Hiçbirşeyini paylaşmıyorki daha beni almadan kaynana isteği ne olabilir ? Gelin alırken erkek tarafının çabası gerekir ondan sonrası benim sorumlulugum zaten siz ne doldurmasından bahsediyosunuz acabaSizin dertleşmek dediğiniz şikayet etmek. Kayınvalidenin kuyumcuya girmediğini nişanlınız zaten biliyor. Neyini konuşuyorsunuz ki? Düğün günü kararlaştırmaya gelinirken ne kuyumcusu ayrıca bu ya?
Birde merak ediyorum. Siz onların isteklerini yerine getiren bi gelin misiniz? Kayınvalidenizde nişanlınızla “dertleşse”, “ay nişanlımı doldurmuş yılan kaynana” demezsiniz yani öyle mi?
Sizin anlattığınız şeylet için dertleşmiyorsunuz, şikayet ediyorsunuz dedim. Hep şikayet eden ve memnun olmayan biri olduğunuz 2-3 cümleyle bile anlaşılıyor kusura bakmayın. Nişanlınızda sorunlarını anlatamıyordur o yüzden.Hiçbirşeyini paylaşmıyorki daha beni almadan kaynana isteği ne olabilir ? Gelin alırken erkek tarafının çabası gerekir ondan sonrası benim sorumlulugum zaten siz ne doldurmasından bahsediyosunuz acaba
Ay ağzınıza sağlık. Almak vermek sanki maldan bahsediliyor tam içimdekileri söylemişsinizSizin anlattığınız şeylet için dertleşmiyorsunuz, şikayet ediyorsunuz dedim. Hep şikayet eden ve memnun olmayan biri olduğunuz 2-3 cümleyle bile anlaşılıyor kusura bakmayın. Nişanlınızda sorunlarını anlatamıyordur o yüzden.
Gelin almak tabirini kullanabiliyorsanız, evlendikten sonra da kayınvalideye deşi gibi hizmet edip iç içe olmayıda kabul edeceksiniz. İkisi aynı zihniyetin ürünü.
İki insan hayat birleştirmek için evleniyor. Niye size yatırım yapıp nazınızı niyazını çeksinler? Evlenme talebiyle siz gidiyorsunuz ailelere.
E bu zihniyet öyle zaten. Önce yatırım yapıyor geline, sonra kayınvalide hizmetine veriyor. Kızlarımızda baba evinde prenses hissediyor kendini, koca evinde külkedisine dönüşüyor.Ay ağzınıza sağlık. Almak vermek sanki maldan bahsediliyor tam içimdekileri söylemişsiniz
woawwww ben şimdi gelin ALACAĞIM desem topa tutulurum.Hiçbirşeyini paylaşmıyorki daha beni almadan kaynana isteği ne olabilir ? Gelin alırken erkek tarafının çabası gerekir ondan sonrası benim sorumlulugum zaten siz ne doldurmasından bahsediyosunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?