arkadaşlar.tam 36 gündür sütüm olsun diye çırpınıyorum ama nafile. herşeyi yedim. börülceden tutunda dere otu,helva...
ama olmuyor,olmuyor. göğüslerim hep boş.iki göğsümüde emziriyorum ama oğlum doymuyor.hala ağlıyor,aranıyor.arkasından mama veriyorum ondan sonra susuyor öyle uyuyor yoksa sürekli ağlıyor.sinirinden emziğide almıyor.bir tek yaş incir biraz süt yaptı oda sadece geceleri,gündüz yine yetersiz sütüm.şimdide incir mevsimi geçti
1,5 ay oldu nerdeyse hala mamayı bırakamadım.bazen sinirimden ağlıyorum.neden ben oğlumu emziremiyorum diye.
ne olur yardım edin ne yapmalıyımda şu sütümü artırmalıyım???
arkadaşlar.tam 36 gündür sütüm olsun diye çırpınıyorum ama nafile. herşeyi yedim. börülceden tutunda dere otu,helva...
ama olmuyor,olmuyor. göğüslerim hep boş.iki göğsümüde emziriyorum ama oğlum doymuyor.hala ağlıyor,aranıyor.arkasından mama veriyorum ondan sonra susuyor öyle uyuyor yoksa sürekli ağlıyor.sinirinden emziğide almıyor.bir tek yaş incir biraz süt yaptı oda sadece geceleri,gündüz yine yetersiz sütüm.şimdide incir mevsimi geçti
1,5 ay oldu nerdeyse hala mamayı bırakamadım.bazen sinirimden ağlıyorum.neden ben oğlumu emziremiyorum diye.
bilgim olduğundan değil sadece duyduğumu söylemek istiyorum. gün kurusu kayısıları uygun miktarda suyla kaynatıp pişiriyorlar, piştikten sonra blendırla parçalayıp, onu içiyorlardı sabah akşam ne zaman canları isterse. hem bağırsak düzeni de sağlanıyor. dene istersen. tatlının ve şekerli şeylerin de sütü arttırdığı söylenir. doktorun ne diyor bu duruma? ona bi sorsan?:44::44::44:
canim uzulme moralini yuksek tut,stres bile etkiliyor sut gelinimini....incire devam et yatmadan once 2-3tane kuru incir ye mutlaka...birde bol bol su ve sut ic bu ikisi hem kilo yapmiyor hemde sut yapiyor....rezene cayini duydum imkanin varsa dene bakalim,birde eczanelerde satilan bir cay varmis onu da arastir bakalim....ben ABD deyim ve burda doktorlarin tavsiyesi yesillikler,su ve sut ten yana ...dereotunu bana bi arkadasim tavsiye etti onu da ihmal etme olmuyor diye yeme...hem gayet normal bir durum hemen sut gelecek diye birsey yok,moralini bozma..
Merhaba;
Benimde 27 günlük bebeğim Allah ın izni ile.
Benimde sütüm çok az ve morelim çok bozuk.
Dere otu,tahin pekmez,maya denediklerim arasında ama malesef bünye kendi istediği şekilde az miktarda süt üretiyor.
Kim istemez misler gibi bol bol anne sütü vermek bebeğine..ama olmuyor.
Nice mama ile beslenen bebekler tek tesellim.
Ne yapsamda süt olsa bilmiyorum ve kızımın yüzüne baktığımda ona süt veremediğim için çok vicdan yapıyorum..
Bende emziriyordum ama doymuyordu..Saatlerce memede kalsa kalıyordu ama çektiğim zaman gene doymadığını anlıyor mama veriyordum.
Geçen gün süt sağma aleti aldım ve memede çok az duruyor bir kaç gündür..Yani boş memede sadece bağımız kopmasın diye duruyoruz.
Sağdığım süt ona en fazla yarım yarım iki biberon olarak çıkıyor
Gerisi mama aptamil..Allah ım yardımcımız olsun arkadaşım.
Merhaba;
Benimde 27 günlük bebeğim Allah ın izni ile.
Benimde sütüm çok az ve morelim çok bozuk.
Dere otu,tahin pekmez,maya denediklerim arasında ama malesef bünye kendi istediği şekilde az miktarda süt üretiyor.
Kim istemez misler gibi bol bol anne sütü vermek bebeğine..ama olmuyor.
Nice mama ile beslenen bebekler tek tesellim.
Ne yapsamda süt olsa bilmiyorum ve kızımın yüzüne baktığımda ona süt veremediğim için çok vicdan yapıyorum..
Bende emziriyordum ama doymuyordu..Saatlerce memede kalsa kalıyordu ama çektiğim zaman gene doymadığını anlıyor mama veriyordum.
Geçen gün süt sağma aleti aldım ve memede çok az duruyor bir kaç gündür..Yani boş memede sadece bağımız kopmasın diye duruyoruz.
Sağdığım süt ona en fazla yarım yarım iki biberon olarak çıkıyor
Gerisi mama aptamil..Allah ım yardımcımız olsun arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?