Ne zaman adet olabilirim?

Söylediklerine asla kızmıyorum gerçekten insan başına gelmedikçe böyle düşünüyor zaten. Evet her şey zamanında güzel ama işte insan şaşar beşer yanlışa düşüyor. Allah İnşallah en yakın zaman da sana hayırlı bir evlat nasip eder. Dilerim kimse böyle zor bir durumla karşılaşmaz bende istemezdim tahmin bile etmezdim böyle bir duruma düşeceğimi

Allah affetsin canım inşallah tez zamanda doğru yolu bulursun anneni babanı üzmezsin

Allah affetsin canım inşallah tez zamanda doğru yolu bulursun anneni babanı üzmezsin
İnşallah abla çok teşekkür ederim yorumun için, bu kadar kan testi ve usg ye rağmen olabilir mi hala benden büyük ve bu konuda bilinçli olduğun için bilgini almak isterim

Canım hamile olsan karnın mutlaka büyürdü sen bunu anlardın yani kaç doktora gitmişsin ultrasyonda bile çıkmamış sen korktuğun için sana hamilesin gibi geliyor at bunu kafandan olan sana olur gene için rahat etsin diye bir daha doktora git büyük ultrasyon oluyormuş ona gir bide onda kesin çıkar

Rabbim en kısa zamanda sizede bi evlat nasip etsin inşaallah

Abla en son geçen çarşamba günü gittim doktorum gelme artık verdiğin paraya yazık dedi. Görünmeme ihtimali yok dedi. Ama adet olamazsam tekrar gidicem İnşallah olurum

Bu konuyu espri olsun diye mi açtınız? Hamilelik olsa şimdi karnın burnunda olurdu. Elladan sonra kan testleri usg hamilelik yok demişler hala acaba hamilemiyim diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…