ne yazıllır bu duruma bilemedim !!!!

kesinliklle katılıyorumm bu yazıklarınıza ben kendimi buna reva görüyorumm.. artık istemiyorum aman iyi olalım mutlu olaralım diye dey sustumm artık suymayacağım.. kopan bir ip varsa eğerr zaten kopar.. insan önce kendine yapıyorr

O adam değişmez .Değişeceğini düşünen kadınlarımız varsa da anca kendilerini aldatmış olurlar.Karşındaki insan için kendinden taviz verirsen sen mutlu olamazsın ki .Benden sana hayat tavsiyesi bir erkek ne ise odur .Asla değişmezler .Nişanlılık sürecinde tanıyamadım mı ? Allah kolaylık versin .Belli ki eşin ilgisiz ve nankör .Kadınlar acı çeken taraf olmayı kendileri seçiyorlar.Eşine sorsan senin ne derdin var der.Yediğin önünde yemediğin arkanda .Erkekler yüzeysel düşünürler biz kadınlarsa daha detaycıyızdır .Tabi her erkek de seninki gibi değildir .Keşke zamanında daha iyi tanısaydın eşini öyle bi adam için aile dost bırakıp gurbete gelmek ne derece sağlıklı olur diye iyi düşünüp tartsaydın

teşekkürler canım allah hepimize kolaylık versinn... artık susmayacam ben üzülüyorsam o da üzülsün arkadaş. sanki ben onunla evliyim o benimle evli değill.. cevabını vericemmm artıkk

Kadinlarin hayati zor degil ve insanin kendisine yaptigi kotulugu de bir baskasinin yapmasi mumkun degil

Siz kendinize deger vermemenin ve secimlerinizin sonucunu yasiyorsunuz o yuzden lutfen bunu tum kadinlikla bagdastirmayin

Herkes secimlerinin sonucunu yasar

çokk sevdimm gözüm gönlüm aklım ondan baska bişey görmez duymaz oldu.. bilemezdim ki sevdiğim adamın bu huyları var böyle bir adam... helede az sitem etsen hemen ne eksiğin var kumar oynamıyorum içmiyorum dövmüyorum seni demez mii.. sinir oluyorum.. senden ilgi istiyorum ya bu parayla satın alıncak bir sey değil... ama nerde yokk.. değişmeyeceğini az çok anladım 3 yılda.. kendimi değiştireceğimm.. böyelikle daha mutlu olurum sanırımm..

evet her insan kendi seçimlerin yaşar... bu benim seçimindi.. kendime değer vereceğim artıkk.. geç oldu ama öğrendim bunu

Tamamen kaderimiz ayni konuyu takuotyim bakalim ne yazilacak.maddi olarak cok sorunum yok diye esim her firsatta bunu onume atiyor

biliyorum tanıyamadım tanıdığımda da 3 yıl geçmişti.. bundan sonrası için bunu kendimeyapmayacağım.. aslında kendini o akdar seven bir kadınım kii neseşili dışa dönük hayat enerjimi emdi benimm. bazen aynada kendimi tanımıyorumm... buna bir son vermem gerekk

biliyorum tanıyamadım tanıdığımda da 3 yıl geçmişti.. bundan sonrası için bunu kendimeyapmayacağım.. aslında kendini o akdar seven bir kadınım kii neseşili dışa dönük hayat enerjimi emdi benimm. bazen aynada kendimi tanımıyorumm... buna bir son vermem gerekk
Tamamen kaderimiz ayni konuyu takuotyim bakalim ne yazilacak.maddi olarak cok sorunum yok diye esim her firsatta bunu onume atiyor
bizim maddi sıkıntılarımızda var ama bir gün sorun etmedim aksine o sorun edior.. yahu be adam sen daha ne istiyorsunn.. ben böyle oldukça kaybettiğimi anladımm. artık kaybetmeyeceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…