• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Ne yaptim ben :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bunlar da alternatifler.
head-pants-6.jpg
head-pants-5.jpg
head-pants-0.jpg
imgres
2649d2d2ed758ed0ba200ad9be60eec9-guy-puts-head-in-pants.jpg

Aynen cok uzundu ve avuc avuc dokulmeye baslamisti. Bir de banyo sonrasi kurutmazsam migren geliyordu o yuzden kestirdim ama bu kadar kisa da istememistim.

Daha gelmedi bugun isten direk futbol oynamaya gidecek. Dondugunde cocuklarla uyumus olayim bari :KK70:

Ben de ilk kez cesaret ettim liseden beri

Ben de seviyorum ama esimi zar zor ikna edip sunu kestirmeye gittim kuafore
Eki Görüntüle 2034034
Soyle.ciktim
Eki Görüntüle 2034035
Ahahahay :KK70::-) gece gece guldurdunuz vok yaşayin

Hayyy maşallah analar ne yigitler doguruyor beaaa. :-) Kökü sende uzar merak etme hem kisa olunca sac daha cabuk uzuyor yani iyi oluyormus kisa kesim.

Ayyy eski günler :KK16: bende lisedeyken gidip saçlarımı 3 e vurdurmuştum ilk gün okulda baktım herkes bi şaşırdı dalga geçen falan oldu sonra bi baktım okuldaki kızlar yavaş yavaş saçları kazıtıyor okulda moda olmuştu resmen :) bazen hala esmiyo degil.değişiklik iyidir kökü sizde nasıl olsa.eşiniz ne dedi :)

Çok güldüm çok yaşayın emi ahaha hele enseye atılacak şaplak ve kafaya don hayaline:KK70:Çok merak ettim eşinin tepkisini lütfen yaz bize de:halay:

B planı hazır mı her ihtimale karşı.zayıf noktasından vurmak gerekebilir:KK53:
Hahah artik gusul yuzunden seni asla reddetmem derim :P adam da seni artik isteyen kim demese bari :D
Ay gülmekten cocugu dşurcem Allah korusun cikayim bari :KK70:
Aman allah korusun
:KK45: Esinin herhangi bir saglik problemi varsa yapma sakin. Benim de yapasim geldi cesaretimi toplayabilirsem yapayim bir ara:KK53:
Yok yok 3 harfli sanip kafama kurekle vurmasin
çok merak ediyorum eşiniz ne tepki vericek bakalım:KK17:ama çok tatlısınız bişey dese de siz yumuşatırsınız o adamı:hamarat:
Dakikalar kaldi gelmesine.
Allah lailaheillalah ;D

Back
X