Ama öyle demeyin bir komşu olarak gelmeye gerek duymaması üzdü.eşimde bazen diyor bu apartmanda kiracılara ayrı muamele yapıyorlar diyeKusura bakmayin cok guldum konunuza ayni kaynanam bana birsey almadi herseyi benim ailem yapti konulari gibi olmus :)
Hamile kedim benmi yanlış anlattım :) doğru söylüyorsunuzda bi laf vardır ev alma komşu al diye bazen insan bi kahveyle muhabbet istiyor ya ihtiyaç oluyor bilmiyorum gerçekten yüksek binalarda kimse kimseyi tanımıyor samimiyetler bitti iyiceKedim hamile değilmiş de ne uğraşıyosun ilgi bekliyosun komşundan anlamadım
Kafanı dinle sana gelmek istemeyenleri zorla getircek değilsin ya
Tamam bunun farkındasın işte niye takıyosun diyorum bendeHamile kedim benmi yanlış anlattım :) doğru söylüyorsunuzda bi laf vardır ev alma komşu al diye bazen insan bi kahveyle muhabbet istiyor ya ihtiyaç oluyor bilmiyorum gerçekten yüksek binalarda kimse kimseyi tanımıyor samimiyetler bitti iyice
Ay çok teşeşekkürlr valla doğru diyorsunuz burası varken ne gerek var dimiTamam bunun farkındasın işte niye takıyosun diyorum bende
Kahveni içerken buraya yaz işte en iyi muabbet yeri burası
benim alt komşuda aynı murt bişey görsem tanımam
Tabi canım en iyisiAy çok teşeşekkürlr valla doğru diyorsunuz burası varken ne gerek var dimi
Doğru ama bende hiç sevmem vakitsiz geleni mesela bi komşum var telefon etmeden zırt pırt kapıya gelirdi bende mecbur buyur ederdim mesafe koydum çok rahatsız olurum bende ha o tür komşularla görüşmüyorum açıkçası.aman doğru gerek yok komşuya yaArtık ev al komsu alma dunyasi oldu.seni sevmediklerinden degil insanlara guvenmediklerinden gelmiyolar.alt katima bi cift tasindi.kiz ha bire bana geliyo vakitli vakitsiz ben hic gitmedim.sonra kiz esyalari satip parasini alip baska adama kacmis.kocasi sandigimiz adam zaten baskasiyla evliymis cocuklari varmis iki tane.sok olduk.insanlara guven kalmayincs kurunum yaninda yasta yanar oldu
Ay bi anne olsun bide bizim kedi kısırlaştırınca ölüm tehlikesi var tanıdığımın kedisi anesteziyi kaldıramadı öldüBende komşuluk işlerini sevmiyorum mis gibi kafam rahat mahalle dedikodusumu dinlicem zaten geç kalkıyorum misafirlik durumum yokbide ilkkez kedi bakıyorsun çiftleştirmeseydin iyiydi ama senin kedin cinsdi galiba kısırlaştırmayı düşünmüyormusun
Hahaha kızım benim sormayın ya kullanıldıAh bu erkekler. .
Kullanıp atmışlar kedinizi
Ay Can'ım beslesen evladın gibi oluyor ama kırıldığım şey gelmek istememesiydi sonuçta bir hayvan can ya bebişi olduğunda 2ay ben bakıcam benim elimden alıp gidicek olması sinir etti ben yardımcı olur diye düşünmüştümAllah allah ne kadar ilginc muhabbetler kedimi kedisi hamile birakti ama gelip kedimi ziyaret etmedi bebegi vermem gibi bi sey okudum galiba hayvan beslemedigim icin cok komik geldi :d
Neden ilgi istemek değilki ilk defa beslediğim için yardım istedim gel bi bak diye Dedimya beslemeyen bilemezzorla mı çiftleştirdiniz sanki ne diye ilgi alaka bekliyosunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?