Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hala nikahlı olduğum insan bi türlü hiç bişeye yanaşmıyo. Oyalamak için çabalıyor canım çok sıkkın ( anlaşmalı boşanmaya tamam dedi imzayı atmadı atmıyor hala.
Hala nikahlı olduğum insan bi türlü hiç bişeye yanaşmıyo. Oyalamak için çabalıyor canım çok sıkkın ( anlaşmalı boşanmaya tamam dedi imzayı atmadı atmıyor hala.
Evet boşanmak istemiyor ama şu 1 yıldır bana ve aileme yaptığı eziyetleri bi bilseniz ailecek yüzümüze bakacak yüzleri yok herşey tamamen koptu nasıl söyliyim size yani nefret bile edemiyorum ondan o kadar çıkardım hayatımdan. Bir de anlaşmalı boşanma da tek istediğim nehirim yani altınlarımı istedim tamam demiş avukatıma vericem bende bitsin istiyorum demiş ailesi de konuşmuş avukatımla biz de bian önce bitsin istiyoruz vericem altınlarını demişler söz vermişler ama... 1 haftadır ses seda yok.