• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam??

Bu sürecin böyle olmasında en büyük pay benim.kendim rahat etmediği için.sadece çocuk konusunda kismet diyorum o benim elimde değildi.her defasında bişey çıkıyordu.daha zamanı değilmiş demek ki dedim hep.öteki konularda da aslında bir daha olsa yine aynısını yaparim kesin.insanlardan uzaklaşıyorum mesafe koyuyorum.ama bir ihtiyaç anında kendim koşuyorum.ben bundan yoruldum.o yüzden buraya yazmak istemiştim.kimseye de anlatmıyorum. burası bana iyi gelebiliyor.
Anladım. Evet, kendinizi bu kadar yıpratmak pahasına herkese yetişmeyi bırakmalısınız.
Çünkü bu yorgunluk asıl yıllar geçtikçe kendini gösterecek. Bir de herşey yetişince o zaten sizin göreviniz gibi görülmeye başlanıyor. Bir insanı 20 kez sırtında taşı, bir keresinde yapamam de, senden hayırsızı olmuyor.

Kızlar sanırım biraz bunalımdayım ve içimi dökmeye ihtiyacım var.umarım duygu durumumu anlatabilirim.
* sıkıntım ne tam olarak bilmiyorum.çevremde arkadaşım yok pek fazla.kendimi yanlız hissediyorum ama kimse ile arayip konuşmak da istemiyorum.
* Yaklaşık 6 aydır sürekli bir kosturma halindeyim.(çalışmıyorum unutmadan ekleyeyim)misafir geliyor.
* görümcemin düğünü hazırlığı yardımı falan derken bayram yoğunluğu geldi geçti.o bitti hastalar bitmedi sürekli gitmek zorunda olduğum ve bizim bakmak zorunda olduğumuz.
* Atanmayı beklerken atamalar iptal oldu
* Cocuk düşünüyoruz nerdeyse bir senedir ama her ay bişey çıktı ve ertelemek zorunda kaldım.hep başkası için.
* Ben başkaları için hayatımı ertelerken onların daha arkamdan konuştuğunu duyuyorum.sadece işleri düştüğü zaman arıyorlar.malesef ki bende birisinin yardımıma ihtiyacı varsa yok diyemiyorum herseyi bilmeme rağmen.yoruldum..
(Çok uzun yazmış olabilirim kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim)
iyilik yap ama bu sana zarar olarak dönüyorsa o iyilik degildir.

hayır diyemiyorsnuz sanırım .bunu ilk önce cözün

Vallaha benim de öyle bi görümcem vardi. Evde her oturdugu gün misafir agirlardi, artik evde 4 kisi olmalarina ragmen mutfak masraflari hic bitmiyordu, hep pastalar börekler vs. Kaynanam kizdi görümceme, gir bi ise calis, evde oturup misafir agirlayacagina durmadan, ise gidersin yine insan icine cikarsin, parani da kazanirsin ve daha az yorulursun diye... gercekten de öyle oldu, calismaya basladi ve ancak rahatladi..

senin elin bos diye, herkes sana bi is buyuruyor olabilir.. bence hemen bi is bulup calismalisin.

Vallaha benim de öyle bi görümcem vardi. Evde her oturdugu gün misafir agirlardi, artik evde 4 kisi olmalarina ragmen mutfak masraflari hic bitmiyordu, hep pastalar börekler vs. Kaynanam kizdi görümceme, gir bi ise calis, evde oturup misafir agirlayacagina durmadan, ise gidersin yine insan icine cikarsin, parani da kazanirsin ve daha az yorulursun diye... gercekten de öyle oldu, calismaya basladi ve ancak rahatladi..

senin elin bos diye, herkes sana bi is buyuruyor olabilir.. bence hemen bi is bulup calismalisin.
Su an biz de aynı durumdayız.misafir seviyorum ama artık Yetişemiyorum hem maddi hem manevi açıdan.son kez kpss ye hazırlanicam eşim bu süre içinde sadece derslerime odaklanmamı istiyor.belki bundan sonra bu kadar yoğun olmam.dikkat edicem herkese yetişmeyeye öncelik olarak kendimi ayarlamaya

Back
X