Hanımlar merhaba.Arkadaşım olmadığı için sizlerin fikirlerini alıp,görüşlerinizi okuyarak kendime yön vermeye çalışıyorum.Yine bir hatta birkaç derdim var .Iki yıllık evliyim ve eşim bir ay önce yeni bir telefon aldı.Iki yıldır şifre falan koymazdı telefonuna.Fakat şimdi Galeri bile şifreli bana telefonunu zor veriyor.Önceden kızardı sosyal Medya hesabım var diye fakat şimdi kendisinin iki üç tane sosyal medya hesabı var.Önceden profilinde ikimizin fotoğrafı varken şimdi heryerde kendisinin tek başına fotoğrafları var.Sanki bekar gibi.Neden fotoğrafımız yok dediğimde ise ben karımı Kimseye göstermek istemiyorum diyor.Kendisi uzman çavuşlugu kazandı eğitime gidecek.Araba almayı düşünüyor bana fikrimi sormuyor bile.Şimdi asgari ucretliyiz fakat uzman olunca bu para iki katı olacak .Sanki para onu değiştiriyor.Ben istemezsem para vermez,Senin de bir ihtiyacın olur mu demez.Bende o vermeyince istemeye çekiniyorum.Kendisi har vurup harman savururken ben hep para biriktirmeye çalışıyorum.Bakıyorum çevreme koca parası yemeyi bilen bayanlar oluyor tabi bu tabirimi yanlış anlamayın.Ama gerçekten çok şaşırıyorum nasıl oluyor da kredi kartları banka kartlarını alabiliyorlar eslerinden hayret ediyorum.Bende istiyorum mesleğe geçince evim arabam olsun ehliyetim olsun.Fakat bunlara izin yok.Ehliyet alayım deyince bozuluyor istemiyor.Bana yardım edermisiniz?
Ne yapsam nasıl davransam iyi olur bilmiyorum.Fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Ne yapsam nasıl davransam iyi olur bilmiyorum.Fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.