Ne yapsam? Yardım edin

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.547
498
Size bir sey danışacağım. Olayın kısa gecmisini veriyorum önce.

Gecen cuma erkek arkadasımla buluştuk, ama kısa, 15 dk oturduk seni göreyim dedi konustuk morali bozuktu bayagı. Hem annesi hasta hem de işle ilgili bazı sıkıntıları var. Benden yana bır sorun yoktu soğuk davranmadı. Bir önceki hafta aramız biraz bozuktu ama o gun iyiydi.

Eve dondüm. Gece bir gibi mesaj attım üzme kendini annen iyi olacak ben dua ediyorum dıye, işle ilgili sorun icin de takma kafana bir yolu bulunur falan dedim. Saat iki bucuk gibi girmiş mesajı okumuş ama cevap vermedi. Yani insan bir nezaketen de olsa sag ol der sinirlendim açıkcası.

Arkadasıma anlattım canı sıkkınmıs bosver cok takılma bir iki gün arama kendi haline bırak dedi. Ben de haftasonu hiç aramadım yazmadım pazartesi gunaydın dedim o da gunaydın dedi. Biz zaten bir sabah bir aksam konuşuyoruz genelde haftada bir ya da iki buluşuyoruz onun dışında surekli neredesin ne yapıyorsun muhabbeti yok isteyiz zaten.

Bugun ben ona aksam mesaj attım bir sey sormak icin, bir seye ihtiyacım oldu yarına. Ben sana yarın numarayı adresi veririm sahibini de ararım ilgilensin derim dedi.

Simdi sorun su ki ben ona sorduktan sonra onun bana vereceği bilgilerin bana sabah erken saatte lazım oldugunu öğrendim. Yani benim onun vereceği bilgilere sabah dokuz on gibi ihtiyacım olacak ama o saatte onun da o bilgiler eline geçmemiş olabilir.

Sizce yarın sabah onu arayayım mı sormak icin? Açıkcası arayıp konuşmak istiyorum hem de bu vesileyle annesini de sorarım merak ettim. Su an mesaj atıp sormak da istemiyorum içimden gelmiyor cunku kısa sürede yaşadığımız bir sürü sorun var bir yandan da umut var icimde belki aramız düzelir konuşursak ne bileyim.. Hani sorun yok bak ben seni arıyorum devam ediyoruz vs imajını vereyim yani caba göstersem mi ne yapsam? Daha önce de bir kere böyle olmuştu ben aramıştım, bir de bana trip atmıştı kırılmış hic aramadım sormadım diye.

Arkadasım da diyor ki arama bırak ihtiyacın olan sey icin bile onu aramadıgını fark ettiginde cidden kırılmış oldugunu anlar ve o bir sey yapar.

Su an yüzde %55 aramayacağım gibi duruyor ama sizce ne yapayım ne olur bir fikir verin :KK43:

Son düzenleme:
Yanlis mi dogru mu bilmiyorum. Ama ben kotu zamanlarinda sevdigi kadina sarilarak, konusarak teselli bulmak yerine uzaklasan adamin gerçekten sevdigine asla inanmıyorum.
Ben sıkıntılı oldugum zamanlarda onda teselli buluyorsam, o da sıkıntılı zamanlarinda bende teselli bulmali.

Yanlis mi dogru mu bilmiyorum. Ama ben kotu zamanlarinda sevdigi kadina sarilarak, konusarak teselli bulmak yerine uzaklasan adamin gerçekten sevdigine asla inanmıyorum.
Ben sıkıntılı oldugum zamanlarda onda teselli buluyorsam, o da sıkıntılı zamanlarinda bende teselli bulmali.
Bence de oyle... Bilemiyorum ne yapacagım :(

Bence ayrıntıya takılıyorsunuz. Sanırım şuan aranıza ciddi bi soğukluk girmiş. Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz elbet ama onu da düşünmek lazım. Annesi rahatsızmış, başka sorunları varmış, yakın zamanda problem yaşamışsınız vs vs. İnsan bazen daralıyor, en sevdiğini bile düşünemiyor konuşmak istemiyor. Bazen olur ya hani derliyken sorunun varken sadece sevdiğin insanı istersin, onu görmek onunla dertleşmek..Ama bazen de tam tersi olur, konuşmak istemezsin için sıkılır, sorunlar dertler seni boğmuştur. Üstelik o bir erkek.
"""Arkadasım da diyor ki arama bırak ihtiyacın olan sey icin bile onu aramadıgını fark ettiginde cidden kırılmış oldugunu anlar ve o bir sey yapar.""" cümlesi bence doğru değil. Normal bir dönem olsaydı belki. Bence bi süre rahat bırakın. Kafasını toplasın. Sorunlar çözülünce zaten her şey normale dönecektir. Arayın

Var canım. Bulabılırım de iste ben bıraz bahane olsun dıye de kullanmıştım da su an emın degılım
o zamn bence başka yerden bul arama o aradığı zamanda sağol ben buldum artık sana gerek kalmadı de ki kırıldığını cidden anlasın. ve zaten annesinin hastalığında seni yanından uzaklaştırıyorsa dur bi düşün derim

Bence arkadaşınızın etkisinde çok kalmışsınız biraz kendi kalbinizi dinleyin. Aramak istiyorsanız arayın sorun ne var diye. Hem de zor zamanlar geçiriyormuş yanında olun.

Bence ayrıntıya takılıyorsunuz. Sanırım şuan aranıza ciddi bi soğukluk girmiş. Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz elbet ama onu da düşünmek lazım. Annesi rahatsızmış, başka sorunları varmış, yakın zamanda problem yaşamışsınız vs vs. İnsan bazen daralıyor, en sevdiğini bile düşünemiyor konuşmak istemiyor. Bazen olur ya hani derliyken sorunun varken sadece sevdiğin insanı istersin, onu görmek onunla dertleşmek..Ama bazen de tam tersi olur, konuşmak istemezsin için sıkılır, sorunlar dertler seni boğmuştur. Üstelik o bir erkek.
"""Arkadasım da diyor ki arama bırak ihtiyacın olan sey icin bile onu aramadıgını fark ettiginde cidden kırılmış oldugunu anlar ve o bir sey yapar.""" cümlesi bence doğru değil. Normal bir dönem olsaydı belki. Bence bi süre rahat bırakın. Kafasını toplasın. Sorunlar çözülünce zaten her şey normale dönecektir. Arayın

Canım tesekkur ederim cevabın ıcın aslında tam da aklımda olan seylerı yazmıssın ben de senın gıbı dusunuyorum hem de elımden gelenı yapmıs oldugumu gosterırım böylece o bır ssy yapmasa bıle benım bır pısmanlıgım olmaz ilgimi sevgini gosterdım bundan sonrası ona kalmıs. Icım rahat olur su an tek ıstedıgım o.. Hem konuşursak belkı sesınden de az cok anlarım dıye dusunuyorum.. Burada yarı yarıya ara arama denılmıs o yuzden cok karısık kafam basta aramam dıyordum sımdı arayacagım galıba dıyorum..

o zamn bence başka yerden bul arama o aradığı zamanda sağol ben buldum artık sana gerek kalmadı de ki kırıldığını cidden anlasın. ve zaten annesinin hastalığında seni yanından uzaklaştırıyorsa dur bi düşün derim

Evet ben de oyle dusundum bastA. Sımdı bıraz daha arama taraftarıyım acıkcası cunku bıtecekse de onumu goreyım net bır sey olsun ıstıyorum. Yarın konuşurum bır daha aramam dıye dusundum.

O arayana kadar aramam ben olsam

Kafam o kadar karısık kı. %50-%50yım. Bır yandan dıyorum kk kaçan kovalanır her zaman başarılı oluyor ama bır yandan da sacmalama taktık yapacak aşamayı coktan gectınız kalbının sesını dınle. Zaten yarın arasam muhtemelen yarından sonra bır daha aramam. Cunku cıdden kırıldım..

Bence arkadaşınızın etkisinde çok kalmışsınız biraz kendi kalbinizi dinleyin. Aramak istiyorsanız arayın sorun ne var diye. Hem de zor zamanlar geçiriyormuş yanında olun.

Sanırım arayacagım.. En azından sesınden anlarım belkı. Bılmem kı. Kafam hala cok karısık. Zaten yarın konuştuktan sonra da bır daha yazmam. O anlar belkı... Son bır kez daha denemek ıstıyorum. Eger yarın olumsuz olursa nasip degilmis demek kı, zaten yeterınce uzuldum belırsızlıklerden, en azından sonuc net olur.

Ya şimdi şöyle de bir şey var mesaj atmanız iyi güzel tabi de, ne annesinin durumunu, ne de iş yerindeki sıkıntıyı düzeltiyor, sorun olarak duruyolar hala orada, sağ ol demesinin bir manası yok karşılık olarak, ben de işle ilgili bir soruna yuvarlak cevaba veya annemin durumunu düzeltemeyecek üzülme mesajına "tamam" demekten başka bir cevap göremiyorum, ne üzülmemeyi sağlayacak bir istek o, ne de iş yerindeki sorun çözüldü o mesajla. Tamam mesajı da cevap olarak yollanmayacağına göre, okuyup cevap vermem yani, durumda bir değişiklik olunca tekrar bu sefer iyi haberle aramayı isterim veya bir gelişme olursa karşımdakini haberdar etmek. Bence merak ediyorsanız arayın, tavrınızı ona göre belli edin.

Ben de sorunlar yasadigimda hemen kabuguma cekilirim. Kimseye bir şey de anlatmam çünkü sonuçta bir şey değiştirmeyecek....ben bu sorunlarla karsi karsiyayim ve herkes ne kadar yanindayiz dese de tek basimayim...

Ve bu sessizliğimi bozmaya, düştüğümde kaldirmaya gönlü olmayana da bir sey yapamam. Ornegin her şey o mesaja "tesekkur ederim" yazmamasiyla baslamis. Neden tesekkur bekliyorsunuz ki. Bunun için mi yazdiniz o mesaji. Belli ki adamin sevimlilik yapmaya takati yok...

Ya şimdi şöyle de bir şey var mesaj atmanız iyi güzel tabi de, ne annesinin durumunu, ne de iş yerindeki sıkıntıyı düzeltiyor, sorun olarak duruyolar hala orada, sağ ol demesinin bir manası yok karşılık olarak, ben de işle ilgili bir soruna yuvarlak cevaba veya annemin durumunu düzeltemeyecek üzülme mesajına "tamam" demekten başka bir cevap göremiyorum, ne üzülmemeyi sağlayacak bir istek o, ne de iş yerindeki sorun çözüldü o mesajla. Tamam mesajı da cevap olarak yollanmayacağına göre, okuyup cevap vermem yani, durumda bir değişiklik olunca tekrar bu sefer iyi haberle aramayı isterim veya bir gelişme olursa karşımdakini haberdar etmek. Bence merak ediyorsanız arayın, tavrınızı ona göre belli edin.

Ben neye uzuldum bılıyor musunuz, bu olay yedı sekız ay once olsaydı ve ben ona boyle bır mesaj atsaydım bana ınsallah canım sag ol dıye cevap verırdı. Somdı vermıyor cunku bılıyor cevap verıp verememesinın benım acımdan bır sey degıstırmeyecegını. Nasılsa o aradığı zaman ben her turlu acacağım, nasılsa o ıstedıgı zaman ben her turlu ayarlayıp gelecegım. Uzuluyorum bır yandan da.

Şimdiye kadar sorun yaşadığımız zaman ben hep elımden gelenı yaptım, sonrasında keske dememek ve pısman olmamak ıcın. Hepsınde de ise yaradı, ise yaradı derken evet aramız duzeldı ama ondan cok ıcımi rahatlattı. Elımden gelenı yaptım ben sonucta, top onda artık yapabılecegım bır sey yok. Cok korkuyorum onu kaybetmekten. Ama olmuyorsa da olmaz. Allah buyuk

Ben de sorunlar yasadigimda hemen kabuguma cekilirim. Kimseye bir şey de anlatmam çünkü sonuçta bir şey değiştirmeyecek....ben bu sorunlarla karsi karsiyayim ve herkes ne kadar yanindayiz dese de tek basimayim...

Ve bu sessizliğimi bozmaya, düştüğümde kaldirmaya gönlü olmayana da bir sey yapamam. Ornegin her şey o mesaja "tesekkur ederim" yazmamasiyla baslamis. Neden tesekkur bekliyorsunuz ki. Bunun için mi yazdiniz o mesaji. Belli ki adamin sevimlilik yapmaya takati yok...

Haklısın. Su an daha ıyı anladım. Tabıı kı tesekkur bekledıgım ıcın yazmadım onu o gun oyle mutsuz gorunce cok uzuldum. Ayrılırken sarıldı senı cok ozlemısım cok ıstıyorum uzun uzun sarılıp opmeyı ama sımdı degıl dedı. Aslında mantıklı dusununce bır problem görünmüyor. O gun cevap atmamasına cok takıldım ben. Ne bıleyım.. Rahatsız etmekten korkuyorum bazen. Ben de ıstemem cunku kımsenın olmasını etrafımda bır sorunla yüzlestıgım zaman, bırı arasa konusmak ıstemem falan ama o bana mesaj atsa da benım ıcın anlamı cok buyuk olurdu. Bılmıyorum kı.. Cok karısık kafam bazı seylerı üstüme alınıp alınmama konusunda..

Bilgileri başkalarından bulun ve aramayın
Kırılmaya hakkı yok cunku attıgınız mesaja cevap atma tenezzülünde bulunmamış.Tamam kafası dağınık olabilir ama daha sonra dönebilirdi. Siz aramadan da aramamış
Aramayın derim

Back
X