gunaydın kızlar ben 1 sene once dogum yaptım ve oglum sezeryanla dogdu.cok kılo almadım hamılelıgım sırasında yanı okadar sısman bı bayan degılım fakat su karnım ne yazıkkı bırturlu normale donmuyo ve dar kıyafetler gıyınce gobegım cıkıyo ve ben bundan nefret edıyorum((((( sızce ne yapmalıyım?
tek çözüm egzersiz tatlım..sabahları mekık cek ghergun mekıklerı arttır sağ sol mekıklerı de cek ınan etkısı oluo ben bekarım ama bende de olmustu sımdı yok..ve otururken bıle gobegını sık ıcıne cekme degıl bak sık bu bıle kasları calıstırıo
unutmadan sezeryanda da bayagı gobek kalıomus ya duymustum bnde ama gıtmesı ımkansız deıl tatlım kendı ıstegınle mı sezeryan yaptın...bnde normal dogum en ıyısı tabı sezeryan mecbur oldugu zamanlarda oluo
aynı dert bendede var.1 sene once sezeryan dogum yaptım fakat ben 27 kılo kadar almıstım.gobek ınmıyor gıtmıyor delı olacagım.su an 6 kg fazlam var.emzırme bıttıkden sonra hcg ıgnesı vurulacagım.
ayni dertten bende muzderibim kizlar yaagerci ben normal dogum yaptim bi kac fazlam var ve onlarinda hepsi göbegimde ve yanlarda bide ben alismisim herseyim düsük belliama cirkin duruyo herkes biseyin yok gayet iyisin diyolar ama ben begenmiyorum kendimi dogrusu mekik falan egzersiz türü seylerlede ugrasmiyorumama bu göbekte gitsin istiyorum eski halime donmem lazim yaz geliyobi care bulursaniz banada bildiriiiiin
unutmadan sezeryanda da bayagı gobek kalıomus ya duymustum bnde ama gıtmesı ımkansız deıl tatlım kendı ıstegınle mı sezeryan yaptın...bnde normal dogum en ıyısı tabı sezeryan mecbur oldugu zamanlarda oluo
sezeryan dogum kesınlıkle ıstemedım o acıyı cekmek ıstemıstım acıkcası son bır haftaya kadarda hersey normal dogumu gosterıyodu son hafta olan oldu cocugu apar topar almak zorunda kaldılar buyuzden sezeryan oldum ama sundan emınım sezeryan olmaktansa normal dogum kesınlıkle tercıh olmalı
size kesinlikle PLATES öneririm müthis faydasi var özellikle karin egzersizlerine yogunluk verin hergün mutlaka aksatmadan yapin faydasini göreceksiniz!