- Konu Sahibi melegimebru
Merhaba ablalarım beni aranızda hatırlayan vardır sevgilimin annesine karşı kötü birşey söylemiştim ve ayrılmıştık
bugün okulda kuzenimle telefonda konuşuyordum o kadar komik seyler söyledi ki resmen kahkaha attım ve onun gözü hemen bendeydi sinirli bi şekilde baktı ve ben tabi anladım kapattım telefonu daha sonra eve gitmek için dışarı çıktım servisim gelmemiş arkadaşlarımla beklerken onu gördüm arka da bana bakıyordu beni görünce arkadaşlarıyla konustu ona bakmadığımı düşünerek tekrar baktı yani anlayacagınız kacamak bakıslar :) daha sonra servisim geldi oturdum ve servisin çok yakınından geçti nereye oturduguma baktı ve eski yerine gitti ve servisim giderken arkamdan baktı ve içeri girdi ne yaptığını anlayamadım göz göze geldiğimizde çok sert bakıyor ama kaçamakda olsa beni takip ediyor bana bakıyor ama özlemedim onu demiş ortak arkadaşlarımıza anneme öyle demeyecekti umrumda degil artık demiş ama tüm gün boyunca nereye gittiysem oraya geldi kaçamak bi şekilde baktı kafam çok karışık ablalarım yardım edin lütfen