• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Ne yaptim ben :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ne tatlısınız yaa, kk da sonuna kadar okuduğum nadir konulardan biri
Sizin anlatımınıza,arkadaşların yorumlarına catladım gülmekten
Çok sempatiksiniz yakışmıştır,sonucu bende merak ediyorum:)

Merkur geriliyor ellemeseydin keske :KK70:
Ay bilmiyordum ne alaka diye baktım ve buuu:super:
Screenshot_20170816-004203.webp

Mutfak isigini kapisini kapadim butun isiklar kapaliydi esim bizi uyudu sandi. Mutfagin kapisini acmasiyla supriz diye bagirdim.
5 dkdir durmadan guluyor :KK43:
Kotu laf etse daha iyiydi :KK70:
Neden kuafore gitmedin cok kisa olmus vs dedi ama kotu laf etmedi.
Korktugum kadar degilmis yah :KK70:
1 hafta gülersiniz siz.

saç bantları kullansanız bir de küpe, etnik bir hava oluşturursunuz tadından yenmez:)

Mutfak isigini kapisini kapadim butun isiklar kapaliydi esim bizi uyudu sandi. Mutfagin kapisini acmasiyla supriz diye bagirdim.
5 dkdir durmadan guluyor :KK43:
Kotu laf etse daha iyiydi :KK70:
Neden kuafore gitmedin cok kisa olmus vs dedi ama kotu laf etmedi.
Korktugum kadar degilmis yah :KK70:
Kalp kırıklığı gözyaşı küslük yoksa şükür uyuyayım artık:KK25:

Bizde de durum tam tersi. Ben uzun sac seviyorum, esim kisa kestir diye tutturdu. Hatta yememis icmemis bana bi kac model de gosterdi ( adam ne kadar bezdiyse uzun lohusa topuzlu kafamdan). Gaza gelip bi kestirdim, alien la lezbiyen arasi bi sonuc :KK70: kendimden tiksindim resmen :rolleyes: evdeki 2 oglan bebesinin saci benden uzun :confused: bana da bi formul verin kizlar hemen uzasin :KK42:

Gecenin bu saatinde bir kahkaha attim ki ortalik inledi ;) çok yaşayın guzel yaşayın emi :)

Benim ablamda daraldikca vurur sifıra cok gecmeden de uzar bende düşünüyorum bu ara yumak yumak elime geliyorlar :(

Back
X