- 10 Ekim 2019
- 60
- 41
- 3
- Konu Sahibi hazin yagmur
-
Eşiniz de sizde de sorun var. Evliliği evliliği yürütmek için bu kadar taviz vermeye, sizin deyiminizle eşinin ağzının içine bakan bir kadın olmaya gerek yok.
Eşiniz değişmez bu arada hele ki sizin bu kadar kendinizi ezdiginiz bir ilişkide değişme ihtimali hiç yok.
O adam değişmez .Değişeceğini düşünen kadınlarımız varsa da anca kendilerini aldatmış olurlar.Karşındaki insan için kendinden taviz verirsen sen mutlu olamazsın ki .Benden sana hayat tavsiyesi bir erkek ne ise odur .Asla değişmezler .Nişanlılık sürecinde tanıyamadım mı ? Allah kolaylık versin .Belli ki eşin ilgisiz ve nankör .Kadınlar acı çeken taraf olmayı kendileri seçiyorlar.Eşine sorsan senin ne derdin var der.Yediğin önünde yemediğin arkanda .Erkekler yüzeysel düşünürler biz kadınlarsa daha detaycıyızdır .Tabi her erkek de seninki gibi değildir .Keşke zamanında daha iyi tanısaydın eşini öyle bi adam için aile dost bırakıp gurbete gelmek ne derece sağlıklı olur diye iyi düşünüp tartsaydınuzun zamandr burayı okuyor gerek ders aldıklarım oluyor gerek kendimi bulduklarım oluyor.. biz kadınlar neden bu kadar acı çekmek zorundayız kii.. hayat biz kadınlara ne den bu kadar zor.. kısaca antayım sevgisi uğruna ailesini arkd. çevresini heryinin arkada bırakıp gurbet ellere geldimm. beni korur korlar zannettiim eşim hiç arka çıkmadı ben güçlü bi karekterim öğrendim çabaladım işe girdim ayaklarımın üzerinde dudum ama bu eşime yetmedi.. hep küçük düşürdü beni kendi narsit karekterini bana empoze etmeye çalıştı.. iyi bir eş olmaya çalışştım düşünceli ailesine saygı sevgi gösteren evine bağlı yoklukla mücadele eden ve beklentilerini sıfıra indiren sırf eşim mutlu olsun diye ağzının içine bakan bir kadınım.. herşeyin yerine koyup sevmek nedir beni en iyi anlayacak olanlar gurbette gelin giden hanımlardır... şimdi soruyorum size ben bu adamı nasıl değiştirim? kendime olan saygımı yitirdiğim zamanlar oldu.. seviyor desem insan bir nebze olsun göstermez mi yahu yokk oda yokk. alıp karşıma sakin sakin ben diliyle konuşuyorum yok hep suçlu benimm. dah ane istiyormusum seni dovmuyoyrum kumar oynamıyorum alkol almıyorumm.. tamam bunlar güzelde benilgi istiyorum diye bağırdım en sonunda.. o da bana sen nankörsun demekten başka birye yapmıyor.. napıyımm sizce güzel hanım bana bir yol gösterinn..
Gurbete gelin gidenler maalesef orada çok farklı bir manzara ile karşılaşıyorlar... Çok çile çekenler oldu maalesef...
Allah kolaylık versin bu adam düzelmez ama kendinizi de bitirmeyin. Ne derse cevabını verin ki kendisinin mükemmel olmadığını anlasın...
O adam değişmez .Değişeceğini düşünen kadınlarımız varsa da anca kendilerini aldatmış olurlar.Karşındaki insan için kendinden taviz verirsen sen mutlu olamazsın ki .Benden sana hayat tavsiyesi bir erkek ne ise odur .Asla değişmezler .Nişanlılık sürecinde tanıyamadım mı ? Allah kolaylık versin .Belli ki eşin ilgisiz ve nankör .Kadınlar acı çeken taraf olmayı kendileri seçiyorlar.Eşine sorsan senin ne derdin var der.Yediğin önünde yemediğin arkanda .Erkekler yüzeysel düşünürler biz kadınlarsa daha detaycıyızdır .Tabi her erkek de seninki gibi değildir .Keşke zamanında daha iyi tanısaydın eşini öyle bi adam için aile dost bırakıp gurbete gelmek ne derece sağlıklı olur diye iyi düşünüp tartsaydın
Kadinlarin hayati zor degil ve insanin kendisine yaptigi kotulugu de bir baskasinin yapmasi mumkun degil
Siz kendinize deger vermemenin ve secimlerinizin sonucunu yasiyorsunuz o yuzden lutfen bunu tum kadinlikla bagdastirmayin
Herkes secimlerinin sonucunu yasar
Tamamen kaderimiz ayni konuyu takuotyim bakalim ne yazilacak.maddi olarak cok sorunum yok diye esim her firsatta bunu onume atiyoruzun zamandr burayı okuyor gerek ders aldıklarım oluyor gerek kendimi bulduklarım oluyor.. biz kadınlar neden bu kadar acı çekmek zorundayız kii.. hayat biz kadınlara ne den bu kadar zor.. kısaca antayım sevgisi uğruna ailesini arkd. çevresini heryinin arkada bırakıp gurbet ellere geldimm. beni korur korlar zannettiim eşim hiç arka çıkmadı ben güçlü bi karekterim öğrendim çabaladım işe girdim ayaklarımın üzerinde dudum ama bu eşime yetmedi.. hep küçük düşürdü beni kendi narsit karekterini bana empoze etmeye çalıştı.. iyi bir eş olmaya çalışştım düşünceli ailesine saygı sevgi gösteren evine bağlı yoklukla mücadele eden ve beklentilerini sıfıra indiren sırf eşim mutlu olsun diye ağzının içine bakan bir kadınım.. herşeyin yerine koyup sevmek nedir beni en iyi anlayacak olanlar gurbette gelin giden hanımlardır... şimdi soruyorum size ben bu adamı nasıl değiştirim? kendime olan saygımı yitirdiğim zamanlar oldu.. seviyor desem insan bir nebze olsun göstermez mi yahu yokk oda yokk. alıp karşıma sakin sakin ben diliyle konuşuyorum yok hep suçlu benimm. dah ane istiyormusum seni dovmuyoyrum kumar oynamıyorum alkol almıyorumm.. tamam bunlar güzelde benilgi istiyorum diye bağırdım en sonunda.. o da bana sen nankörsun demekten başka birye yapmıyor.. napıyımm sizce güzel hanım bana bir yol gösterinn..
O adam değişmez .Değişeceğini düşünen kadınlarımız varsa da anca kendilerini aldatmış olurlar.Karşındaki insan için kendinden taviz verirsen sen mutlu olamazsın ki .Benden sana hayat tavsiyesi bir erkek ne ise odur .Asla değişmezler .Nişanlılık sürecinde tanıyamadım mı ? Allah kolaylık versin .Belli ki eşin ilgisiz ve nankör .Kadınlar acı çeken taraf olmayı kendileri seçiyorlar.Eşine sorsan senin ne derdin var der.Yediğin önünde yemediğin arkanda .Erkekler yüzeysel düşünürler biz kadınlarsa daha detaycıyızdır .Tabi her erkek de seninki gibi değildir .Keşke zamanında daha iyi tanısaydın eşini öyle bi adam için aile dost bırakıp gurbete gelmek ne derece sağlıklı olur diye iyi düşünüp tartsaydın
bizim maddi sıkıntılarımızda var ama bir gün sorun etmedim aksine o sorun edior.. yahu be adam sen daha ne istiyorsunn.. ben böyle oldukça kaybettiğimi anladımm. artık kaybetmeyeceğimmTamamen kaderimiz ayni konuyu takuotyim bakalim ne yazilacak.maddi olarak cok sorunum yok diye esim her firsatta bunu onume atiyor
:)) bazen düşünmüyor değilimm ..Adami degistir
bu erkekler hep aynı yaa.. at gözlükleriyle bakıyor lar vallahi kdadın ruhundan anlayan çok nadir erkekler vardır sanırımmesim türkiyeden geldi ayni seyio oda bana söyler kumar oynamiyorum icki icmiyorum diye .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?