ne yazacam bilemedim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SAKAMI BU?

BANA GÖRE ERKEKTE KADINDA EVLENENE KADAR BAKIRELIGINI EVLENECEGI KISIYLE BOZMALI.

izin vermek ne kelime, arkadas ya biraz cahil yada migdesi biraz genis.

Bunu gözemedim, ablacim sen sevdigine oyle dersen evlenmeden once..

evlendikten sonra yapar yapar, sanada eh sen izin vermistin ya der.

Eh bu durumda kendin ka$indin der, cikar ortaya.

yav hanımlar gelmeyin tongaya.
küçük bey kızın duygusal yanından dem vuruyo.
birlikte olmazsak bak başkalarına giderim seni aldatmış olurum bebekim :(((( ayakları.
biz buna halk arasında duygu sömürüsü diyoruz.
ee kızı çok sıkıştırdıysa kız da buna "e git başkasıyla yap napıyım" demiştir.
şimdi, aldatılmakla bekaretini ne idüğü belirsiz bi zırtapoza vermek arasında bi seçim yapmak gerekirse ben de arkadaşın yaptığını yapardım. aslında anında terkedeceğim için aldatılmış da sayılmazdım sanırım...

yeme bacım yeme bu ayakları aaaa.. kadın dediğin bu kadar saf olmamalı canım!

o değil de bu sevgililik sorunlarının hepsini "evlenince şöle olcak" diye bağlayan hanımların önünde saygıyla eğiliyorum buyrunnnnnnnnn

cağnım benim babannecim de televizyon seyrederken öpüşen koklaşan elele tutuşan çift görse "kocasımı bu" demekten helak oluyo. valla çok iyi niyetlisiniz -tatlicadiarzu-

Zamanında laptopta başkasıyla resimlerini görüp kıyamet koparmamış mıydınız siz? ılginç..

Ben böyle bir şeye asla müsaade etmezdim tabii ki.. Cinsel ihtiyaç karşılanması için 2. kişiye gerek yoktur.. O zaman evlenene kadar adam onla bunla gezsin, evlenince de bin türlü hastalıkla koynunuza girsin.. Olacak iş değil..

ne günlere kaldık yarabbim..
sevgilinizi başka bir kadınla paylaşabilecek kadar sizi bezdirdiğini düşünmüyorum.adam olan sevdiğine saygı duyan bekler.
bekler beklemesine de siz adamın önünü açmışsınız, bundan sonrası malum.sevgilim izin verdi dur bi ihtiyacımı gidereyim diyecek herhalde.ıyy düşününce bile mide bulandırıcı.

kıskanmak için illa daha önce biriyle cinsellik yaşamış olmak mı lazım ?benneyaptımki

kusura bakma ama resmen erkek yapar kadının ihtiyaci yoktur moduna girmissin
boyle bir kulturu nerden kimden aldin bilmiyorum ama cok yanlis yoldasin

Sevgi önce saygıdan geçer....
Sonra da emek ister, özveri ister...
Daha yaşınız çok genç, daha bilinçli bir şekilde bile düşünemiyorsunuz ki aranızda bu tür dialoglar geçmiş.
Ağırlığını koyup, istemediğin, henüz erken bulduğun ilişkiye "Hayır" demen çok güzel..
Ama Onu salıverecek derecede serbest bırakman yanlış canım.
Seviyorsa katlanır, birbirinizi özlemle beklemek daha güzel olur emin ol.

Iyyyyyyyyyyy..

Ne yaptıklarını sonra gelip sana da anlatsınmı..Midem kalktı resmen..

Ya kızlar bı arkadas demiş,duygu sömürüsü dıye.

Belkı adam, benım böyle böyle ıhtıyaclarım var başkasına gıdıp senı aldatmak ıstemıyorum,ama sende ızın vermıyosun... demiştir.Kızda kendınden fedakarlık yapmak ıstemedıgınden ya sabret ve kendıne sahıp cık yada gıdersen gıt demiştir.

Banada böyle bı teklıf gelse misal, sabretmesı ıcın dıretırdım tabı ama adamın gözü dışardaysa eehh gıdersen gıt derım he ılışkımı sürdürürmüyüm o ayrı.

Benım haberım olaraktan başkasıyle bırlıkte olursa asla yanıma yanaştırmam,tiksinirim :1no2:

Durduk yere niye aklına bir şeyler düşürüyosun ki anlayamadım.O yok istemiyorum demiş neden ısrar ediyosun ki???
Cornelia arkadaşın dediği gibi önceki mesajlarınızda laptopunda başkalarıyla resmini görünce kıyamet koparmaktan bahsetmişsiniz.Bana göre bu da aldatmadır....Cinsel olmasa da gizli çekilmiş hayatında sen varken sonuçta...

senin yaptığın çok doğru bişey aslında. eğer sen yok yapamazsın edemezsin demiş olsaydın o inat edip yapacaktı senin haberin bile olmazdı. erkekler sıkıntıya gelemezler. sonuçta seninle yaşayamadığı şeyler. asla izin vermem diyen bayanlar %90 aldatılmışlardır. sevginiz sağlamsa hiç başka şeyleri düşünme.

senin yaptığın çok doğru bişey aslında. eğer sen yok yapamazsın edemezsin demiş olsaydın o inat edip yapacaktı senin haberin bile olmazdı. erkekler sıkıntıya gelemezler. sonuçta seninle yaşayamadığı şeyler. asla izin vermem diyen bayanlar %90 aldatılmışlardır. sevginiz sağlamsa hiç başka şeyleri düşünme.

Çok saçma..Asla izin vermem ...

Değil %90 % 1 bile eşimin beni aldatmadığına eminim...:enbuyukkk:

Erkekler sıkıntıya gelmezlermiş.....-tatlicadiarzu-

Bir ilişkiye değer veren,yürütmek isteyen,sorumluluk bilincinde olan herkes sorumluluğunu bilir..Gerekirse sıkıntıya da girer,gereken fedakarlığı da gösterir..

Sıkıntıya gelmem diyen free takılsın o zaman ...:dilcikar:

Sevginiz sağlamsa hiç başka şeyleri düşünme demişsiniz.. Erkekler sıkıntıya gelemezler, asla izin vermem diyen bayanlar da %90 aldatılmıştır demişsiniz.. Bu ne yaman çelişki? Sevgi sağlamsa aldatma söz konusu bile olmaz bir ilişkide.. Ne yani siz izin verince aldatma meşrulaşmış mı oluyor?

ben KK da bunu okuyacağımı hiç düşünmezdim :delphin:
beni aldat diyorsun :1closedeyes:

allah aşkına bunu yap desende yapma desende eğer uygun ortam bulan bir erkek hic bir fırsatı kaçıracağını sanmıyorum kötükedihüso
ama böyle bir imkanı önüne sermek git ne yaparsan yap demek evliliktede aynı seyi yaptıracağının bir gösterisidir
eğer bir ciftseniz birbirinize duydugunuz sayğıdan böyle seyleri konuşmamak yaşamamak lazım
sonucta ne olursa olsun sevği kadar cinsellikte:jeyyar: var tabi doğal olarak konusulacak siz kendinizi kısatlasınız bu konulardan kaçsanızda yaşanacak
en güzeli acık acık konusup tam olarak tepkimizi göstermemiz lazım biz kactıkca daha üsteleyecekleri acık
arkadasın biri erkeklerin taktigi demis haklı ne cin oğlu biliyormusunuz erkek milleti şakkıdı istedigiklerini elde edebilmek icin yapmayacakları hic bir sey yok acındırma buna dahil ne kadar uyanık gecinsekde kandırıyorlar coğu zaman bizi :CüvCüv:

erkekler ,bayanlar gibi düşünmüyor ve hissetmiyorlar bu cinsellik konusunda .. bunu herkes biliyor olması lazım... sizde bir karşılık bulamayan belli yaşa gelmiş erkekler ne yapıyorlar zannediyorsunuz ki?!! bu konuyu sabrederek geçirmiyorlar tabiikii... karşı tarafın belli kuralları varsa evlenmeden beraberliği onaylamıyorlarsa ve uygun görmüyorlarsa erkekler zaten bi şeklde hallediyorlardır... ama tabiiki buna git yap demek aradaki bazı değerleri zedeler örneğin saygı... git başkasıyla beraber ol işini gör rahatla vs... bunlar gelecekte çok büyük problemleri ortaya çıkarır. Sizi hep bu şeklde hatırlamasına sebep olabilrsiniz...

erkekler ,bayanlar gibi düşünmüyor ve hissetmiyorlar bu cinsellik konusunda .. bunu herkes biliyor olması lazım... sizde bir karşılık bulamayan belli yaşa gelmiş erkekler ne yapıyorlar zannediyorsunuz ki?!! bu konuyu sabrederek geçirmiyorlar tabiikii... karşı tarafın belli kuralları varsa evlenmeden beraberliği onaylamıyorlarsa ve uygun görmüyorlarsa erkekler zaten bi şeklde hallediyorlardır... ama tabiiki buna git yap demek aradaki bazı değerleri zedeler örneğin saygı... git başkasıyla beraber ol işini gör rahatla vs... bunlar gelecekte çok büyük problemleri ortaya çıkarır. Sizi hep bu şeklde hatırlamasına sebep olabilrsiniz...

Bir sevgilisi olmayan ve belli yaşa gelmiş olanlar bir şekilde karşılıyorlar elbet..Yani herhangi bir kadınla...

Ama bağlı olduğu ve ciddi düşündüğü biri varsa herhangi bir başka bir kadınla karşılamak yerine ,bunda uzak durarak evlenecekleri günü bekliyorlar.8.İki tarafın da tercihi bu yönde ise )Bu durumda erkekler mastürbasyonu tercih ediyorlar...:1closedeyes:

Bir sevgilisi olmayan ve belli yaşa gelmiş olanlar bir şekilde karşılıyorlar elbet..Yani herhangi bir kadınla...

Ama bağlı olduğu ve ciddi düşündüğü biri varsa herhangi bir başka bir kadınla karşılamak yerine ,bunda uzak durarak evlenecekleri günü bekliyorlar.
(ıki tarafın da tercihi bu yönde ise )Bu durumda erkekler mastürbasyonu tercih ediyorlar...:1closedeyes:

nere yazcagımı bılemedım dogrudur inş.erkek arkadasımla 3yıldır cıkıoruz cinsellıkten konular geçio bazen 22 yaşında hıc yapmamıs buzamana kadar bizim aramızzda da olamaz oyle bısey evlenmeden asla yapmam diorumkı git yap ben yapamam karsılayamam bu ıhtıyacını ılerıyıde dusunuoruz.ne olursa olsun ypmam ama izin verıorum gıt dıeee oda yapamam seni aldatmış oluyorum diyo.ama yapsın yanii ben birsey demıorum:delphin: dgrumudur:delphin::delphin: buda bır dert degıl ablalarıma fıkır danısıorumopuyorumnanaktan

neden ilişkiye gireceğim diye diretiyor onu anlamadım.
birde sen nasıl sevdiğin bir insanı başkasıyla paylaşabiliyorsun onu da anlamadım.
bence o senin izin vereceğini düşünmüyordu. başkasıyla olmaz gel benimle yap demeni bekliyordu. yani seni razı etmeye çalışıyordu. ha bu da değilse neden tutturdu

Back
X