Ne yaptığımı bilmiyorum ben cidden!

Bizim evlerde demir yok. Eger tek sorun demir parmakliksa kestirin. Giris kat sevmiyorsaniz bir sure sonra alisiyor insan ben hayatimda ilk defa giris katta oturmaya basladim 5 yil once,simdi cok memnunum iyi ki giris kattayim diyorum.
Obur evinizdeki psikopat komsudansa demir parmaklik bin kat iyidir bence

Olumlu dusunun bence de,
Beyaza boyaninca bence de cok guzel olur, hem de cocuktan dolayi daha guvenli gercekten de.
Hem o eski evinizdeki ev sahibi cekilir gibi degilmis. Iyi etmissiniz.

Yanı biraz sen kasinmis be canım. Şu aşamaya gelene kadar 40 kere vazgeçebilirdin. Bence yeni evi sevmeyi dene. Benim şuan oturduğum ev 1.kat. camlarda demir yok yüksek ama mutfak camimin altında alt katın girişi var ve mecburen camında demir var. Ve evimin en hoşuma giden yeri orasi çünkü camdaki demire minik minik çiçekler astım,renkli ruzgar gülü koyduğum saksım var,camın iç kısmında 5-6 tane degisik kaktüs bitkisiyle geniş bir saksı hazırladım,yanında aloeveram ve mor çiçekli başka bir saksim var. Gelen arkadaşlarım bayılıyor o köşeye hatta çiçeklerinden tohum alıp kaktüslerin benzerlerinden de kendi evlerine aldılar. Tavsiyem,siz de evi sevecek şekilde dizayn edin.

cok severim oyle dekorasyonlari ben de

Son düzenleme:
Bence alışırsınız zamanla. Demir parmaklık olup da duvar örmemişler ya pencerenize.. Bir süre sonra onları görmezsiniz bile . Allah başka dert vermesin, ailenizle huzurla oturmayı nasip etsin. Eşinizi de fazla darlamayın ki huzurunuz da kaçmasın. Adamın yaptığı bi şey yok sonuçta hatta diğer evden rahatsızsınız diye taşınmayı kabullenmiş . İdare et, şimdi bir de taşınmakla uğraşamam da diyebilirdi.

Ben sizin şu yazdığınızdan sonra o eve kesinlikle dönmem. Yeni evin parmaklıkları varmış ama eski evinizde de sürekli perdeler çekili oturuyormuşsunuz ne farkı kaldı ki. En önemlisi sürekli izlenme hissi de insanı daha çok boğar. Yeni evinize alışmaya çalışın.

Yeni evinizin artıları çok daha fazla. Madem dönüşü yok o artıları düşünün. Çocuğunuz için evet güvenli olur, camınızın önüne renk renk çiçeklerden saksılar koyun. Demirler koyu renkse açık renk ile boyayın. Gözünüze hoş gelecek değişiklikler yapın.

Bunun için üzülmeyin gerçekten çocugunuz için iyi bisey evede yerleşince alışirsiniz sonuçta kiracisiniz diğer ev sahibi sorunlu komşu mobese ne gerek var bunlari çekmeye açin perdenizi camınızı rahat rahat oturun kiraciyken hoşgörulu ev sahibi çok önemli aslında yerlesin fikrıniz değısir

Dönüş yok gibi bir doktora mı görünseniz psikolojiniz etkilenmiş belki faydası olur.

bende 13 senedir oturuyorum demir parmaklıklı evde insana kendini güvende hissettiriyor öyle hapishane falan gelmedi hiç aklıma camların önüne çiçek falan yerleştirin renkli açanlardan içiniz açılır.

Patlıcan moru perde kullanan bırınden normal hareket beklememek lazım
Bi de buna *ben iki katlı evde oturuyorum ama cok temızım*cumlesı kurup vasatlıgını sergiliyormus. Bence kurtulduguna sevin.
Balkon kapalıysa bunalma bende de var.
Ama şimdiki evinizden kötüyse ev sahibiyle siz konuşun ne var bunda
Balkonum karşıya yakın perdeyle kapatırım. Ne bakanı gördüm ne de baktım
Hapishane ile ilgili bir travma mı yaşadın acaba canım önceden? Psikolojik destek alabilirsin ya da neuroformat ı araştır. Fobilerini çözüyor insanlar o yöntemle.
bu ev size şans getirsin inşallah kendi evinize çıkarsınız
lütfen kendını bu kadar darlama
Eve epey alıştım açıkcası sadece sanırım alışkanlıklarımın değişmesi beni biraz afallattı. Eski evin ne kadar eksileri olsa da yaşanmışlıklar, evin sevdiğim alıştığım özellikleri vardı ve yeni evde alıştığım şeyleri görememek beni biraz afallatmıştı. İlk günlerde kızım bile eski evi gösterip orayı istediğini ifade ediyordu ama hepimiz alıştık buranın mutfağı ve komşuları yeter diyorum. Evi istediğim gibi boyattım dekore etmeye de maddiyat el verdikçe devam ediyorum. Parmaklıklara da alıştım mutfak pencereme çiçeklerimi koydum. Mutfak evin en büyük ve ferah alanı orası benim yaşam alanım oldu gayet memnunum. Eski evime de yeni evlenecek bir çift yeni daha çeyiz getirdi onlar da eşimin tanıdığı arkadaşı çıktı komşu konusunda uyardık kıyamadık çünkü ve balkon perdesini taktırmışlar bile. Ama işte balkon perdesi oraya çözüm olmaz. Yatak odasının ve mutfağın pencereleri de onların yatak odası ve mutfağıyla karşı karşıya. Yani karşı komşu nereden baksa evin içini çok net görüyor. Çok şükür ben kurtuldum yeni evimi de sevdim. Balkonum tamamen parmaklıkla kapalı olsa biraz zor alışırdım ama balkonum ferah açık. İyi ki taşınmışım valla bu kadar çabuk benimseyeceğimi düşünmüyordum. Tek kafama takılan şey mutfak restoran mutfağı gibi kocaman mübarek temizle temizle bitmiyor. Bu arada o gacı hala bakıyor ama nah görür evin içini anca balkona çıkarsam uzaktan uzaktan bakar arada bakıyor zaten. Şimdi ona malzeme kalmadı biliyor musunuz karşı bomboş dizisi sezon finaline girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…