• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam?

almila000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.578
3.545
158
Selam arkadaşlar. 2 aydır eşimle bebek düşünüyoruz. Geçen ay olmadı bu ay 2. denememizdi. Ama ben idrar yolları enfeksiyonu oldum.Doktora da hamile olabileceğimi söyledim. B-HCG testi yaptı, hamilelik görünmüyor. Hamileliğin ilişkiden 2 gün sonra testte belli olabileceğini söyledi. Ama ben güvenemedim. Şu anda belimin sağ tarafı bi de midemin alt tarafı ağrıyor. Acaba enfeksiyondan mı yoksa hamile olabilir miyim? Kan testi gerçekten ilişkinin 2. günü belli olur mu?(Hani döllenme olması için bile en az 6 gün geçmesi gerekiyor.)Yarın idrar kültürü sonucum çıkacak ve doktor ilaç verecek. İlaçları kullanma konusunda çok kararsızım...

Mümkün değil belli olmaz doktorun dediğini yanlış anlamıs olablirsiniz. İlişkiden en az 10 gün sonra belli olabilir sadece. Ağrı sebebi her ikiside olabilir yarın sonuclardan sonra doktorunuza aklınıza takılanları sorun ama adet gecmeden ilac kullanmayın derim ben.

bence de yanlış anlaşılma var,
siz son adet tarihinizi falan yanlış söylemiş olabilir misiniz?
o da ona göre ovulasyon, bat hesabına gitmiş olabilir
ilk görüşmede netleştirmelisiniz
en kısa zamanda meleğinize kavuşursunuz inşallah..

Ben de öyle düşünüyorum. Nasıl belli olsun ki 2 günde. İdrar tahlilinde max. 5 olması gereken wbc değeri 220 çıktı. Enfeksiyon da çok fazla. Sürekli su içiyorum geçsin diye. Yarın da işe başlıyorum belim çok fena :( İnşallah kullanmak zorunda kalmam o ilaçları...

Idrar yollari iltihabindan dolayi cekiyorsundur bu agrilari. Ben de cok cektim ondan biliyorum. Her ay acaba gebe miyim falan diye düşünüyordum ama sonuc hep hüsran. Ama insallah siz gebesinizdir. Allah tez vakitte yavrunuza kavusmanizi hayirlisiyla nasip etsin insallah..

doktorunuza tekrar danısın derim ..

Arkadaşım yıllarca deneyen insanlar var sen 2 ayda oldu mu olmadı mı bunu dert ediosun
Önce kadın doğuma git kist/ yumurtalıkta bi sorun var mı bakılsın

Benim derdim oldu mu olmadı değil ama :( Biliyorum görüyorum insanların yılarca uğraştıklarını da. Sadece eğer olduysa ben de o ilaçları kullanırsam sonuçlarından korkuyorum...

Arkadaşım yıllarca deneyen insanlar var sen 2 ayda oldu mu olmadı mı bunu dert ediosun
Önce kadın doğuma git kist/ yumurtalıkta bi sorun var mı bakılsın
Ben oldu mu olmadı mı diye dert mi ediyorum? Önce yazımı dikkatli okuyun anlayın ondan sonra cevap verin lütfen. Kadın doğuma gitmediğimi de nerden çıkardın?

Ben oldu mu olmadı mı diye dert mi ediyorum? Önce yazımı dikkatli okuyun anlayın ondan sonra cevap verin lütfen. Kadın doğuma gitmediğimi de nerden çıkardın?

Hamile miyim ? Oldu mu olmadı mı bence aynı kapı
Ayrıca size yardımcı olmaya çalışıyorum köstek değil
Enfeksyona kadın doğum bakmadığına göre burdan gittiğinizi çıkartamam
Bu sinirle hamile kalmayın zaten rahatlayın

Back
X