• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yazsam bilemedim

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kızlar şimdi başlığa ne yazsam da dikkatinizi buraya versem bilemedim çünkü heyecanlı bir olayım yok şu an SORUM ŞU KI kan ve idrar tahlili yaptirmam lazım (genel kontrol) ama vakit bulamiyorum bi türlü. Zar zor yarın icin bos vakit buldum ama bu sefer de dişim için antibiyotik kullaniyorum. Antibiyotik kullanirken tahlilde sakinca olur mu :*

Ne için verecektinki.gebelik içinse fark etmez.ama herhangi bir operasyon içinse fark edebilir

Kızlar şimdi başlığa ne yazsam da dikkatinizi buraya versem bilemedim çünkü heyecanlı bir olayım yok şu an SORUM ŞU KI kan ve idrar tahlili yaptirmam lazım (genel kontrol) ama vakit bulamiyorum bi türlü. Zar zor yarın icin bos vakit buldum ama bu sefer de dişim için antibiyotik kullaniyorum. Antibiyotik kullanirken tahlilde sakinca olur mu :*

Bende elimi yaktum Dr antibiyotik verdi onu kullaniyrum ve yarjn sabah bende kan vericem ayniyiz yani ;) sorun olmaz sanirum

Doktora antibiyotik içiyorum dersin. .
Bi sorun olacağını sanmıyorum. .

Back
X