ne yazacam bilemedim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dünya tersine döndü.
Git beni aldat diyeni de ilk defa duydum.
Large bir ilişki çeşidi bu sanırsam.
Bence erkek arkadaşının gözünde kendini yanlış yere konumlandırmışsın.
Devam etme derim bu şekilde.

senden bunu istemesi de yalnış,sana söyleyip karşılığında aldığı cevapta..erkekler eşleri olabilecek

potansiyeldeki kızlardan bunu istemez, bunun konusunu bile açmaz genelde ,o tip ihtiyaçlarını birilerine

gitmeden de karşılayabilirler..genellikle söylediğiniz yaştaki gençler bu tip şeyleri kendileri

karşılar..bence ona git başkasına diyeceğine akıllı mantıklı oturup konuşsaydınız..böyle bişeyi

evlenmeden yaşayamayacağını,çok yaşamak istiyorsa da o zaman ayrılalım bunu yapacak kişilerle çık

diyebilir ,ağırlığını koyabilirdin..emin ol sana daha çok bağlanırdı..

senden bunu istemesi de yalnış,sana söyleyip karşılığında aldığı cevapta..erkekler eşleri olabilecek

potansiyeldeki kızlardan bunu istemez, bunun konusunu bile açmaz genelde ,o tip ihtiyaçlarını birilerine

gitmeden de karşılayabilirler..genellikle söylediğiniz yaştaki gençler bu tip şeyleri kendileri

karşılar..bence ona git başkasına diyeceğine akıllı mantıklı oturup konuşsaydınız..böyle bişeyi

evlenmeden yaşayamayacağını,çok yaşamak istiyorsa da o zaman ayrılalım bunu yapacak kişilerle çık

diyebilir ,ağırlığını koyabilirdin..emin ol sana daha çok bağlanırdı..

bana çok baglı bırısı zaten sevdıgıne ve ılerıyı dusundgune cok emınım:1closedeyes:

icinde kıskınaclık yok gibi onu sevdigine eminmisin sen bence bunu bir düşün yada ben böyle düşündügüm icin aşırı kıskanc biriyim

bana çok baglı bırısı zaten sevdıgıne ve ılerıyı dusundgune cok emınım:1closedeyes:

güzelim madem çok bağlı evlenmeyi beklesin.. o zamana kadarda ihtiyacını kendi gidersin ,seni çok seven bir insan nasıl gidip başkasıyla yatabilir..sen yapabilirmiydin bi düşün bakalım..

herkes boyle dedıgıne gore ben yanlıs dusunuyorum ozaman ben onunla cınsellık yasasaydım tabıkı cok kıskanırdımm benım ustumee gdıp yaparsa diye şuan bısey yasamadıgım ıcınn boyle dusunuorum heralde

Alakasi yok....cinselik yasayip yasamamanin burda ne önemi var?

20 senedir esi ile ayni yastiga bas koyan kadinlarda aldatiliyor!!:delphin:

Sen nasil nefsine sahip cikabiliyorsan oda cikmak zorunda arkadasim...ha cikamiyormu veya cikmak istemiyormu o zaman at tekmeyi...böylesinden zaten hayir gelmez...:1closedeyes:

Anaaaaaaaaam gıyamet kopacahhhh :tomato: :1ninca:

git yap ne demek arkadaşım, adam istemiyor sen aklına zorla iş sokuyorsun :1shok:
kendisi istemiyorsa erkek arkadaşının cinsel ihtiyaçlarını neden bu yolla ttamin etmeye çalışıyorsun anlayamadım, onun ihtiyaçları var, senin yok mu, o sana der miydi öyle bir şey
madem berabersiniz, madem istemiyorsunuz, evlenene dek sabredip birbirinize kavuşursunuz mirmirmirmir

Eeee o zaman evlenin neyi bekliyorsunuz ki?

4 yıl uzaktan başka şehirde ilişki yaşadım...ne ben onunla yattım nede ona git yap başkasıyla ihtiyacını karşıla dedim....nede o bana ben başkasıyla yapayımmı diye izin istedi...

yarın bigün evlenseniz bi arkadaşta demiş sen hamileykende başkasıyla yatar o zaman nede olsa sen izin verdin....:delphin:

Ne sansli su erkekler dimi??benneyaptımki

Vallaha erkek olasim geldi birden!!:delphin:

Acaba hangi erkek karisina, karicim ben senin romantizim sevgi ilgi alaka sefkat ihtiyaclarini gideremiyorum, izin verdim git baska yerden karsila der?????:delphin:

Yok yok...su uc gurusluk dünyada erkek olmak varmismafoldumben

öyle erkekler olsa halimiz nice olurdu -tatlicadiarzu-

arkadas gitmiş bende kacıyorum hepinize iyi geceler

"Git başkasıyla yap." demeniz, yanlış olmuş...
İlerisi için, ona rahatlık vermek anlamına gelir bu...

Sevgi, sabır olmadan yürüyen bir gemi değildir.
Sabrını göstersin ki, bu gemi yürüsün...
:delphin:

Sanırım kendinizi bir nebze korumak,doğrularınızdan taviz vermemek adına söylenmiş bir söz bu git yap kelimesi.
Yoksa hiç bir insan istemez bunu bu şekilde.
Erkek baskı yapıyorsa,kadın buna soğuk duruyorsa,beraber olmayada daha zaman varsa
Git yap demesenizde yapar zaten bi şekilde.
Ben kendinizden uzak tutmak adına böyle konuştuğunuzu düşündüm.
Gerçekten istediğinizin bu olduğu için değil

baskasına dokuncak sonra yanımda durcak haa ..

bi de ben bunu bılecemm

ustune bır de ızın verıcemm

yok canım yoookk !

o adam yapar vallaha hazır ızınde koparmıs içi rahat rahat yapar hemde:kahve:

senin için bekaret çok özelse ve bu olayı evlendiğinde yaşamak istiyorsan yolundan şaşma ama git başkasıyla da yap deme olur mu öyle şey gönlü kayar valla adamın ne cadılar var ortalıklarda dolaşan bilmiyomusun.
Ama sırf onu kaybetmemek içinde yapacağım dersen yarın ne olacağımız belli değil şekerim ölüm var ayrılık var yapma beklesin kendini başka türl rahatlatsın olmaz mı yani.

ama hiçbişey umrumda değil onu da kaybetmek istemiyorum dersen yap gitsin o zaman. Şeniz

annemm delü bu kızz adam senden ii düşünüyo valla aldatmış olurum demiş

Back
X