Yeni gelini kıskanma modu oooooo !!!! Çok umursama , senle alakası yok bu durumun , alışsın diye biraz fazla ilgileniyordur. Çocuklarınızla ilgilenin siz de . Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama uğraş edinin kendinize yaşadığınız şehirdeki imkanlar dahilinde. Ya da alınganlık yapmayın siz de sohbete dahil olun .
Ben ilk geldim 2+1 bir eve kaynım kaynatam bide bizdik sonra baktılar olmuyor ayırdılarda kaynanam sayesinde genç gelin olmaz böyle dedi diye sonra 3+1 aldılar tekrar yanlarına aldılar beni sonra yeni gelin geldi kaynanam 2 sinide ayır diyor kaynatam tamam diyor ayiricam diyip geçiştiriyorBaşta neden kabul ettiniz ayrı ev olmadan evlenmeyi? Aileniz de mi karşı çıkmadı?
Evi neden kaynatanız ayırıyor onu anlamadım. Siz kendiniz ayırın? Eşinizin geliri yok mu?Ben ilk geldim 2+1 bir eve kaynım kaynatam bide bizdik sonra baktılar olmuyor ayırdılarda kaynanam sayesinde genç gelin olmaz böyle dedi diye sonra 3+1 aldılar tekrar yanlarına aldılar beni sonra yeni gelin geldi kaynanam 2 sinide ayır diyor kaynatam tamam diyor ayiricam diyip geçiştiriyor
Var işte kaynatam gil kirada oturmayın ev alalım dediği içinEvi neden kaynatanız ayırıyor onu anlamadım. Siz kendiniz ayırın? Eşinizin geliri yok mu?
Kocayı boşayın. Kesin çözüm. Bu ne biçim hayatBen ilk geldim 2+1 bir eve kaynım kaynatam bide bizdik sonra baktılar olmuyor ayırdılarda kaynanam sayesinde genç gelin olmaz böyle dedi diye sonra 3+1 aldılar tekrar yanlarına aldılar beni sonra yeni gelin geldi kaynanam 2 sinide ayır diyor kaynatam tamam diyor ayiricam diyip geçiştiriyor
Haklısınız belki ben büyütüyorumE davranmasın çok mu önemli? Belki onunla daha iyi anlaşıyordur, olabilir. Kaynata günaydın demeyince gününüz aymıyor mu? Çok küçük detaylar bunlar
O nasıl bir yaşam tarzı, üç aile nasıl bir arada yaşar?
Kaynatanız (bu tabiri en son 1912 doğumlu babaannemden duymuştum) da diğer gelinle daha iyi anlaşıyordur belki sohbet ettiklerine göre. Herkes herkesle iyi anlaşacak diye bir kural yok.
Siz niye günaydın demiyorsunuz kaynatanıza? Siz diyorsunuz da cevap mı vermiyor size?
Ohoo onu beklerseniz. Çok mu zengin de ev alacak çat diye. İnsanlar yıllarca kredi ödüyor.Var işte kaynatam gil kirada oturmayın ev alalım dediği için
Kocayı boşayın. Kesin çözüm. Bu ne biçim hayat
Hayır o sıra onların kıyafetlerini dolaba diziyordum oda lavabodaydi eltimde mutfakta lavobodan cıktı odasının önünden geçip mutfağa girdi eltime günaydın npyon dedi bende bunu duydum üzüldüm açıkçasıO nasıl bir yaşam tarzı, üç aile nasıl bir arada yaşar?
Kaynatanız (bu tabiri en son 1912 doğumlu babaannemden duymuştum) da diğer gelinle daha iyi anlaşıyordur belki sohbet ettiklerine göre. Herkes herkesle iyi anlaşacak diye bir kural yok.
Siz niye günaydın demiyorsunuz kaynatanıza? Siz diyorsunuz da cevap mı vermiyor size?
Merhaba arkadaşlar ben evin büyük geliniyim ve sorum şu kaynatam eltime davrandığı gibi bana davranmıyor nasıl derseniz ben evin büyük geliniyim ilk geldiğimde bu aileye gayet iyiydi aramız kaynatama şimdi diğer gelin geldikten sonra değişti ayrımcılık yapıyor mesela sabah uyanıyor benim yanımdan geçiyor günaydın demiyor ama altimi görünce günaydın diyor benle düzgün sohbet etmez eltimle çok iyi sohbet eder biz birlik oturuyoruz beni iki çocuğum var şuan altınla bi sıkıntım yok şükür ama kaynatandan böyle yaptıkça soğuyorum kaynatamdan
Aslında kaynatamin durumu çok iyi istese alır yani ne biliyim bekletiyor halaOhoo onu beklerseniz. Çok mu zengin de ev alacak çat diye. İnsanlar yıllarca kredi ödüyor.
Aklıma gelmedi desem o yüzden öyle dedimdoğru yaşamak için kaynatanın sevgisine muhtaçsın çunku.
kaynata ne ya kayınpederim desene.
Aklıma gelmedi desem o yüzden öyle dedim
Durumu çok iyi ama cümbür cemaat 3+1 evde yaşıyor. Vallahi kafayı yemişler. Konakta falan oturuyorsunuz sandım başta. Nasıl sığıyorsunuz? Kimseden ev beklemeyin, almasınlar da zaten. Kiraya çıkın kafanız rahat olsun.Aslında kaynatamin durumu çok iyi istese alır yani ne biliyim bekletiyor hala
Aklıma gelmedi desem o yüzden öyle deddoğru yaşamak için kaynatanın sevgisine muhtaçsın çunku.
kaynata ne ya kayınpederim desene.
Ben altimi kafaya takmadım sadece aynı ilgiyi görmek istiyorum göremeyince üzülüyorumbu arada konularına baktım da takmişsın eltine.
daha 24 yaşındasın evin buyuk gelinisin, eltin 19 yaşında, 3 aile birarada oturuyorsunuz.
ne diyeyim sanırım coğrafyadan öturu çok erken evlenmişsin. iki çocuk, yanlışlar peşpeşe yani.
hayırlısı olsun.
Kaynım eşime göre gerçekten akıllı babasını pek saymaz çünkü ama kaynım ben ayrılmak istemiyorum derdi ilk başlarda şimdi fikri ne bilmiyorumDurumu çok iyi ama cümbür cemaat 3+1 evde yaşıyor. Vallahi kafayı yemişler. Konakta falan oturuyorsunuz sandım başta. Nasıl sığıyorsunuz? Kimseden ev beklemeyin, almasınlar da zaten. Kiraya çıkın kafanız rahat olsun.
Elti ayrılmak konusunda daha ısrarcı sanırım? Belki kayınpeder ona hoş görünmek için öyle yapıyordur, evi ayırmaktan vazgeçsin diye. Kaynın daha akıllı gibi çünkü eşinden.
Keşke dediğin gibi kolay olsa 2 cocuklaBu ne ya kaç kişi yaşıyor bu evde ben olsam kimseye selam vermem. Hangi yıldayız koloni hayatı yaşıyorsunuz. O evde kalacağıma boşanırım daha iyi.
Diyorum ya ilk başta ayırdılar sonra birlestirdiler ailemde bir şey diyemedi çünkü babam kaynatama kırılmış diye pek arayıp etmezdeUzelucek en son şeye üzülmüşsunuz ben eltiyle kayinla aynı evde yaşasam birde KV de .. deli çıkardım o evden kaçarak mi evlendiniz siz aileniz neden izin verdi bu duruma .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?