- 10 Ekim 2019
- 60
- 41
- 3
- Konu Sahibi hazin yagmur
-
AYNEN ÖYLE TANIYAMIYORSUN Kİ ne kadar tanıdım desende bir sürü yanı çıkıyor bu kadar aileci olduğunu bilmiyordum mesala..sevgim ugruna tasindim demissiniz,
onceden daha mi iyiydi araniz.
gurbetci arkadaslarimizin bir cogunun problemi iyi tanimadan evlenmekten kaynaklaniyor.
Uzak mesafe iliskisinde taraflar birbirini tam taniyamiyorlar maalesef. Evlilik oncesi imkan varsa daha cok fiziksel olarak birlikte vakit gecirmek gerekiyor.
onuda denidim canım b-kötü olduğum zaman da adamın içinden şeytan çıkıyor nefret ediyorum o halinde sonra da diyorum ki böyle devam edecek.. helede küsmesi yok mu en nefret ettiğim huyu erkek adam küser mi allah aşkınaaBunun gurbetle bir alakasi yok adamin karakteri bu! Uzgunum ama degismez. Bir kere size saygisi yok.
Madem simdiye kadar iyi oldunuz bir ise yaramadi bir de kotu olmayi deneyin :)
7 sinde neyse 70 de odur demi.. hayatayı değiştirebileceğimi düşündüğüm zaman zaman yaptımmmDegistıremezsınız.
Siz söylemişsiniz yazınızda zaten, "sırf eşim mutlu olsun diye ağzının içine bakan bir kadınım"
Sırf kocayı memnun etmek için kendinizden taviz verirseniz olacağı budur işte.
Eş olmayı bilmek lazımı. Eş olmak karşı tarafa tabii olmak, o ne isterse yapmak, o mutlu olsun diye ağzının içine bakmak değildir.
Kendiniz olun ki karşınızdaki de size saygı ve sevgi duysun.
onuda denidim canım b-kötü olduğum zaman da adamın içinden şeytan çıkıyor nefret ediyorum o halinde sonra da diyorum ki böyle devam edecek.. helede küsmesi yok mu en nefret ettiğim huyu erkek adam küser mi allah aşkınaa
Bunun gurbetle bir alakasi yok adamin karakteri bu! Uzgunum ama degismez. Bir kere size saygisi yok.
Madem simdiye kadar iyi oldunuz bir ise yaramadi bir de kotu olmayi deneyin :)
uzun zamandr burayı okuyor gerek ders aldıklarım oluyor gerek kendimi bulduklarım oluyor.. biz kadınlar neden bu kadar acı çekmek zorundayız kii.. hayat biz kadınlara ne den bu kadar zor.. kısaca antayım sevgisi uğruna ailesini arkd. çevresini heryinin arkada bırakıp gurbet ellere geldimm. beni korur korlar zannettiim eşim hiç arka çıkmadı ben güçlü bi karekterim öğrendim çabaladım işe girdim ayaklarımın üzerinde dudum ama bu eşime yetmedi.. hep küçük düşürdü beni kendi narsit karekterini bana empoze etmeye çalıştı.. iyi bir eş olmaya çalışştım düşünceli ailesine saygı sevgi gösteren evine bağlı yoklukla mücadele eden ve beklentilerini sıfıra indiren sırf eşim mutlu olsun diye ağzının içine bakan bir kadınım.. herşeyin yerine koyup sevmek nedir beni en iyi anlayacak olanlar gurbette gelin giden hanımlardır... şimdi soruyorum size ben bu adamı nasıl değiştirim? kendime olan saygımı yitirdiğim zamanlar oldu.. seviyor desem insan bir nebze olsun göstermez mi yahu yokk oda yokk. alıp karşıma sakin sakin ben diliyle konuşuyorum yok hep suçlu benimm. dah ane istiyormusum seni dovmuyoyrum kumar oynamıyorum alkol almıyorumm.. tamam bunlar güzelde benilgi istiyorum diye bağırdım en sonunda.. o da bana sen nankörsun demekten başka birye yapmıyor.. napıyımm sizce güzel hanım bana bir yol gösterinn..
Gurbete gelin gidenler maalesef orada çok farklı bir manzara ile karşılaşıyorlar... Çok çile çekenler oldu maalesef...
Allah kolaylık versin bu adam düzelmez ama kendinizi de bitirmeyin. Ne derse cevabını verin ki kendisinin mükemmel olmadığını anlasın...
[/QUOs
vallah ben cinnet gecirirsem geriye şeytan neyim bırakmamm :)Ya baslarim onun kusmesine. Kusuyorsa hic sallama. Onun icine seytan kaciyorsa sen daha beter seytan ol. Deli deliyi gorunce sopasini saklar :) madem bosanma taraftari degilsin anladigi dilden konusacaksin. Bir cinnete bakar :)
Şu yaptığınız zaten kendinize en büyük kötülük agzinin içine bakiyorum iyi bir es olmak için yazmisiniz ya onu degistirin derim agzinin içine bakmaya gerek yok kendi oz sayginizi koruyun lütfen keşke şu yuvayı dişi kuş yapar sacmaligindan kurtulsak toplumca
Küçük yastan itibaren hep hayirli es hayirli yuva kocaya hizmet diye diye yetistiriliyoruz sonra elin hanzosu geliyor sirf pipisi var diye egosunu uzerinden tatmin ediyor ama sizde aman yuvam diyorsunuz birak azicikta karşıdaki çabalasın.
Gurbete gelin gidenler maalesef orada çok farklı bir manzara ile karşılaşıyorlar... Çok çile çekenler oldu maalesef...
Allah kolaylık versin bu adam düzelmez ama kendinizi de bitirmeyin. Ne derse cevabını verin ki kendisinin mükemmel olmadığını anlasın...
kesinlikle narsist olduğundan hiç şüphem yokk.. çook araştırdımm..Katranı kaynatsan olmaz şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker. Demiş atalarımız.
Asla ama asla kimseyi değiştirmeyin. Ya böyle sevin devam edin yada sürekli konularak sıkıntılarınızı ona konuşa konuşa empoze ettire bilirsiniz. Ama bi insan 7 de neyse 70 de o. Tanıyamamışsınız bir birinizi çok zor megolaman narsist insanlarla birlikle olmak.
vallah ben cinnet gecirirsem geriye şeytan neyim bırakmamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?