ne yaptıysam görümcemi sevemiyorum ...

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
66
Giresun
arkdaşlenim benim 4 tane görümcem var 3 ile hiçbir sorunum yok ama nedense görümcemi sevemiyorum her haraketini sinir oluyorum oysa eşim en küçük kardeşii çok seviyor ama ben neden se onu sevemiyorum resmini biel görmek sinirlerini bzouyor sesini hiç duymak istemiyorum ister istemez soğuk konuşuyorum cana yakın davranamıyorum elimde değil....

normal canım.gelinler zaten görümceye karşı önyargılı olur ve onları asla sevmez.bu devirde görümce seven bir gelin olacağını sanmıyorum.

Size bir kötülügü yokken durup dururken mi sevmiyorsunuz?
Yoksa onceden yaptigi birseyler varmiydi,yada simdi?
Eger Bu soruma cevabiniz hayir ise gizliden gizliye kendinize itiraf edemediginiz
bir kiskanclik olusmus olabilirmi kücük gorumceye karsi?

mutlaka bir davranışı,konuşması,bakışı sizde ters etki yaratmıştır..ayrıca ısınamama,arada olan soğukluk tek taraflı olmaz..sizin düşünceleriniz görümcenizdede size karşı vardır..biriniz ısınma turları atsa aradaki buzlar erir..

normal canım.gelinler zaten görümceye karşı önyargılı olur ve onları asla sevmez.bu devirde görümce seven bir gelin olacağını sanmıyorum.

Neden öyle diyorsun ki arkadasim anlasanlarda var. Mesela ben kiz kardesim olsa görümcem kadar severmiydim bilmiyorum. Tabi karsinda ki kisiye de bagli tek tarafli olmaz zaten..

olay su bız eşimle çıkatrken bir ara ayrıldık ama barışacağımız belliydi sonra bız onra barıştık evlendik ayrı kaldığımız dönemde hiç beni aramadı ki önceden i iiiigörüşüyorduk sonra baktım ki beni faceden silmiş ben de bu konud ahassasım sonra biz eşimle nişanlanaktım sonra mesaj attım neden sildin dedim hiç dedi sildim
sonra nişanlandıktan sonra baktım beni face ekledi utanmadan konuşuyor falan bende hiçbirsey demedim niye ekledin falan sürekli ablacım canım diyor falan bende eskisi gibi olamıyorum öyle bana yapmacık geliyor acıkcası soğudum bende eşimin hatrı için ekledim onu sonra sürekli fotolarımı begeniyor bede bu sebebten sevemiyorum bu konularda hassasım ne yapabilirim?

olay su bız eşimle çıkatrken bir ara ayrıldık ama barışacağımız belliydi sonra bız onra barıştık evlendik ayrı kaldığımız dönemde hiç beni aramadı ki önceden i iiiigörüşüyorduk sonra baktım ki beni faceden silmiş ben de bu konud ahassasım sonra biz eşimle nişanlanaktım sonra mesaj attım neden sildin dedim hiç dedi sildim
sonra nişanlandıktan sonra baktım beni face ekledi utanmadan konuşuyor falan bende hiçbirsey demedim niye ekledin falan sürekli ablacım canım diyor falan bende eskisi gibi olamıyorum öyle bana yapmacık geliyor acıkcası soğudum bende eşimin hatrı için ekledim onu sonra sürekli fotolarımı begeniyor bede bu sebebten sevemiyorum bu konularda hassasım ne yapabilirim?

Sorun bumu yani?
Faceden sildi ekledi bilmem ne...

Yasiniz kac bu arada
erken yasta bir evlilik yaptiniz galiba?

bu mudur yan sebep????

Mevlanın sözü yaradılanı sev yaradandan ötürü, eşinizin kızkardeşi, anladığım kadarıylada evin en küçüğü, ona abla gibi davransanız ne kaybedersiniz.Bu kadar basit şeyleremi takılıyorsunuz???

Ne demek barışacağımız belliydi.. Görümceniz müneccim bilmemnesi mi yedi yani nereden bilsin.. Ayrıldınız diye silmesi anormal değil!!!!! Bak barıştınız evlendiniz ablacım diyor vs. bunları gözünüz görmüyor da silmesi mi batıyor.. Amaaaan bu zamane gelinlerine de yaranılmıyor valla.. Sevmezseniz sevmeyin çok iş..

Nasıl yani?
''beni faceden sildi,bu konuda hassasım''
Bu ne ya?Ne çeşit bi hassasiyetiniz var facebook'a karşı?
Sizi duyanda facebookun kurucusu mark zuckerberg'in kız kardeşi olduğunuzu düşünücek.
Alemsiniz ya,cidden.
Eşinizle çıkarken ayrıymışsınız,kız da silmiş.
Ne var bunda?
Herkes medeniyetin dibine vurmak zorunda değil ki?
Sizinle ilişkisi abisinden ötürü.
Faceden ötürü,senden ötürü,benden ötürü değil ki:)
Allah dert vermesin size ya,kaldırabileceğinizi sanmıyorum...

Aramaması gayet normal eşiniz onun kardeşi canının yarısı..
Siz ise o zaman sadece GELİN ADAYIydınız aileye sonradan dahil oldunuz tamam seviyordur da abisi kadar değil bu normal yani..
Siz kendi kardeşinize mi daha çok değer verirsiniz yoksa kardeşiniz sevgilisine mi??
Dikkat çekiyorum sevgilisine o zaman evli değilmişsiniz bile..
Evlendiğinizde ablacım demiş eklemiş hemen fotolarınızı beğenmiş çekememezlik yok ki bunda..

bu kadar kucuk bırseyden dolayı sevmıyorsanız esınızın kardesını bence sız cok kinci bir insansınız.......

bende gorumceyım kardesım nısanlısından ayrılsa tabıkı sılerım onu lıstemde ne ısı var, kardesım gorsun sonra ya sınırlenır ya uzulur kardesımı dusunurum ben sıldım dıye nısanlısı bana kızıcakmıs benı alakadar etmez ama ortalık duzelmıs ılıskılerınde sorun yoksa benım ıcınde sorun olmaz.

ama suan sızın yaptıgınız sırf bu yuzden bu tavrınızın er gec farkına varılır bunun tepkısını alırsınız muhakkak.

kardeslerımın gonlunde kım varsa onu sever saygı duyarım gerısı hıkaye benım ıcın :34:

siz kaç yaşındasınız?
görümceniz kaç yaşında?
Allah başka dert vermesin :34:

facebook kullanmasaydınız buraya açtığınız konuların yarısına gerek kalmayacaktı.

Gorumcenizi sevmediginiz ve facebook'a olan hassasiyetiniz actiginiz konulardan asikar zaten.
O kadar yazip ciziyorsunuz da, bir ele avuca gelir sebep gosteremiyorsunuz nedir bu gorumce sorunu.

Kendi kendinizi yiyip duruyorsunuz, kizin umrunda bile degildir. Bir doktora gorunun, boyle gecmez hayat.

Gorumcenin yasini merak edenler olmus.
Bu kizcagiz lise ogrencisi miydi, liseyi yeni bitirmis miydi neydi. Siz deyin 17, ben diyim 18 yasinda bir kiz arkadaslar. Kiz kendi capinda facebook'ta arkadaslariyla takiliyor, konu sahibi arkadasimiz her resmi, yapilani, begeniyi, soyleneni ustune alinip burada her hafta dertleniyor. Guler misin aglar misin...

Eger yapabilme sansim yada yetenegim olsaydi sizi faceden hacklerdim.
Bu ne ya ?
Nasil bir face takintisidir bu ?
Actiginiz konunun birinde de kucuk gorumce yada face gecmesin sasarim.

Yazik kiza, boyle takintili yengem olmadigi icin sukretmeliyim.:27:

Back
X