Ne yaptığını anlayamıyorum :(

melegimebru

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
28
0
16
Kahramanmaraş
Merhaba ablalarım beni aranızda hatırlayan vardır sevgilimin annesine karşı kötü birşey söylemiştim ve ayrılmıştık bugün okulda kuzenimle telefonda konuşuyordum o kadar komik seyler söyledi ki resmen kahkaha attım ve onun gözü hemen bendeydi sinirli bi şekilde baktı ve ben tabi anladım kapattım telefonu daha sonra eve gitmek için dışarı çıktım servisim gelmemiş arkadaşlarımla beklerken onu gördüm arka da bana bakıyordu beni görünce arkadaşlarıyla konustu ona bakmadığımı düşünerek tekrar baktı yani anlayacagınız kacamak bakıslar :) daha sonra servisim geldi oturdum ve servisin çok yakınından geçti nereye oturduguma baktı ve eski yerine gitti ve servisim giderken arkamdan baktı ve içeri girdi ne yaptığını anlayamadım göz göze geldiğimizde çok sert bakıyor ama kaçamakda olsa beni takip ediyor bana bakıyor ama özlemedim onu demiş ortak arkadaşlarımıza anneme öyle demeyecekti umrumda degil artık demiş ama tüm gün boyunca nereye gittiysem oraya geldi kaçamak bi şekilde baktı kafam çok karışık ablalarım yardım edin lütfen

Eee sonuç ?
Yardım derken ne konu da ?

Bence kaynana-gelin tartışmasına girmek için hem yaş olarak hemde medeni durum olarak çok aceleci davranmışsınız
Kaçamak olarak bile baktığına şükret, ben olsam hiç bakmam herhalde..

Çok açık sözlü bi yorum oldu... Seviyorsa elbette bakacak ben özür diledim hatamı kabul ettim artık ona kalmış

Ne yapmaya calisiyor, bakiyor mu, bakmiyor mu, acaba tekrar barisir miyiz? gibi düsüncelere dalmayi birakin.

Eger sizinle barismak istiyorsa ( ki onu özlemedim demis) zaten gelip konusur.

Çok açık sözlü bi yorum oldu... Seviyorsa elbette bakacak ben özür diledim hatamı kabul ettim artık ona kalmış

Evet genelde herkes öyle der, huyum kurusun fazla açık sözlüyümdür
İnşallah sevgilin benim gibi değildir de kabul eder
Ve sende tekrarlamazsın
Herkes yerini , yaşını, haddini bilirse problem olmaz..

daha çok karşılaşacaksın kaçamak ya da direkt bakışlarla...
ama insanların anasına babasına laf söylemek hoş değil.

sevgilinin annesi için ne tarz bi kötü laf sarfettin ki?
yaşının böyle kaynana gelin tartışması için oldukça küçük olduğunu düşünüyorum..keşke kötü bişey demeseydin ama daha lisedesin daha bişeylerin çok başı bence boşver baktı bakmadı döner mi dönmezmileri..ben lisedeki erkek arkadaşımla evlilik hazırlığındayım hani bazı ilişkiler sürer ama o benim ilk erkek arkadaşım değil illa ki sürmeyenler oldu o yüzden boşver sen hayatına bak daha en başında annesiyle ilgili bütün köprüleri yakmışsın zaten ünv git güzel bi hayat kur kendine gerçek aşk karşına çıkar..ama annesi için ne dediğini merak ettim

Teşekkür ederim öyle küfür falan değil tabiki sonuçta sevdiğim birisiydi ama hayırlısı olsun başka birşey diyemiyorum ALLAH bizim görmediğimiz şeyleride görüyor hayırlıysa olsun yoksa olmasın

kbakma canım bastan göremedim eski konunu sonradan görebildim..Hayırlısı de oluruna bırak sanırım sınava giriceksin öss ya da artık adı her ne olduysa :) sen sınava çalış mutlu olacagan insan mutlaka cıkacak karşına

bundan sonrası için bi erkeğin annesi hatta sülalesi hakkında konuşmaman gerektiğini anlamışsındır...
bu yaşta anlaman iyi olmuş aslında ileride daha çok üzülebilirdin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…