarındaki yorumunu gördüm geçenlerde, bence bahsedilen kadın bu kadındı. Normalde tövbe ettim; ama izmire gelirsem o adama ben de gitcem. Bence seninki suç bastırıyor, görüşüyor hala, sen didikleme diye yapıyor.
Param yok falan diyo.Neden bulusmuyo bılmıyorumarkadaşım sen fazla mı safsınnn yoksa fazla mı kendine güvensizsin bir çözemedim seni.Acı çekmekten ezilmekten zevk mi alıyorsun.Ayrıl şu adamdan böyle sevgililik olmaz.haftalardır görüşmemek nedir ya.zaten ayrılmışsın da haberin yok.aklını başına al artık kendine değer ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?