- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Oylemi diyon giz insallah digildir![]()
Valla bana öyle geliyo ,çok yanılmam ama bilemicem ..Yeni üye diye değil ama olaylar o kadar hızlı ki ,verilen tavsiyelere göre konu boyut değiştiriyor ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylemi diyon giz insallah digildir![]()
simdi tatsizlik cikmasik diye kabul edeceksin, sonra belki 8-9 kaynana olacaklar basina, o zaman ne tat olur bilemem.. kira odeyemiyorsa evlilige kalkismasin.. insan kendi annesiyle bile yakin oturmak istemiyo bazen..Kızlar yardım edin köşeye sıkışmış durumdayım ne gapacağımı bilmiyorum bu kaynanayla..
benim 1 ay sonra düğünüm olacak inşallah ama nerde oturacağım mobilyalarım kısaca hiçbirşeyim yok..
Neden derseniz benim nişanlımın ailesi arsa aldılar 3katlı ev yapacaklar durumları iyi şuan oturdukları ev dokuz daire bi dairesinde büyük kaynana sekizindede gelinler oturuyor kaynanamda bu gelinlerden biri...
Ben çok yeni nişanlıyken kaynanam sen gel benim oturduğum dairede otur eşya almayalım 1 sene sonra yeni yapacağımız evine yeni eşya alırız yeni evine uygun olur kirayada çıkma boşuna dedi eşyaların harap olmasın bende diğer gelinin evine gideceğim dedi. Eltim kaynımın teyze kızı akraba evliliği yan. Kaynatamında tırları var hep yolda. tamam dedim ne kadar salakmışım git gel apartmandaki inşanları tanıdım.
Geçenlerde eltim aradı kimsenin haberi yokmuş birtek bana söyledi kaynatam ev bakmış 2+1 bize alıcakmış kredi başvurusumda bulunmuş ama bu bi sır eltimden başka kimse benim bildiğimi bilmiyor bende ağzımı açamıyorum eltime laf gelmesin diye o apartmanda oturamam ben açık bi bayanım gelin gideceğim aile ile uyuşamıyırum..
Asıl meseleye gelelim benim be yapmam lazım ki o binada oturmayayım eltimde hiç istemiyor kaynanasının bi sene onda olmasını bende istemiyorum o binada oturmayı kiraya çıkamayız nişanlım kira vermek istemiyor hadi ikna ettim diyelim bu sefer ben suçlu olucam başta kabul ettin neden fikrinden döndün dicekler tatsızlık çıkacak ben bilsem binanın böyşe olduğunu kabul esermiydim hiç napcam akıl verin bir ay sonra düğünüm var ev alma işide yattı sanırm
Ya işte bu kadar ne korkcam adamsın sağol cesaretlendirdin beniNeden korkacakmışsın allasen? Yok öyle.
Koskoca kadınsın, kendi aklın, iraden yerinde. Adamdan niye korkacakmışsın?
Kalk, bi güzel dik dur.
Yetişkin, bağımsız bi kadın olarak kendi düzenini kurmak üzeresin, tabii ki senin istediğin gibi olacak!
Al karşına adamı, delikanlı gibi konuş. Fikrimi değiştirdim de. Açıklama yapmak bile zorunda değilsin.
Kadınsın sen, dişi kuşsun. ne yap, ne et, İstediğini yaptır.
Savaşta her şey mübahtır.
Go asker go go go!!!
Kira muhabbeti ödeyemememek değil ev yapılcak neden boşuna ödeyelim meselesiydi ama çatır çutır ödeticemsimdi tatsizlik cikmasik diye kabul edeceksin, sonra belki 8-9 kaynana olacaklar basina, o zaman ne tat olur bilemem.. kira odeyemiyorsa evlilige kalkismasin.. insan kendi annesiyle bile yakin oturmak istemiyo bazen..
Seni uyanik seni. Konulari okurken benimde hep aklima o geliyorValla bana öyle geliyo ,çok yanılmam ama bilemicem ..Yeni üye diye değil ama olaylar o kadar hızlı ki ,verilen tavsiyelere göre konu boyut değiştiriyor ..![]()
Keşke hikaye olsada gülüp geçsek en sonunda valla hayata bak çektiğim dert ettiğim şeylere bak
Seni uyanik seni. Konulari okurken benimde hep aklima o geliyor![]()
Tabi ya.Ya işte bu kadar ne korkcam adamsın sağol cesaretlendirdin beni
burda size katilmiyorum. elbrtteki yeni evde kv isterse oturabilir. her guzelsey genclere mi olacak. kv yeni eve eski esyalariyla gecsin. siz de ister onn eski evinde isterseniz de kirada kendinize esya alip oturun.Kaynanam bana alınacak evin üstüne konmuş şimdide eltim aradı beni demişki yeni eve ben geçicem ikiside aynı şey ha ben geçmişim ha elifler geçmiş onlar eski evde otursun ben yeni evde o kadar büyüttüm besledim bu benim hakkım demiş şimdi dahada kızıştım kiraya çıkıcam bi salon takımı bi buzdolabı alamıcak insanlar değiller ama kaynanam çok beter
yayla elif sen saka misin. ne demeye eltine burayi gosterdin. bu kadari olmaz bence fakesin..ALLAH KAHRETSİN ELTİMLE ARAMIZDA KALACAK OLAN TÜM KONUŞMALARIMIZI KAYNANAMA ANLATMIŞ ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ NİŞANLIM NEDEN BENİM HABERİM ÖNCEDEN YOK DİYE TRİP ATIYOR
Heheytttt nişanlımla konuştum güzel haberlerini bekliyorum dedi :) babamda kaynatamla konuşmaya gitmiş herşey tıkırında :)))))))) senin sayende cesaret buldum dik durdum içim imi yiyodu kararım değiştiği içinTabi ya.
Ne korkcakmışsın ya. Onlar senden korksun. Yeni taze gelinsin sen, senin çekinmeni filan geç, asıl herkesin senin gönlünü hoş tutmak için etrafında pır dönüyor olması lazım. Özellikle de nişanlın olacak hödüğün.
Allem et, kallem et, gerekirse kadınlığını kullan, istediğini yaptır.
Al eline maşayı, cımbızı, dik dur. Sert konuş. Yeter ulan de.
Kaynanaymış kaynataymış onların da karşısına geç, fikrim değişti, duygularım ağır bastı kusura bakmayın de. Yeni ev yeni eşya istiyom sizle bi ilgisi yok de.
Ne düşünürlerse düşünsünler, kalan sağlar bizimdir.
Taviz verme. #direnelif istediğini yaptıracaksın!!