• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam?

Veee büyük gün bugün. Aman diyim unutma bizi

Buyuk gun bugundu
Adam geldimi mugehatun mugehatun ne konuscakmis nasil gecti:KK66:

Kızlar aynen, büyük gündü :) Öğleden sonra geldi. İlk buluşmamızda sohbet ederken filmlerden konuşmuştuk. Kült bir seri vardı onu izlememiş, bende hayret etmiştim nasıl izlemezsin diye. O filmi beraber izleyelim diye gelmiş. Bir sinema kafe var burda orayı ayarlamış. Kızdım, böyle şeyler yapma, dedim.
Bir daha yapmam şimdi izleyelim dedi işte dün ikisini izledik bugün sonunu izleyeceğiz gitcek.
Kısacası bir şey demedi, öylesine konuştuk. Ben bugün açık açık konuşacağım

Kızlar aynen, büyük gündü :) Öğleden sonra geldi. İlk buluşmamızda sohbet ederken filmlerden konuşmuştuk. Kült bir seri vardı onu izlememiş, bende hayret etmiştim nasıl izlemezsin diye. O filmi beraber izleyelim diye gelmiş. Bir sinema kafe var burda orayı ayarlamış. Kızdım, böyle şeyler yapma, dedim.
Bir daha yapmam şimdi izleyelim dedi işte dün ikisini izledik bugün sonunu izleyeceğiz gitcek.

Ya bence cok hoş davranışlar bunlar, neden şans vermiyosun ki müge abla

Mugişim adam yavaş ve emin adımlarla ilerliyor bence :))

Arkadaş olarak zaman geçirmek iyi gelir bencede zaten o da farklı bişey demiyor ciddi bi konuşmayı erteleyebilirsin şimdilik

Bence oluruna bıraksan? Belli ki o da seni ürkütmek istemiyor. Belki seninle arkadaş olabileceğini düşünüyordur ? Yani yok benim öyle bir niyetim yoktu falan diyip işin içinden sıyrılabilir... Öyle bir niyeti varsa bile.. Tabi o kadarını biz bilemeyiz

Kaliteli zamanlar geçiriyosun. Adam sana deger verip gelmiş. Mügiş lütfen adamı paylama. Takılın öyle sonra üzülütsün bak.

Guzel ama benim niyetim yok cancağzım yaa. Başka zaman başka durumda olsaydım hoştu ama şimdi değil :KK43:

Zamana bıraksan nasıl olur ki? Belki de gercekten de rahmetliyle yasadıgım neymis be hayat simdi başladı diyceksin? :)
Kontrol etme bu kadar kendini, bi dene bak bakalım iyi olur belki de :)

Zamana bıraksan nasıl olur ki? Belki de gercekten de rahmetliyle yasadıgım neymis be hayat simdi başladı diyceksin? :)
Kontrol etme bu kadar kendini, bi dene bak bakalım iyi olur belki de :)

Rahmetli :rolleyes:
Yok yavrum ya, söyledim ben. Dedim "ilgin iyi hoş, sende tatlısın ama ben seninle olamam cici kız" minvalinde bir konuşma yaptım. Bir daha tekrarlanacağını düşünmiyorum :(
Ama yaptığı şey inanılmaz tatlıydı, orası ayrı.

Back
X