• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam

İşte bu yüzden etmem galiba diğerleri görmezden gelinebilir de bu çok ağır :kahve:
Evet eleştiriliyorum bu yüzden neymiş kaynanası düşmüşte gelini olarak görmezden geliyormuşum ben düşmeyecekmişmişim
Sabrımla sınanıyorum son günlerde sabır dileyin lütfen

Adamina bagli. Kaynanami affedebilirim, ama bende asla affedilmeyecek olan akrabalar var. Ölüyorum bir damla su dese vermem o derece. Ama kaynanaya af cikabilir,cok buyuk bir sey yapmis olamaz bana en fazla sinir eder uyuz eder

Ne yaşadığıma göre değişir. Mesafeli olurum ama başımın gözümün sadakası olsun der yardım ederim. Mesafeli olurum ki elimi vermişken kolumu kaptırmayayım.
Ama iftira, şiddet, büyü, eşten boşatmaya çalışma gibi şeylerse sırtımı döndüm mü bitmiştir. Benden uzak Allah'a yakın..

Evet eleştiriliyorum bu yüzden neymiş kaynanası düşmüşte gelini olarak görmezden geliyormuşum ben düşmeyecekmişmişim
Sabrımla sınanıyorum son günlerde sabır dileyin lütfen

ölüm korkusu geldiyse kadına sana yaptıklarını hatırlayıp helallik için yanında istiyor olabilir. ben salağın önde gideniyimdir dirsekleri görür görür kendimi sinir eder (ha laflarımı yerinde ve zamanında sokarım o ayrı ama asla soğuyamam) ama sonra yine ben koşarım millete.
iyilik yap iyilik bul demişler. sen insanlığını yap o allahından bulsun.

Benim kayinvalidem gencliginde kayinpederi ve kayinvalidesinden dayak yermis.
Evli 6 cocuklu kadini dovermis kaynanasi. Hem de kocasiyla carsida elele tutustu, cilvelendi, merdiveni guzel supurmedi gibi nedenlerle.
Ve kayinvalidem yillarca bebek gibi bakti bunlara.
O sevap olarak dusundu bakti, ben olsam surunsunler der bir bardak su vermezdim oylesine.

Büyük ihtimalle yardım edeceğim ama hayayımın dönüm noktası olmaz olamaz onunla dönemezsiniz düşersiniz

Şuna güldüm valla kusura bakmayın :)
Kimseyi takmayın kim ne derse desin. Yeri gelince dersiniz kimsenin evinin içini bilemezsiniz diye. Bu kv ye akıl parası olsun. Bırak onun dönüm noktası olsun. Kırmak, dökmek neymiş çekerek öğrensin.
Kimlere dedikodunu yaptıysa onlara ah vah etsin. Çıksın onlar yardım etsin bakalım..

yaptığı güzelliklere bağlı. Şahsen benimki dese gitmezdim:D veya gitsem de yaptığı güzellikleri hatırlatırdım. bilmem sanırım yapardım.. veya yapmazdım. karmakarışıığım.. :işsiz:

Benim kayinvalidem gencliginde kayinpederi ve kayinvalidesinden dayak yermis.
Evli 6 cocuklu kadini dovermis kaynanasi. Hem de kocasiyla carsida elele tutustu, cilvelendi, merdiveni guzel supurmedi gibi nedenlerle.
Ve kayinvalidem yillarca bebek gibi bakti bunlara.
O sevap olarak dusundu bakti, ben olsam surunsunler der bir bardak su vermezdim oylesine.
Kayınvalideniz benim bir üst modelim
Bende düşünüyorum ama düşünmek ve yaşamak farklı şeylermiş

Şuna güldüm valla kusura bakmayın :)
Kimseyi takmayın kim ne derse desin. Yeri gelince dersiniz kimsenin evinin içini bilemezsiniz diye. Bu kv ye akıl parası olsun. Bırak onun dönüm noktası olsun. Kırmak, dökmek neymiş çekerek öğrensin.
Kimlere dedikodunu yaptıysa onlara ah vah etsin. Çıksın onlar yardım etsin bakalım..
Kaynım bana geçengün resmen vicdabsız muamelesi yaptı
Be adam bana yaptıklarını eşine yapmış olsaydı değil eşin sen bile silerdin anneni dedim
Benimle ilgili yorumlarına ihtiyacım yok böylelerinin
Ya kim olsa izin vermez konuşturmaz
Biliyorum şimdi ortamda dedikodu mazemesi bemin
İnan kaynanam numara yapıyor aslında beni istemiyor sırf mazeme çıksın diye yapıyor

Düşünün hanımlar size zamanında kötülüğü dokunmuş biri sizin yardımınıza ihtiyaç duyduğunda ne ölçüde yardımınız dokunur
Kaynana güzelliğinden bir hayli güzellik gördüm ve şimdi yaşlı hasta yardımıma ihtiyacı var. Ameliyat olacak ve yanında olmamı istiyor
Bilemiyorum hem üzülüyorum hemde kızıyorum ne yapsam ne yapsam
Neler yaptığına bağlı valla ama şu durumda çok muhtaçsa yardım ederdim sanırım ama o yapmacık gülüşü olmasın ya acayip sinir oluyorum

İftira varsa bakmam yazacaktım ki varmış, gitsin sevgili oğluyla gelini baksın hevesliyse, tüm sevaplar onların olsun.
Kaynım bana geçengün resmen vicdabsız muamelesi yaptı
Be adam bana yaptıklarını eşine yapmış olsaydı değil eşin sen bile silerdin anneni dedim
Benimle ilgili yorumlarına ihtiyacım yok böylelerinin
Ya kim olsa izin vermez konuşturmaz
Biliyorum şimdi ortamda dedikodu mazemesi bemin
İnan kaynanam numara yapıyor aslında beni istemiyor sırf mazeme çıksın diye yapıyor

Bu konuyu düşünüp beni yine sıkıntıya sokmasındansa içime ne siniyorsa onu yapardım çok düşünmeden..

Oha oha oha hiç mi duymamış yaaa
Duymaz olur mu
Şimdi başkası olsa vah vah ne oldu kuzuma yokmu çaresi gibi şeyler söylerdi
Düşün evde yok bir yakınını kaybetmişti üzgündür yorgundur diyerek evini o gelmeden temizledim sildim süpürdüm geldi aradan bir hafta geçti
Bana sana birşey diyeceğim utanmıyormusun benim inci kolyemi götürmüşsün ne kadar kaynananda olsam hırsızlıktır
Anne sağa sola iyi bak ben götürsem söylerdim dedim hayır dedi herkese anlattı aradan zaman geçince buldu sonrada
Benim için sen getirip oraya koymuşsun dedi
Gelde acı böylesine

Duymaz olur mu
Düşün evde yok bir yakınını kaybetmişti üzgündür yorgundur diyerek evini o gelmeden temizledim sildim süpürdüm geldi aradan bir hafta geçti
Bana sana birşey diyeceğim utanmıyormusun benim inci kolyemi götürmüşsün ne kadar kaynananda olsam hırsızlıktır
Anne sağa sola iyi bak ben götürsem söylerdim dedim hayır dedi herkese anlattı aradan zaman geçince buldu sonrada
Gelde acı böylesine
Hahhahahahhah şaka gibi bu hastaneye yatsa serumu o çekti beni öldürecek der bu ne yaaa

Duymaz olur mu
Gelde acı böylesine
Şu yazdığınız sonrası vicdan yapmayın, giderseniz kendinizden nefret edeceksiniz, baktığınıza, yaptığınız fedakarlığa pişman olacaksınız benden söylemesi, böyle bir iftirayı atan insandan herşeyi beklerim.

Düşünün hanımlar size zamanında kötülüğü dokunmuş biri sizin yardımınıza ihtiyaç duyduğunda ne ölçüde yardımınız dokunur
Kaynana güzelliğinden bir hayli güzellik gördüm ve şimdi yaşlı hasta yardımıma ihtiyacı var. Ameliyat olacak ve yanında olmamı istiyor
Bilemiyorum hem üzülüyorum hemde kızıyorum ne yapsam ne yapsam
Kızı yok mu o gitsin. En kötü eşim giderdi ben gitmem.

Back
X