- Konu Sahibi melegimebru
-
Eee sonuç ?
Yardım derken ne konu da ?
Bence kaynana-gelin tartışmasına girmek için hem yaş olarak hemde medeni durum olarak çok aceleci davranmışsınız
Kaçamak olarak bile baktığına şükret, ben olsam hiç bakmam herhalde..
Ne yapmaya calisiyor, bakiyor mu, bakmiyor mu, acaba tekrar barisir miyiz? gibi düsüncelere dalmayi birakin.
Eger sizinle barismak istiyorsa ( ki onu özlemedim demis) zaten gelip konusur.
kaç yaşındasın?
Çok açık sözlü bi yorum oldu... Seviyorsa elbette bakacak ben özür diledim hatamı kabul ettim artık ona kalmış
sevgilinin annesi için ne tarz bi kötü laf sarfettin ki?
yaşının böyle kaynana gelin tartışması için oldukça küçük olduğunu düşünüyorum..keşke kötü bişey demeseydin ama daha lisedesin daha bişeylerin çok başı bence boşver baktı bakmadı döner mi dönmezmileri..ben lisedeki erkek arkadaşımla evlilik hazırlığındayım hani bazı ilişkiler sürer ama o benim ilk erkek arkadaşım değil illa ki sürmeyenler oldu o yüzden boşver sen hayatına bak daha en başında annesiyle ilgili bütün köprüleri yakmışsın zaten ünv git güzel bi hayat kur kendine gerçek aşk karşına çıkar..ama annesi için ne dediğini merak ettim
Teşekkür ederim öyle küfür falan değil tabiki sonuçta sevdiğim birisiydi ama hayırlısı olsun başka birşey diyemiyorum ALLAH bizim görmediğimiz şeyleride görüyor hayırlıysa olsun yoksa olmasın
kbakma canım bastan göremedim eski konunu sonradan görebildim..Hayırlısı de oluruna bırak sanırım sınava giriceksin öss ya da artık adı her ne olduysa :) sen sınava çalış mutlu olacagan insan mutlaka cıkacak karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?