ne yapsın?

YeniHayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
883
2
0
Ankara
Kardeşim geçen sene üniversiteyi bitirdi ve hemen bitirdiği üniversitede sağlık personeli olarak görev yapmaya başladı.

Ortaokulda aynı okulda okuyan ondan 2 yaş büyük birinden hoşlanıyordu. 1 ay önce o çocukla internet ve telefon vasıtasıyla görüşmeye başladılar, yüzyüze hiç görüşmediler kameralı falan görüşüyorlar, benim dışarıdan gördüğü kadarıyla çocuk ciddi ve yüzyüze görüşmek istiyor ve ilerisi içinde planlar yapıyor.

sorun ise çocuk 84 doğumlu ve hala üniv. bitirememiş, dahada 2 sene bitmeyecekmiş, benim ve kardeşimin çevresindeki erkeklere baktığımızda iş-güç sahibi olmuşlar.

benim eşim şu anda iş sorunu yaşıyor ve gerçekten çok zor. bir insan nasıl olurda 8 senede üniversite bitiremez anlamıyorum. benim hep bir kaygım vardı ve kardeşime belli etmedim ama az önce aradı ve oda kaygılandığını, artık sadece duygu olarak değil, mantık olarakda düşünebildiğini söyledi. ben bu çocuğu hiç görmeden bitireyim onuda oyalamayayım diyor. Bence haklı, sizin bir fikriniz var mı?

valla canım ne diceğimi bilemedim açıkcası

ama iyice bir araştırsın neden bitirememiş diye hemen kesip atmasın derim ben

sonuçta ne okuyan insanlar var ama adam olamamışlar malesef

bölümden kaynaklanır valla bizim bölümdede vardı. üni. öğretmenler dersler yüzünden olan öğrenciye takar kafayı geçirmez.. sonra dersler çakışır ders vermezler üst sınıftan... her sene bir okulun puanlaması değişirse +kuralları değişirse + öğr. öğrencilere ayaklı banka gözüyle bakıyorsa + okul 2. öğrtimse. birde 11 senede de biter canikom.
bizim bölümde okul max 6-7 senede normal görülürdü.. ooo 4 senede bitiren dahi olurdu...

ben sizin anlattıklarınzdan hiç birşey anlamadım zaten... orta okul aşkı yapmayın o ancak orta okulda kaldı.. kardeşin orta okulda ki o bebek yüzlü masum insanı sevmiş.. şimdi orta okuldan aynı kim kaldı değişmeden kim kaldı ki o çocuk mu? unutur gider kesin soğuyacak boşverin dert etmeyin...

kendinize dert ettiğinize deymez hevesi geçecek!

Son düzenleme:
çocuk meslektaşım sayılır, çevremde onun meslektaşı ve ondan küçük çok fazla insan var, işlerini ellerine almışlar, dediğim gibi benim eşiminde iş sorunu olduğundan gözümüz korktu. mesele para meselesi falan değil; belki maddi durumları çok iyi bilmiyoruz, mesele kafanın rahat olması ve bizim ailecek bu durumlardan, insanların eksiklerini tamamlamaktan yorulmamız

bazı erkekler okul bitmeden de evleniyor veya okul bittiği anda evleniyor,
bazılarıysa okul biter askerlik bıter yıllardır calısırlar ama yıllar ca da cıkarlar yasları gecmeye yuz tutar ama hala evlenmezler. belli olmaz o işler..........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…