ne yapsam?

hazan240814

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
87
13
Eşimle bir süredir sorunlarımız var, ikimizinde ailesi başka şehirdeler, 6 aylik evliyiz, eşim aramızda ne geçtiyse baştan beri ailesine anlatıyormuş, bugün öğrendim. bugun annesini aramış, yalan yanlış ne varsa benim hakkimda söylemiş, demişki eve gelince yemek yok, sabaha kadar aç uyudum,sizinle konusmami eşim istemiyor, beni çok kiskaniyor, hep hesap soruyor, beni çok sıkıyor.
beynimden vuruldum sanki.
Bugün ailemin yanina gelmistim o da sehir disina çikcakti iş için.
Mesaj attim ailene birsey dedin mi diye , demedim dedi. Israr ettim yalan söyledi. en sonunda söyledigi tekbirseyi dedim, ve öfkeden çildirdi, ailemle iliskimi kescem, benide bir daha görmeyeceksin dedi, bir dahada konusmadik. Ne yapmaliyim

Ailesine soyledigini nerden biliyorsunuz ailesi geri size mi soyledi can sıkı ci bir durum erkegin dedi kodu yapmasi ama duzelir araniz insaallah

ne alaka yaa su durumda hem senı hem aılesını silmek...
bence eşinin karakterı oturmamışş

o senı arayana kadar arama sen onu...
ve yarın evıne gitt....
konuyuda açma kendı kendıne o konuşur zaten...

Bu konular öyle mesafeler varken konuşulması sağlıksız.Yanyana gelince aranızdaki sorunu sakince konuşursunuz. Onun sorunlarını ailesine anlatmadan önce sizinle çözmesini isterseniz birlikte aşabilirsiniz bu kötü durumu. Daha evliliğiniz yeni, oturması lazım deneye deneye, konuşa konuşa.

Eve gidemem , sehir disina cikiyor birkac gün, aramadim o da beni aramadi 6 saattir
ne zaman gelecegını bılıyorsan o zaman gıt evıne..
eger gıtmezsen sana derkı
sen çoktan meraklıymışsın baba evıne gıtmeye der uste çıkar..

Bu konular öyle mesafeler varken konuşulması sağlıksız.Yanyana gelince aranızdaki sorunu sakince konuşursunuz. Onun sorunlarını ailesine anlatmadan önce sizinle çözmesini isterseniz birlikte aşabilirsiniz bu kötü durumu. Daha evliliğiniz yeni, oturması lazım deneye deneye, konuşa konuşa.
Anlatmiyorum diyor, yalan söyluyor, sonra ortaya cikiyor, anlatma dedigimde de bana gûvenmiyor musun deyip kiziyo
ne zaman gelecegını bılıyorsan o zaman gıt evıne..
eger gıtmezsen sana derkı
sen çoktan meraklıymışsın baba evıne gıtmeye der uste çıkar..
Zaten her defasinda beni evden kovuyordu

Anlatmiyorum diyor, yalan söyluyor, sonra ortaya cikiyor, anlatma dedigimde de bana gûvenmiyor musun deyip kiziyo

Zaten her defasinda beni evden kovuyordu
sen oyle yap...o gelmeden once evıne git

yoksa erkek uste çıkar hep boşanmaya meraklıymıısın der bılmem ne der...

yanyana konuşursunuz daha sonra

Eşimle bir süredir sorunlarımız var, ikimizinde ailesi başka şehirdeler, 6 aylik evliyiz, eşim aramızda ne geçtiyse baştan beri ailesine anlatıyormuş, bugün öğrendim. bugun annesini aramış, yalan yanlış ne varsa benim hakkimda söylemiş, demişki eve gelince yemek yok, sabaha kadar aç uyudum,sizinle konusmami eşim istemiyor, beni çok kiskaniyor, hep hesap soruyor, beni çok sıkıyor.
beynimden vuruldum sanki.
Bugün ailemin yanina gelmistim o da sehir disina çikcakti iş için.
Mesaj attim ailene birsey dedin mi diye , demedim dedi. Israr ettim yalan söyledi. en sonunda söyledigi tekbirseyi dedim, ve öfkeden çildirdi, ailemle iliskimi kescem, benide bir daha görmeyeceksin dedi, bir dahada konusmadik. Ne yapmaliyim

peki eşinin söylediklerinde hiç doğruluk payı var mı ??

Doğru şeyler söylese bir derece, bir de sordugumda yalan söyluyor, yalan soylemeseydi, birsey demiycektim, ustune gitmeyecektim

X