- 6 Şubat 2020
- 100
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi dernnurylmaz
-
Hamilesin tatlım güle güle büyüt bebeğiniMerhabalar, 6-7 ay önce erkek arkadaşımla bir yakınlaşmam oldu zevk suyundan şüphe duyduğum için ella ertesi gün hapı kullandım. 7 kez kan testi 6 usg ile kontrol edildi. Gebelik yok dendi. 5 ay adet gördüm fakat 6. Adetim 7-8 gün gecikmiş durumda en son geçtiğimiz çarşamba doktora gittim usg ile kontrol etti adetin yakın dedi tarlusal verdi. Gebelik olsa görünür müydü 26 hafta oluyor? İlacımın son günü kaç gün içerisinde adet görürüm? Hala gebelik ihtimali olabilir mi bu kadar teste usg ye rağmen karnımda rahatsızlık ve hareket hissediyorum. Doktorum psikolojik dedi.
Gerçekten mi?Hamilesin tatlım güle güle büyüt bebeğini
Anlayamadım? Ne demek istediniz?kahvenizi kapattıysanız falınıza bakayım belki bebek görürüm
Çok teşekkür ederim çok sağolunŞakamısınız ya birde hesaplamış
Hamile olman İ-M-K-A-N-S-I-Z
HAMILE DEGILSIN
KARNINDA BEBEK YOK
DEGILSIN.. DEGIL.. DEG..DE..
HamileeeeeeeeŞakamısınız ya birde hesaplamış
Hamile olman İ-M-K-A-N-S-I-Z
HAMILE DEGILSIN
KARNINDA BEBEK YOK
DEGILSIN.. DEGIL.. DEG..DE..
Hamilesin tatlım 13 yıllık tecrübemle konuşuyorum folik asite başlaGerçekten mi?
Bu söylediklerinizde ciddi misiniz?hamilesin tabikiii cinsiyeti de erkek hayırlı uğurlu olsun
Gerçekten zor durumdayım, belki dalga geçiyorsunuz ama psikolojim çok kötü etkileniyor. Rica ederim biraz hassasiyetHamilesin tatlım 13 yıllık tecrübemle konuşuyorum folik asite başla
Evet maalesef ablaYine mi sen ya¿
Tatlım niye böyle yapiyosun pskolojik destek alEvet maalesef abla
Abla onun içinde korkuyorum ilaç falan verir diye, bunun için defalarca gittim doktora usg ve kan testi yaptırdım. Doktorumda yok dedi ama işte karnımda rahatsızlık şişlik hissediyorum ama doktor da baktı daha 5 gün önce yok dedi. Adetim gecikince korktum bendeTatlım niye böyle yapiyosun pskolojik destek al
Nerden anladınız hamile olduğunuHamileeeeeeee
Hamile olsan ultrasyonda çıkardı dediklerine göre 5 veya 6 aylık hamilesin yani doktorun gözü kör değilse bebeği görmüştürAbla onun içinde korkuyorum ilaç falan verir diye, bunun için defalarca gittim doktora usg ve kan testi yaptırdım. Doktorumda yok dedi ama işte karnımda rahatsızlık şişlik hissediyorum ama doktor da baktı daha 5 gün önce yok dedi. Adetim gecikince korktum bende
Bunu söylemek tabiki haddime değil sana abla tavsiyesi bırak bu işleri bak burda yollardır çocuk sahibi olamayan kadınlar var biri de benim yaşın küçük sanırım ben 32 yaşındayımAbla onun içinde korkuyorum ilaç falan verir diye, bunun için defalarca gittim doktora usg ve kan testi yaptırdım. Doktorumda yok dedi ama işte karnımda rahatsızlık şişlik hissediyorum ama doktor da baktı daha 5 gün önce yok dedi. Adetim gecikince korktum bende
Abla merhaba, 6 ay oldu 6. Adetim gecikti karnımda rahatsızlık şişlik hissediyorum. 7 kez kan testi 6 kez usg ile kontrol edildi. Psikolojini mahvetme olsa nasıl görünmeyecek dedi. 3 farklı doktora gittim hepsi de çok iyi özel hastanelerde doktorlar. O yüzden böyle hissediyorum bilmiyorum işte ablaHamile olsan ultrasyonda çıkardı dediklerine göre 5 veya 6 aylık hamilesin yani doktorun gözü kör değilse bebeği görmüştürkarnında büyüme filan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?