Ne yapsam? Yardım edin

Kızlar ya annesının kalbi Durmuş uc gundur yogun bakımdaymıs. Cok moralı bozukmus konustuk bugun. Cok utandım ona kızdığım ıcın de. Cok uzuldum ya
Ay şimdi gördüm mesajınızı. Çok üzüldüm çok. Gerçekten büyükmüş demek ki sıkıntısı. Lütfen sıkmadan, bunaltmadan yanında olun.

Ay şimdi gördüm mesajınızı. Çok üzüldüm çok. Gerçekten büyükmüş demek ki sıkıntısı. Lütfen sıkmadan, bunaltmadan yanında olun.

Aynen :( ben de cok uzuldum bır de utandım cunku sabah aradım onu acmyınca cok sınırlendım. Atarlı bır mesaj yazıyordum. Tam o sırada geri aradı. Allahın isi ıste. Iyı kı atmamıştım o mesajı. Kendımden utandım

Ben neye uzuldum bılıyor musunuz, bu olay yedı sekız ay once olsaydı ve ben ona boyle bır mesaj atsaydım bana ınsallah canım sag ol dıye cevap verırdı. Somdı vermıyor cunku bılıyor cevap verıp verememesinın benım acımdan bır sey degıstırmeyecegını. Nasılsa o aradığı zaman ben her turlu acacağım, nasılsa o ıstedıgı zaman ben her turlu ayarlayıp gelecegım. Uzuluyorum bır yandan da.

Şimdiye kadar sorun yaşadığımız zaman ben hep elımden gelenı yaptım, sonrasında keske dememek ve pısman olmamak ıcın. Hepsınde de ise yaradı, ise yaradı derken evet aramız duzeldı ama ondan cok ıcımi rahatlattı. Elımden gelenı yaptım ben sonucta, top onda artık yapabılecegım bır sey yok. Cok korkuyorum onu kaybetmekten. Ama olmuyorsa da olmaz. Allah buyuk

Son duruma üzüldüm, umarım bi an önce şifa bulur annesi, böyle hastalık kriz dönemlerinde yanlış anlaşılmalar fazla oluyor, yanyana olmayınca çabuk büyüyebiliyor tartışmalar :KK43: kendi ilişkinizin problemlerini de umarım çözersiniz onun sorunları hafifledikten sonra, kıymet bilme/görme işleri esas bugünlerde test ediliyor gerçekten, iyi günlerdeki iyi davranışın kıymeti olmuyor doğal olarak. 7-8 ay önce olsaydı da aynı şekilde davranırdı bence ama onu tanımadığınızdan, atara atarla karşılık verirdi, daha şimdiden böyleyse ilerde ne yapar bilinmez diye düşünüp, iyi ki o sabah ki sinirli mesaj gitmedi :D daha çok kırılırdı her şeyin üstüne.

Son duruma üzüldüm, umarım bi an önce şifa bulur annesi, böyle hastalık kriz dönemlerinde yanlış anlaşılmalar fazla oluyor, yanyana olmayınca çabuk büyüyebiliyor tartışmalar :KK43: kendi ilişkinizin problemlerini de umarım çözersiniz onun sorunları hafifledikten sonra, kıymet bilme/görme işleri esas bugünlerde test ediliyor gerçekten, iyi günlerdeki iyi davranışın kıymeti olmuyor doğal olarak. 7-8 ay önce olsaydı da aynı şekilde davranırdı bence ama onu tanımadığınızdan, atara atarla karşılık verirdi, daha şimdiden böyleyse ilerde ne yapar bilinmez diye düşünüp, iyi ki o sabah ki sinirli mesaj gitmedi :D daha çok kırılırdı her şeyin üstüne.

Dun o kadar soylendım kı bugun hastaneden konustugumuzda bıle canım bıtanem konustu eskısı gıbı. Iyi ki aramısım. Cıcek göndermem de ıyı oldu. Cok uzuldum annesıne sesi de cok kotu gelıyordu kıyamam ya ıcım parçalandı. Cok dua ettim allah korudu o mesajı atsaydım ınsanlıgımdan utanırdım cıddı anlamda degıll onun yüzüne, aynaya bakamazdım

Bak iyiki aramissin . Yazik ins sifa bulurlar. Sen onu insanliginla yola getirirsin. Dedigim gibi.
Aynen. Sag olun kızlar sayenizde aradım yoksa aramayacaktım. Annesı ıyılessın de gerısı çözülür. Bız daha once de cok koptuk aöa hıcbırınde o tamamen bırırmedı yanı cok ekstrem bır durum onun ıcın bırbırımızı tamamen silmek. Ben de her sıkıntıda bıttı dıyorum kendı kendıme. Annesı de cok yaslı ne olur bılmıyorum. Amelıyatta kalbı Durmuş. Durumu cok ciddi

Back
X