ne yaptıysam görümcemi sevemiyorum ...

görümcen 17 yaşındaydı hatırladığım kadarıyla,kızı tebrik ediyorum valla,o yaşta olup da nasıl sana bu kadar cinnet geçirtebiliyor:) her konun görümceyle alakalı,eşini bu kadar düşünsen gül gibi mutlu olurdun...haset başrolde yine.neden de ayrıldıktan sonra aramamasıymış,ben de kardeşimin "eski" kızarkadaşını aramazdım,kardeşimle görüşmüyorlarsa artık ben de görüşmezdim,hatalı görmüyorum o yüzden...belli ki kız seni sevmemiş,ama eminim o bu kadar kafaya takmıyodur:)ergen zihniyeti var sende.

görümcen seni face listesinden silmiş
şimdi şöyle düşünüyorsun:"görümcem daha iyi bir gelin adayı eklemek isterdi"
doğru düşünüyorsun ama geçmiş ola kız ne yapsın :)

en büyük derdiniz faceden silmek olsun....siz ablalık yapın da kin tutmayın , onu sevmeyerek kıza bir zararınız olmaz her gördüğünüzde sinir olarak kendinizi boşa yıpratırsınız...

olay su bız eşimle çıkatrken bir ara ayrıldık ama barışacağımız belliydi sonra bız onra barıştık evlendik ayrı kaldığımız dönemde hiç beni aramadı ki önceden i iiiigörüşüyorduk sonra baktım ki beni faceden silmiş ben de bu konud ahassasım sonra biz eşimle nişanlanaktım sonra mesaj attım neden sildin dedim hiç dedi sildim
sonra nişanlandıktan sonra baktım beni face ekledi utanmadan konuşuyor falan bende hiçbirsey demedim niye ekledin falan sürekli ablacım canım diyor falan bende eskisi gibi olamıyorum öyle bana yapmacık geliyor acıkcası soğudum bende eşimin hatrı için ekledim onu sonra sürekli fotolarımı begeniyor bede bu sebebten sevemiyorum bu konularda hassasım ne yapabilirim?

sorun bu mu :44:çok basit bir sebep hatta sebep bile değil daha yapıcı ve sakin ol böyle herşeyi kafana takmazsan daha mutlu olursun canım:34:

sizin görümcenizle ilgili açtığınız diğer konuları da okudum. fotoğraf meselesi ve facebook iletisi olaylarını. pek çok bayanın size burada boşverin facebooku yazdığını gördüm. ancak ben onlara katılmıyorum, tabi ki bir insanın her yazdığını her paylaştığını kafaya takmamak gerek ama eskiden insanlar birbirlerinin arkasından dedikodu yapardı şimdi faceden durum paylaşıyorlar öyle sataşıyorlar. bu beni de rahatsız ediyor evet ama sadece biz rahatsız olduğumuz için de konu sahibinin anlattıklarını gözardı etmemek gerek. sevgililik döneminizde ayrılıp sizi silmesi olayına bir şey diyemem şu şekilde düşünün eğer bu hareketi yapmasa eşinizin bütün kız arkadaşları onda hala ekli olurdu bunu bence böyle düşünün. kızı sevmeye uğraşmayın zaten o da kendini sevdirmek için bir davranışta bulunmuyor. ama diğer bayanlar düşünür bilmem eski konularınıza bakarak kızın biraz sinsi olduğunu düşünüyorum. ama yaşı daha çok küçük bu şekilde düşünün o nedenle yargılamayın. çünkü yaş olarak sizin denginiz değil. hem onun bu hareketleri (bakın yanlış davrandığı konusunda sizinle hemfikirim) sizin evliliğinizi hiçbir şekilde zedelemiyor. ama sizin bu kadar üzülmeniz sinirlenmeniz zedeleyebilir.

sizin görümcenizle ilgili açtığınız diğer konuları da okudum. fotoğraf meselesi ve facebook iletisi olaylarını. pek çok bayanın size burada boşverin facebooku yazdığını gördüm. ancak ben onlara katılmıyorum, tabi ki bir insanın her yazdığını her paylaştığını kafaya takmamak gerek ama eskiden insanlar birbirlerinin arkasından dedikodu yapardı şimdi faceden durum paylaşıyorlar öyle sataşıyorlar. bu beni de rahatsız ediyor evet ama sadece biz rahatsız olduğumuz için de konu sahibinin anlattıklarını gözardı etmemek gerek. sevgililik döneminizde ayrılıp sizi silmesi olayına bir şey diyemem şu şekilde düşünün eğer bu hareketi yapmasa eşinizin bütün kız arkadaşları onda hala ekli olurdu bunu bence böyle düşünün. kızı sevmeye uğraşmayın zaten o da kendini sevdirmek için bir davranışta bulunmuyor. ama diğer bayanlar düşünür bilmem eski konularınıza bakarak kızın biraz sinsi olduğunu düşünüyorum. ama yaşı daha çok küçük bu şekilde düşünün o nedenle yargılamayın. çünkü yaş olarak sizin denginiz değil. hem onun bu hareketleri (bakın yanlış davrandığı konusunda sizinle hemfikirim) sizin evliliğinizi hiçbir şekilde zedelemiyor. ama sizin bu kadar üzülmeniz sinirlenmeniz zedeleyebilir.

olay su bız eşimle çıkatrken bir ara ayrıldık ama barışacağımız belliydi sonra bız onra barıştık evlendik ayrı kaldığımız dönemde hiç beni aramadı ki önceden i iiiigörüşüyorduk sonra baktım ki beni faceden silmiş ben de bu konud ahassasım sonra biz eşimle nişanlanaktım sonra mesaj attım neden sildin dedim hiç dedi sildim
sonra nişanlandıktan sonra baktım beni face ekledi utanmadan konuşuyor falan bende hiçbirsey demedim niye ekledin falan sürekli ablacım canım diyor falan bende eskisi gibi olamıyorum öyle bana yapmacık geliyor acıkcası soğudum bende eşimin hatrı için ekledim onu sonra sürekli fotolarımı begeniyor bede bu sebebten sevemiyorum bu konularda hassasım ne yapabilirim?

Sorun bu mu yani,
Sen kızı öyle bir kafana takmışsın ki, daha önce de eşinle fotolarını paylaşıp yorum yapıyor diye konu açmıştın. Sevmek zorunda değilsin ama nefret etmek için elle tutulur bir sebebin yok.
Ayrıldığınızda silmiş, barışınca tekrar eklemiş utanmadan konuşuyor, tabi ya niye barıştınız diye haset edip eklemeyecekti, hiç konuşmayacaktı, o zaman napardın acaba?

Yok bi de fotolarımı beğeniyor diye şikayet ediyorsun, yazık o kıza keşke biri uyarsa yengen sana gıcık diye. Senin ki hassaslık değil düpedüz haksızlık...

bir de rica ediyorum benim açtığım konuya bakın zaten bir tek konum var. sonra alın görümcenizi alnından öpün :)

arksan sana ne yazağımı bilemiyorum

resmen çocukla çocuk oluyorsun

görümcene nasıl bi kin besliyorsun anlamıyorum

ama böyle devam edeceksen ve eşine bunları hissettiyorsan

eşinle sonun boşanma demedi deme

bu ne ya hayatında hiç mi başka sorunun yok

kafan huzurdan bu kadar mı boş ki görümcenin fotosunu görünce kinleniyorsun

kin kötü birşeydir yer bitirir adamı :34:

Facebook, facebook hergün aradım durdum :37:

Arksan şu kızcağızdan ne istiyorsun anlamadım gitti.
Burda sürekli onun hakkında konu açmak mantıklımı sence?
Yada onun her davranışında kòtü niyet aramak?
Bu kadar kendini yeyip bitireceğine, görümceni evine davet et
uzun uzun sohbet et belki kalbin yumuşar ona karşı.

Gerçekten çok şekersiniz, buna içinizi karartıp kızmışsınız...
Zihninizi yormaya ne gerek var bunlarla....

arkdaşlenim benim 4 tane görümcem var 3 ile hiçbir sorunum yok ama nedense görümcemi sevemiyorum her haraketini sinir oluyorum oysa eşim en küçük kardeşii çok seviyor ama ben neden se onu sevemiyorum resmini biel görmek sinirlerini bzouyor sesini hiç duymak istemiyorum ister istemez soğuk konuşuyorum cana yakın davranamıyorum elimde değil....

Ne yaptiysam derken mesela neler yaptiniz sevebilmek icin? Bahsetmemissiniz ya da belki ben kacirdim. Yorumlardan okudugum kadariyla 17 yas civarinda görümceniz. Bence o yasta deli dolu oluyor insan. Facebook'ta yazdiklarini falan niye okuyorsuuz devamli? Facebook konusunda cahilim kusura bakmayin sayfam falan yok sadece bilmek istedim. Görümcenizle ilgili olan kisimlari özellikle mi aciyorsunuz yoksa direk size mi geliyor? Her hareketine sinir olmaniz hatta resmini bile görmek istememenizi ben esinizin O'nu cok sevmesine bagliyorum.

Böyle davanmak sizi iyi yöne götürmez, bos yere yiprandiginizla kalirsiniz. Bu yasta bir genc kizin kalbini fethetmek zor degil. Alin bir gün birlikte bir AVM'ye götürün veya yemege, kız kıza takılıcaz bugün seninle diyin. Bir iki makyaj malzemesi ne bileyim begendigi bir magazadan üst bas alin. Kötü basladik ama iyi devam edelim, mutlu kalalim, biz artik aile olduk deyin. Hatta yüzlesin abinle ayri kaldigimizda yaptiklarina üzüldüm cok deyin. Abin seni cok seviyor beni de bir abla olarak görmeni istiyorum falan filan...İnan sirtindan yük kalkar. Cok mu polyanna gibi oldu :)

arkdaşlenim benim 4 tane görümcem var 3 ile hiçbir sorunum yok ama nedense görümcemi sevemiyorum her haraketini sinir oluyorum oysa eşim en küçük kardeşii çok seviyor ama ben neden se onu sevemiyorum resmini biel görmek sinirlerini bzouyor sesini hiç duymak istemiyorum ister istemez soğuk konuşuyorum cana yakın davranamıyorum elimde değil....

görümceyi sevmemenin gerçek nedeni bu mu,defalarca konu açmanın,her görümce konusunda görümceni kötülemenin sebebi gerçekten bu mu:26:görümcen kıskansın diye kendi kardeşinle eşinin resimlerini özellikle koymanın nedeni bu mu:53:
çocuksunuz siz,gerçekten çocuk:50:

güleyim mi ağlayayım mı halinize bilemedim şu face book ne kadar da önemliymiş harbiden b**kunu çıkardı millet üzgünüm ama yok sildi engelldi ne bu ya Allah başka dert vermesin kardeşim kocana ve ailenede sabır.

Ablacım canım mı diyor bak sen ahlaksıza !!

Ne kadar güzel işte, görümceniz buzları eritmek için (silip eklediği için) sizinle arayı düzeltmek istiyor. Size kötü lafı yok, aranızı bozacak tavrı yok, e normalde arkadaşmışsınız eskiden sorun sadece silmesimi? Onun tarafından bakınca zaten yaşı küçük, birde abisi nişanlısından ayrılmış, kafasına esmiş abimin eski nişanlısı diye, kimbilir evde aralarında ne konuşuluyordu ne oluyordu kızda silmiş geçmiş.. Bu o kadarda kan davasına dönüştürülecek kadar büyük birşey değil ki. Bence siz durduk yere sorun çıkarıyorsunuz, tavsiyem kardeşlerin arasınıda durduk yere böyle olur olmaz sebeplerle germeyin. Çünkü inanın bana bu sudan bir sebep..

Back
X