ne yazmalıyım ki ben şimdi ?

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
merhaba arkadaşlar pek büyük bi dert değil benim ki ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
yaklaşık 3 aydır tanıdığım ve çok sevdiğim bi arkadaşım benden hoşlandığını belirtti ve bende reddettim hala arkadaş gibi davranıyorum ona oda bana öyle davranmaya çalışıyor.
ve ben bu kişiyle bağım kopsun istemiyorum onunlayken gerçekten çok mutlu oluyorum ama kesinlikle ondan hoşlanmıyorum.

şimdi 2 gün sonra onun doğum günü kendisi fenerbahçeli bende bu yüzden fenerbahçeli bir atkı aldım günlük kullanılabilecek cinsden ve de fenerbahçeli bi çakmak aldım beğenir diye umuyorum. ve bir tane de doğum günü için güzel bi kart aldım ama içine yazmam gerektiğini bilmiyorum kartın orjinalinde '' seninle geçirdiğim zamanları hep sevdim ve daima seveceğim'' yazıyor.ve bende birşeyler daha eklemek istiyorum kartın diğer tarafına. yardımınıza ihtiyacım var bana yardımcı olursanız şöyle kısa öz ama orjinal cümlelerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim

Ne yazacağını bilmem de o kartı koyma.

Sevgilimle baslarda en yakın arkadastık neredeyse,tabi o bana asıkmıs.
Şuan uzun süren ve cok güzel giden ilişkimiz var.
Hep derim gönlüm mü kapalıymış,gözlerim mi farkedemedim burnumun dibinde ki aşkı.. ahh ahh

Nazar değmesin ne kadar güzel :)

Ona sadece umut vermiş olursunuz. Hic koymamak daha iyi. Madem birşey hissetmiyorsun umut verme..

hangi söylediğini yazmalı anlayamadım

Sizden hoslaniyor ve siz hoslanmiyorsaniz verdiginiz hediyeler hadi onuda gectim karttaki o cumleler umut verici olabilir,
o kart yerine daha arkadascil biseyler yazmalisin bence.. dostlugumuz bitmesin daha nice yaslara filan olabilir abartmaya gerek yok

Bu durumu da anlamıyorum.

Hem bir şey hissetmezler hem de umut veren şeyler yaparlar.

tamam kimsenin daha fazla cevap vermesine gerek yok tşkrler arkadaşlar bişey danışalım dedik insanı pişman etmeyin iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…