- 6 Şubat 2020
- 100
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi dernnurylmaz
-
Söylediklerine asla kızmıyorum gerçekten insan başına gelmedikçe böyle düşünüyor zaten. Evet her şey zamanında güzel ama işte insan şaşar beşer yanlışa düşüyor. Allah İnşallah en yakın zaman da sana hayırlı bir evlat nasip eder. Dilerim kimse böyle zor bir durumla karşılaşmaz bende istemezdim tahmin bile etmezdim böyle bir duruma düşeceğimiBunu söylemek tabiki haddime değil sana abla tavsiyesi bırak bu işleri bak burda yollardır çocuk sahibi olamayan kadınlar var biri de benim yaşın küçük sanırım ben 32 yaşındayım
herşeyi zamanında yaşa evlen aileni kur İnan bana böylesi daha mutlu eder seni
gazetelerde her gün okuyoruz kadın cinayetlerini kendini koru bu nedir ya
biz ne ara bu durumlara düştük kınamıyorum asla hayatta insanın başına herşey gelebilir ama bile isteye ateşe atmak seninki
hele gayri meşru çocuk yapmak yazık değil mi o bebeğe
ben 3 kayıp yaşadım neler çektim bu uğurda ne ilaçlar ne iğneler
birinin çıkıp ta erkek arkadaşımla sürtündümde yok zevk suyu da yarım saatlik zevki yüzünden olan bebeklere oluyor
bu ne saçmalık ya
Allah affetsin canım inşallah tez zamanda doğru yolu bulursun anneni babanı üzmezsinSöylediklerine asla kızmıyorum gerçekten insan başına gelmedikçe böyle düşünüyor zaten. Evet her şey zamanında güzel ama işte insan şaşar beşer yanlışa düşüyor. Allah İnşallah en yakın zaman da sana hayırlı bir evlat nasip eder. Dilerim kimse böyle zor bir durumla karşılaşmaz bende istemezdim tahmin bile etmezdim böyle bir duruma düşeceğimi
İnşallah abla çok teşekkür ederim yorumun için, bu kadar kan testi ve usg ye rağmen olabilir mi hala benden büyük ve bu konuda bilinçli olduğun için bilgini almak isterimAllah affetsin canım inşallah tez zamanda doğru yolu bulursun anneni babanı üzmezsin
Canım hamile olsan karnın mutlaka büyürdü sen bunu anlardın yani kaç doktora gitmişsin ultrasyonda bile çıkmamış sen korktuğun için sana hamilesin gibi geliyor at bunu kafandan olan sana olur gene için rahat etsin diye bir daha doktora git büyük ultrasyon oluyormuş ona gir bide onda kesin çıkarAbla merhaba, 6 ay oldu 6. Adetim gecikti karnımda rahatsızlık şişlik hissediyorum. 7 kez kan testi 6 kez usg ile kontrol edildi. Psikolojini mahvetme olsa nasıl görünmeyecek dedi. 3 farklı doktora gittim hepsi de çok iyi özel hastanelerde doktorlar. O yüzden böyle hissediyorum bilmiyorum işte abla
Rabbim en kısa zamanda sizede bi evlat nasip etsin inşaallahBunu söylemek tabiki haddime değil sana abla tavsiyesi bırak bu işleri bak burda yollardır çocuk sahibi olamayan kadınlar var biri de benim yaşın küçük sanırım ben 32 yaşındayım
herşeyi zamanında yaşa evlen aileni kur İnan bana böylesi daha mutlu eder seni
gazetelerde her gün okuyoruz kadın cinayetlerini kendini koru bu nedir ya
biz ne ara bu durumlara düştük kınamıyorum asla hayatta insanın başına herşey gelebilir ama bile isteye ateşe atmak seninki
hele gayri meşru çocuk yapmak yazık değil mi o bebeğe
ben 3 kayıp yaşadım neler çektim bu uğurda ne ilaçlar ne iğneler
birinin çıkıp ta erkek arkadaşımla sürtündümde yok zevk suyu da yarım saatlik zevki yüzünden olan bebeklere oluyor
bu ne saçmalık ya
Değilsin merak etmeİnşallah abla çok teşekkür ederim yorumun için, bu kadar kan testi ve usg ye rağmen olabilir mi hala benden büyük ve bu konuda bilinçli olduğun için bilgini almak isterim
Amin teşekkür ederimRabbim en kısa zamanda sizede bi evlat nasip etsin inşaallah
Abla en son geçen çarşamba günü gittim doktorum gelme artık verdiğin paraya yazık dedi. Görünmeme ihtimali yok dedi. Ama adet olamazsam tekrar gidicem İnşallah olurumCanım hamile olsan karnın mutlaka büyürdü sen bunu anlardın yani kaç doktora gitmişsin ultrasyonda bile çıkmamış sen korktuğun için sana hamilesin gibi geliyor at bunu kafandan olan sana olur gene için rahat etsin diye bir daha doktora git büyük ultrasyon oluyormuş ona gir bide onda kesin çıkar
Çok teşekkür ederim ablaDeğilsin merak etme
Rica ederimAmin teşekkür ederim
Hakkında hayırlısı olsun inşaallahAbla en son geçen çarşamba günü gittim doktorum gelme artık verdiğin paraya yazık dedi. Görünmeme ihtimali yok dedi. Ama adet olamazsam tekrar gidicem İnşallah olurum
Çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun inşaallah
Rica ederimÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?