• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam?

Yazık yaaa.. bak bende üzüldüm. Bi daha görüşmicekmisiniz. Mügiş ama sen yaralarını kapamak istemiyomusun. İlacın ayagına gelmiş baksana. Adam ne romantik çıktı:KK12: çirkin ama romantikkk

Yazık yaaa.. bak bende üzüldüm. Bi daha görüşmicekmisiniz. Mügiş ama sen yaralarını kapamak istemiyomusun. İlacın ayagına gelmiş baksana. Adam ne romantik çıktı:KK12: çirkin ama romantikkk

hahah aynen kuzum, tam olarak öyle çirkin ama romantik. Hatta artık çirkin diyemem gayet sempatik. Havalı da geldi gözüme yanımda aradılar filan hastaneden. Normalde nöbeti varmış ama işte ayarlamış yanıma gelmiş filan.
Görüşmeyiz sanırım ben net konuştum gelmez etmez bence artık ilgilenmez :)

hahah aynen kuzum, tam olarak öyle çirkin ama romantik. Hatta artık çirkin diyemem gayet sempatik. Havalı da geldi gözüme yanımda aradılar filan hastaneden. Normalde nöbeti varmış ama işte ayarlamış yanıma gelmiş filan.
Arıcak o seniii. Görde bak. Tersleme doktor civanımı. Yazıkk. Herkez kötü degilkiiii

Rahmetli :rolleyes:
Yok yavrum ya, söyledim ben. Dedim "ilgin iyi hoş, sende tatlısın ama ben seninle olamam cici kız" minvalinde bir konuşma yaptım. Bir daha tekrarlanacağını düşünmiyorum :KK43:
Ama yaptığı şey inanılmaz tatlıydı, orası ayrı.
En güzel yanı ne biliyor musun? Böyle güzel jestler yapan pek çok erkek ile tanışıp kendini biraz şımartma fırsatın var artık. Güle güle sıkıcı evlilik, hoş geldin eğlenceli bekarlık! :eğlence:

Siz zaten sevgili olmuşsunuz. Bir de hani doktor olmasının bir önemi yoktu. Canım hiç samimi değilsin biliyo musun

Siz zaten sevgili olmuşsunuz. Bir de hani doktor olmasının bir önemi yoktu. Canım hiç samimi değilsin biliyo musun

Ceren senin derdin ne? Ailen yeterince ilgi şefkat filan mı göstermiyor sana? Ne bileyim kocandan dayak filan mı yiyorsun? Sevgilin olsun istiyorsunda olmuyor mu? Cidden dostum derdin ne bilmiyorum lakin bana sarma.

En güzel yanı ne biliyor musun? Böyle güzel jestler yapan pek çok erkek ile tanışıp kendini biraz şımartma fırsatın var artık. Güle güle sıkıcı evlilik, hoş geldin eğlenceli bekarlık! :eğlence:

Diğmi cancağzım, biraz çapkınlık, biraz hovardalık yapayım. Hakkımdır :)

Yanlış anlaşılmak istemem, ortaya yazıyorum, alıntı yapmıyorum bu yüzden.

Diyelim ki konu sahibi-ki asla tanımıyorum- ilgi çekmek isteyen, Ada'm doktor diye sevgili olmak isteyen bir insan. Ben de bu konu sahibinin tavırlarından hiç hoşlanmadıysam, takip etmem. Konusunu okumam. Buraya gelip de hiç de samimi değilsin yazmam.

Sosyal medyada bu şekilde kin kusmak için insanların fotoğrafının, konusunun altında biten tipleri hiç anlayamayacağım. Allah kimseyi bu derece mutsuz etmesin.

Yanlış anlaşılmak istemem, ortaya yazıyorum, alıntı yapmıyorum bu yüzden.

Diyelim ki konu sahibi-ki asla tanımıyorum- ilgi çekmek isteyen, Ada'm doktor diye sevgili olmak isteyen bir insan. Ben de bu konu sahibinin tavırlarından hiç hoşlanmadıysam, takip etmem. Konusunu okumam. Buraya gelip de hiç de samimi değilsin yazmam.

Sosyal medyada bu şekilde kin kusmak için insanların fotoğrafının, konusunun altında biten tipleri hiç anlayamayacağım. Allah kimseyi bu derece mutsuz etmesin.

Hay ağzını öpeyim!.. Diyelim ki ben öyleyim, ne halim varsa göreyim dimi? . Beter olayım dimi, bırakın kendi halime ama.. yok!..
Sen naletsin demeden bırakmazlar :) Günah olur :)
Duana da kocaman amin!

Neler okuyorum böyle :))o zaman rahmetliye gelsin
Güle güle yavrum güle güle sana güle güle gule oooo

Hahaha ay fındıkkurdum işin esprisi ya :)
Bugün biraz özgüvenim yerine geldi, havalandım acık. Aylardır perperişandı halim iki süslendim alaka gördüm ya :D Gaza geldim :D Üç güne biter gazım :D Ama burda ağlanmıycam artık :P

Hahaha ay fındıkkurdum işin esprisi ya :)
Bugün biraz özgüvenim yerine geldi, havalandım acık. Aylardır perperişandı halim iki süslendim alaka gördüm ya :D Gaza geldim :D Üç güne biter gazım :D Ama burda ağlanmıycam artık :P
Aman diyim sakın gaz kaçağına mahal verme sahalarda görmek istediğim muğişim tam da bu işte :)))

Back
X