- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık yaaa.. bak bende üzüldüm. Bi daha görüşmicekmisiniz. Mügiş ama sen yaralarını kapamak istemiyomusun. İlacın ayagına gelmiş baksana. Adam ne romantik çıktıçirkin ama romantikkk
Bunda da vardır bi hayır demekten baska bir sey gelmiyo aklıma. Ulen zamanlı gelin be zamanlı![]()
Arıcak o seniii. Görde bak. Tersleme doktor civanımı. Yazıkk. Herkez kötü degilkiiiihahah aynen kuzum, tam olarak öyle çirkin ama romantik. Hatta artık çirkin diyemem gayet sempatik. Havalı da geldi gözüme yanımda aradılar filan hastaneden. Normalde nöbeti varmış ama işte ayarlamış yanıma gelmiş filan.
Görüşmeyiz sanırım ben net konuştum gelmez etmez bence artık ilgilenmez :)
En güzel yanı ne biliyor musun? Böyle güzel jestler yapan pek çok erkek ile tanışıp kendini biraz şımartma fırsatın var artık. Güle güle sıkıcı evlilik, hoş geldin eğlenceli bekarlık!Rahmetli
Yok yavrum ya, söyledim ben. Dedim "ilgin iyi hoş, sende tatlısın ama ben seninle olamam cici kız" minvalinde bir konuşma yaptım. Bir daha tekrarlanacağını düşünmiyorum
Ama yaptığı şey inanılmaz tatlıydı, orası ayrı.
Siz zaten sevgili olmuşsunuz. Bir de hani doktor olmasının bir önemi yoktu. Canım hiç samimi değilsin biliyo musunhahah aynen kuzum, tam olarak öyle çirkin ama romantik. Hatta artık çirkin diyemem gayet sempatik. Havalı da geldi gözüme yanımda aradılar filan hastaneden. Normalde nöbeti varmış ama işte ayarlamış yanıma gelmiş filan.
Görüşmeyiz sanırım ben net konuştum gelmez etmez bence artık ilgilenmez :)
Siz zaten sevgili olmuşsunuz. Bir de hani doktor olmasının bir önemi yoktu. Canım hiç samimi değilsin biliyo musun
En güzel yanı ne biliyor musun? Böyle güzel jestler yapan pek çok erkek ile tanışıp kendini biraz şımartma fırsatın var artık. Güle güle sıkıcı evlilik, hoş geldin eğlenceli bekarlık!![]()
Arıcak o seniii. Görde bak. Tersleme doktor civanımı. Yazıkk. Herkez kötü degilkiiii
Kesinlikle, acısını çıkar bir güzelDiğmi cancağzım, biraz çapkınlık, biraz hovardalık yapayım. Hakkımdır :)
Neler okuyorum böyle :))o zaman rahmetliye gelsinYok yok aramasın aman. Dur ya ben çapkınlık etcem da :)
Yanlış anlaşılmak istemem, ortaya yazıyorum, alıntı yapmıyorum bu yüzden.
Diyelim ki konu sahibi-ki asla tanımıyorum- ilgi çekmek isteyen, Ada'm doktor diye sevgili olmak isteyen bir insan. Ben de bu konu sahibinin tavırlarından hiç hoşlanmadıysam, takip etmem. Konusunu okumam. Buraya gelip de hiç de samimi değilsin yazmam.
Sosyal medyada bu şekilde kin kusmak için insanların fotoğrafının, konusunun altında biten tipleri hiç anlayamayacağım. Allah kimseyi bu derece mutsuz etmesin.
Kesinlikle, acısını çıkar bir güzelYarasın mügeciğime
![]()
Neler okuyorum böyle :))o zaman rahmetliye gelsin
Güle güle yavrum güle güle sana güle güle gule oooo
Aman diyim sakın gaz kaçağına mahal verme sahalarda görmek istediğim muğişim tam da bu işte :)))Hahaha ay fındıkkurdum işin esprisi ya :)
Bugün biraz özgüvenim yerine geldi, havalandım acık. Aylardır perperişandı halim iki süslendim alaka gördüm yaGaza geldim
Üç güne biter gazım
Ama burda ağlanmıycam artık
![]()
Aman diyim sakın gaz kaçağına mahal verme sahalarda görmek istediğim muğişim tam da bu işte :)))
Her zaman beklerim :)))Tamam fındıkkurdum sözFenalarda olursam gelir başına ekşirim ona göre
![]()