• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yardan ne serden :(

Ayrıca konunun başka bir boyutuda şu karı-koca öğretmen olursa hayat daha kolay oluyor. farklı meslekten eşlerin hayatları çok cezbedici olmuyor. Üniversiteden tanışsanız bile eevlilik sonrası sen benim üniversitede sevdiğim kişi misin tartışmaları %90'dır. sonra sil baştan yeniden tanıma ve kabullenme... Geçti ömürden 10 yıl... Umarım yanılıyorumdur. ancak hayat gnelde bu şekilde...
Haklısınız aslında onun mesleğe başlamadan onceki ve şu anki hali bile farkli, ki işin içine evlilik ve benim meslek hayatım da girince her şey daha farklı olacaktır. Üstesinden gelebiliriz umarım :)

emek verildi diye evlenmicekmisiniz..baban neden üzülsün ki..kısmet bu işler..kısmetin çıkmış ve yuva kuracaksın..her babada üzülür ama sonunda vermek zorundalar..bir an önce babana açılmalısın..

Ya sen Bayburt a atandıktan sonra ayrılırsanız? Pişman olacak mısınız? Erkek arkadaş için hayatında önemli bir karar vermeye değmez. Eşin olana kadar bu hayat senin sadece. - erkek arkadaşına kanıp istediği yere tayin isteyen ama terkedilen ahcik bildirdi

Ya sen Bayburt a atandıktan sonra ayrılırsanız? Pişman olacak mısınız? Erkek arkadaş için hayatında önemli bir karar vermeye değmez. Eşin olana kadar bu hayat senin sadece. - erkek arkadaşına kanıp istediği yere tayin isteyen ama terkedilen ahcik bildirdi
Gerçekten çok kötü bir durum, bunu atlatmak çok zor olmali. :( Aslında konunun bu boyutunu hiç aklıma getirmemistim. Pismanliktan ziyade ailemi hayal kirikligina ugratmanin verdiği vicdan azabı duyarım, ama nişan atmayı gerektirecek kadar büyük bi olay olursa ve hayırlı değilse eğer zaten önceden bitmesi ikimiz için de iyi olur. Sonuçta ailemden uzakta ya da yakında mesleğimi yapmak zorundayim.

İyi akşamlar arkadaslar, aylardır aklımda olup bi türlü işin içinden cikamadigim bi konuyu sizlerle paylaşmak, fikir edinmek istedim. Bu sene mezun oluyorum okuldan ve erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak erkek arkadaşım polis ve şu an Trabzon'da görev yapıyor. Ben de bu sene KPSS ye hazırlanıyorum ve atanma olasılığım da yüksek. Şimdi asıl konuya girersek ailem benim memlekete atanmami istiyor ozellikle babam; daha bu durumdan haberi olmadığı için. Erkek arkadaşım ise daha doğu görevini yapmadığı için benim Bayburt Gümüşhane gibi polisler için doğu görevi geçen bir yeri tercih edip rahat bi yerde, eş durumundan yanıma gelip bi an önce doğu görevimizi bitirmemizi istiyor. Aynı memleketten olduğumuz için onun eş durumundan memleketimize gelme ihtimali de yok. Bide eğer şimdi biz böyle bir şey yapmazsak ve ben memleketime atanirsam 3-4 yıl sonra Hakkari Sirnak (ikimiz için de yaşamın daha zor olacağı yerler) gibi bi yere gondereceklerinden eminiz. Sorum ise hala babamın hiç bir şeyden haberi yok ve sınavdan önce bu durumu babamla paylaşmak istemiyorum, aklımın karisacagini dusunecegi için daha zor bi duruma düşecegim böyle bi durumda var tabi. Babamı da üzmek kırmak istemiyorum o kadar yıl bana emek verdikten sonra sinav biter bitmez ben evleniyorum da diyemem. Sizce ne yapayim, babamı uzmeden bu işin içinden nasıl çıkayım, onu ikna etmek için ne gibi bi yola basvursam daha iyi olur :KK43: şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim :)

bende çok çekinmiştim eşim polis ve babam kızımı alıp giderler uzağa diye asker polis sevmezdi, soğuk meslek derdi. korka korka anlattım ciddi olduğumu görünce tanıştı simdi damadımdan allah razı olsun diyo çinde bile olsanız mutlu olun bana yeter diyo. bi de ben üni. yi yarım bırakıp evlendim benim halimi düşün babam mezun olmamı çok istiyodu... mutsuzdum okuduğum üni de ondan bıraktım. sende anlat bence utanılacak bi şey değil artık çocuk değiliz sonuçta bilmeden gizli gizli olmasındansa bilgisi olması daha iyi olur

Gerçekten çok kötü bir durum, bunu atlatmak çok zor olmali. :KK43: Aslında konunun bu boyutunu hiç aklıma getirmemistim. Pismanliktan ziyade ailemi hayal kirikligina ugratmanin verdiği vicdan azabı duyarım, ama nişan atmayı gerektirecek kadar büyük bi olay olursa ve hayırlı değilse eğer zaten önceden bitmesi ikimiz için de iyi olur. Sonuçta ailemden uzakta ya da yakında mesleğimi yapmak zorundayim.
Ben batıda ve ailemin de yaşadığı şehire gelmiştim o yüzden pek umrumda olmadı hayatımda kalması veya gitmesi ancak Bayburt a gitsem kafayı yerdim herhalde. Bir an sizin yerinize koydum kendimi. İnsanlar gerçekten çok kötü ve bencil olabiliyor. Aslında Allah yazmadıysa herşey işin bahanesi. Bu olay başıma gelmese de yine aynı şeyi düşünürdüm. Atalarımız " gelin ata binmiş ya kısmet demiş" demişler.

Aynen öyle, 1 saat sonra bile neler yasayacagimizi bilmezken bu kadar uzun vadeli planlar insanı yormaktan başka bi şey yapmıyor. En güzeli zamana bırakıp yeri geldiğinde gerçeklerle yüzleşmek olacak sanırım. Teşekkür ederim sizlere :)

İyi akşamlar arkadaslar, aylardır aklımda olup bi türlü işin içinden cikamadigim bi konuyu sizlerle paylaşmak, fikir edinmek istedim. Bu sene mezun oluyorum okuldan ve erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak erkek arkadaşım polis ve şu an Trabzon'da görev yapıyor. Ben de bu sene KPSS ye hazırlanıyorum ve atanma olasılığım da yüksek. Şimdi asıl konuya girersek ailem benim memlekete atanmami istiyor ozellikle babam; daha bu durumdan haberi olmadığı için. Erkek arkadaşım ise daha doğu görevini yapmadığı için benim Bayburt Gümüşhane gibi polisler için doğu görevi geçen bir yeri tercih edip rahat bi yerde, eş durumundan yanıma gelip bi an önce doğu görevimizi bitirmemizi istiyor. Aynı memleketten olduğumuz için onun eş durumundan memleketimize gelme ihtimali de yok. Bide eğer şimdi biz böyle bir şey yapmazsak ve ben memleketime atanirsam 3-4 yıl sonra Hakkari Sirnak (ikimiz için de yaşamın daha zor olacağı yerler) gibi bi yere gondereceklerinden eminiz. Sorum ise hala babamın hiç bir şeyden haberi yok ve sınavdan önce bu durumu babamla paylaşmak istemiyorum, aklımın karisacagini dusunecegi için daha zor bi duruma düşecegim böyle bi durumda var tabi. Babamı da üzmek kırmak istemiyorum o kadar yıl bana emek verdikten sonra sinav biter bitmez ben evleniyorum da diyemem. Sizce ne yapayim, babamı uzmeden bu işin içinden nasıl çıkayım, onu ikna etmek için ne gibi bi yola basvursam daha iyi olur :KK43: şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim :)
O kadar yıl emek verdikten sonra sınavın biter bitmez ben evleniyorum deyip babanı üzme.Kısacası sevgilin bile olsa,başkasının hedeflerini,hayallerini yaşama.

Back
X