Ne yapsam

Ozlm0024

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
79
6
6
28
Merhaba arkadaşlar ben evin büyük geliniyim ve sorum şu kaynatam eltime davrandığı gibi bana davranmıyor nasıl derseniz ben evin büyük geliniyim ilk geldiğimde bu aileye gayet iyiydi aramız kaynatama şimdi diğer gelin geldikten sonra değişti ayrımcılık yapıyor mesela sabah uyanıyor benim yanımdan geçiyor günaydın demiyor ama altimi görünce günaydın diyor benle düzgün sohbet etmez eltimle çok iyi sohbet eder biz birlik oturuyoruz beni iki çocuğum var şuan altınla bi sıkıntım yok şükür ama kaynatandan böyle yaptıkça soğuyorum kaynatamdan

Başta neden kabul ettiniz ayrı ev olmadan evlenmeyi? Aileniz de mi karşı çıkmadı?
Ben ilk geldim 2+1 bir eve kaynım kaynatam bide bizdik sonra baktılar olmuyor ayırdılarda kaynanam sayesinde genç gelin olmaz böyle dedi diye sonra 3+1 aldılar tekrar yanlarına aldılar beni sonra yeni gelin geldi kaynanam 2 sinide ayır diyor kaynatam tamam diyor ayiricam diyip geçiştiriyor

Evi neden kaynatanız ayırıyor onu anlamadım. Siz kendiniz ayırın? Eşinizin geliri yok mu?

Kocayı boşayın. Kesin çözüm. Bu ne biçim hayat

Kocayı boşayın. Kesin çözüm. Bu ne biçim hayat

Hayır o sıra onların kıyafetlerini dolaba diziyordum oda lavabodaydi eltimde mutfakta lavobodan cıktı odasının önünden geçip mutfağa girdi eltime günaydın npyon dedi bende bunu duydum üzüldüm açıkçası

doğru yaşamak için kaynatanın sevgisine muhtaçsın çunku.
kaynata ne ya kayınpederim desene.

Cinnet gecir. Yoksa daha cok konu acarsin kaynattam kaynanam eltim kaynim kaynimin kaynanasi.... Kaynataniz ( ne tuhaf kelime kaynata ) kimseye ev almaz esinizle konusun kiraya cikin kendi yaginizda kavrulun. Kaynana kaynata maas bolunmesin evdeki isleri gelinler yapsin kafasinda sanirim. 3+1 evde iki gelin nasil yasarlar anlamam nasil kavga etmeden duruyorsuzunuz ben eltimi 3 5 kere daha goreyim kesin saclarini yolaacam kafaya koydum her gun gorsem karakolluk olurduk.

Aklıma gelmedi desem o yüzden öyle dedim

bu arada konularına baktım da takmişsın eltine.
daha 24 yaşındasın evin buyuk gelinisin, eltin 19 yaşında, 3 aile birarada oturuyorsunuz.
ne diyeyim sanırım coğrafyadan öturu çok erken evlenmişsin. iki çocuk, yanlışlar peşpeşe yani.
hayırlısı olsun.

Aslında kaynatamin durumu çok iyi istese alır yani ne biliyim bekletiyor hala
Durumu çok iyi ama cümbür cemaat 3+1 evde yaşıyor. Vallahi kafayı yemişler. Konakta falan oturuyorsunuz sandım başta. Nasıl sığıyorsunuz? Kimseden ev beklemeyin, almasınlar da zaten. Kiraya çıkın kafanız rahat olsun.
Elti ayrılmak konusunda daha ısrarcı sanırım? Belki kayınpeder ona hoş görünmek için öyle yapıyordur, evi ayırmaktan vazgeçsin diye. Kaynın daha akıllı gibi çünkü eşinden.

doğru yaşamak için kaynatanın sevgisine muhtaçsın çunku.
kaynata ne ya kayınpederim desene.
Aklıma gelmedi desem o yüzden öyle ded
Ben altimi kafaya takmadım sadece aynı ilgiyi görmek istiyorum göremeyince üzülüyorum

Kaynım eşime göre gerçekten akıllı babasını pek saymaz çünkü ama kaynım ben ayrılmak istemiyorum derdi ilk başlarda şimdi fikri ne bilmiyorum

Uzelucek en son şeye üzülmüşsunuz ben eltiyle kayinla aynı evde yaşasam birde KV de .. deli çıkardım o evden kaçarak mi evlendiniz siz aileniz neden izin verdi bu duruma .?
Diyorum ya ilk başta ayırdılar sonra birlestirdiler ailemde bir şey diyemedi çünkü babam kaynatama kırılmış diye pek arayıp etmezde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…