İyi akşamlar arkadaslar, aylardır aklımda olup bi türlü işin içinden cikamadigim bi konuyu sizlerle paylaşmak, fikir edinmek istedim. Bu sene mezun oluyorum okuldan ve erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak erkek arkadaşım polis ve şu an Trabzon'da görev yapıyor. Ben de bu sene KPSS ye hazırlanıyorum ve atanma olasılığım da yüksek. Şimdi asıl konuya girersek ailem benim memlekete atanmami istiyor ozellikle babam; daha bu durumdan haberi olmadığı için. Erkek arkadaşım ise daha doğu görevini yapmadığı için benim Bayburt Gümüşhane gibi polisler için doğu görevi geçen bir yeri tercih edip rahat bi yerde, eş durumundan yanıma gelip bi an önce doğu görevimizi bitirmemizi istiyor. Aynı memleketten olduğumuz için onun eş durumundan memleketimize gelme ihtimali de yok. Bide eğer şimdi biz böyle bir şey yapmazsak ve ben memleketime atanirsam 3-4 yıl sonra Hakkari Sirnak (ikimiz için de yaşamın daha zor olacağı yerler) gibi bi yere gondereceklerinden eminiz. Sorum ise hala babamın hiç bir şeyden haberi yok ve sınavdan önce bu durumu babamla paylaşmak istemiyorum, aklımın karisacagini dusunecegi için daha zor bi duruma düşecegim böyle bi durumda var tabi.
Babamı da üzmek kırmak istemiyorum o kadar yıl bana emek verdikten sonra sinav biter bitmez ben evleniyorum da diyemem. Sizce ne yapayim, babamı uzmeden bu işin içinden nasıl çıkayım, onu ikna etmek için ne gibi bi yola basvursam daha iyi olur

şimdiden yorumlariniz için teşekkür ederim :)