• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman canın yansa bu kadar derinden

Dimi .. Ben sallamazsam kıymetli olacağım biliyorum .

Döndüğünde arayacak . Bunalmış şantiye şantiye koşturmaktan o belli .

Ben umursamayınca hemen görüşmeyecek miyize bağladı

Aynen öyle içinde ne fırtınalar kopsa da sakın ona belli etme. Şu son konuşmanızdaki tavrını çok beğendim. Böyle devam. Olursa ne ala olmazsa pekala :51:

Sanırdım ki bir daha bu kadar üzülmem . Tam yaralarımı sarmaya hazırken bir bitiş daha . Kırık dökük kalbim . Gül uğruna tutamadı dikeni .
Mutluluk vaadediyorum yanımda kal diyen ışıl ışıl gözlü adam . Gözlerini benden bir an olsun ayıramayan adam . Saçlarımı seve seve uyutan , gece uyurken azıcık terleyip kenara kaçsam göğsüne tekrar bastıran adam . 4 sene yanımdan bir an olsun ayrılmayan adam .
Nefesim kesiliyor bazen . Diyorum ki Allahım aklımı koru .

Ne acılar var diyorum . Bak hayallerin elinde diyorum sağlığın ailen hepsi var diyorum kendime dua ediyorum . Kan kussam da kızılcık şerbeti içtim diyorum . Beynime kramplar giriyor bazen .Uyuyayım diyorum gözümün önüne geliyor elimi sıkı sıkı tuttuğu , ben yanındayım güvendesin deyip sadece onun yanında akan gözyaşlarımı sildiği anlar . Sabahlara kadar birbirimizi izlediğimiz o geceler .

Bitti bile diyemeyen o adam benim aşık olduğum adam mı ? Bıraktığı enkazdan daha ötesi . Ne ayrılık acısı ne başka bir şey . Güvendiğim arkamda dimdik dağım çekti gitti . Çok özledim bal kokun hala yastıkta diyen adam gitti benden .

Hayallerime bu kadar yaklaşırken elimi bir an olsun bırakmadı . Şimdi ben o hayalleri bile yaşamak istemiyorum . O sınıfa girip aydınlık çocuklara vereceğim umut yok artık . Ki ben onun hayatında gördüğü en iyi , en başarılı öğretmen olacaktım .

Bir taş var üzerimde ve o taş kalbimi eziyor . Nasıl başa çıkacağım ben bununla ? Ne zaman geçer bu sancı ?

Gözlerim doldu okurken. Acılar yaşayana büyük. İnşallah en kısa zamanda küllenir acıların.

İlk okuduğumda attım kendimi yastığa ağlaya zırlaya yorum yapmaya hazırlandım. Kendini üzme gelecek, yine yastıklar ikiniz kokacak yazacaktım ki konuşmuşsunuz... Nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok mutlu olun be, her şey güzelken üzmeyin birbirinizi...

Dimi .. Ben sallamazsam kıymetli olacağım biliyorum .

Döndüğünde arayacak . Bunalmış şantiye şantiye koşturmaktan o belli .

Ben umursamayınca hemen görüşmeyecek miyize bağladı

Ümitlenme canım yine de. Gözlüğü bahane edip aradığını düşünmesin. İyi cevap vermişsin. Ağırdan al sen.

Aynen öyle içinde ne fırtınalar kopsa da sakın ona belli etme. Şu son konuşmanızdaki tavrını çok beğendim. Böyle devam. Olursa ne ala olmazsa pekala :51:

Tabikii . Zaten bu saatten sonra o zank diye bıraktığı bal değilim ben . Yani inşallah karşılaştığımızda da böyle dimdik durabilirim :)

wuhuuu neler donuyo bakiim burda :32::32:
yeni gelismeler mi var :46::46:

Tam sana yazacaktım bende gelişmeleri :D Yakalandım :D

Gözlerim doldu okurken. Acılar yaşayana büyük. İnşallah en kısa zamanda küllenir acıların.

İnşallah çok teşekkür ederim . Her gün biraz daha toparlanıyorum .

İlk okuduğumda attım kendimi yastığa ağlaya zırlaya yorum yapmaya hazırlandım. Kendini üzme gelecek, yine yastıklar ikiniz kokacak yazacaktım ki konuşmuşsunuz... Nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok mutlu olun be, her şey güzelken üzmeyin birbirinizi...

Ben kendimi geri çektiğim , umursamadığım için görüşmeyecek miyiz diye sordu .

Oysa aşk bu değil 3 hafta ben neler yaşadım . Bunun bir bedeli olmalı .
Ben onun için ince bir ipte yürüdüm o ise çekti gitti ...

Bu gönül yükü çok ağır bir imtihan. Zamanında yaşadığım için anlıyorum . Yazılarını takip ediyorum . Sabırlar diliyorum sana .
Umarım olumlu gelişmeler olur görüştüğünüz an oda senden vazgeçemeyeceğini anlar .
Ya da en güzeli hayırlısı olsun .

kacar mi bendenn:21:
okumadim ama dha sayfalari merak icindeym suan:1:

Son durum son sayfada :)

Bu gönül yükü çok ağır bir imtihan. Zamanında yaşadığım için anlıyorum . Yazılarını takip ediyorum . Sabırlar diliyorum sana .
Umarım olumlu gelişmeler olur görüştüğünüz an oda senden vazgeçemeyeceğini anlar .
Ya da en güzeli hayırlısı olsun .

Çok çok teşekkür ederim .
hayırlısını diledim bende hep . Zamanında buna yakın bir şeyi bende yapmıştım onun acısı çıkıyor işte ...
umarım görüştüğümüzde katettiğim yolu baştan sarmak zorunda kalmam ...

Merak eden arkadaşlarım için son durum

Hala şehirdışındaymış . Güneş gözlüğüm onun evinde kalmıştı .
Az önce aynen şu mesajı attım
X güneş gözlüğüm sende kalmıştı . Artık kör olucam ne zaman alabilirim?
Hemen cevap geldi
X :haftaiçi orada olucam o zaman olabilir
E : Gerekirse dershaneme bırakırsın oradan alırım ben dedim . ( Öğretmen olduğum dershaneyle işyeri çok yakın )
X tutuşur veee : Ne yani görüşmekten vazgeçtik heralde
Eksisonsuz durur mu yapıştırır cevabı
E:Fırsat olursa görüşürüz . Fırsat olmazsa dershaneden alırım ben gidip .
X:Tamam haber veririm gelince ben

Son durum bu

vayyyytt :ssz: supersinn:51:
cok havali yaa bravo :46::46:

ay uzuldum cocuga da yaaa ama neyse ben senin tarafindaym :27:
cok guzel boyle devam et surunsun braz :1:

vayyyytt :ssz: supersinn:51:
cok havali yaa bravo :46::46:

ay uzuldum cocuga da yaaa ama neyse ben senin tarafindaym :27:
cok guzel boyle devam et surunsun braz :1:

Sen çocuğa mı üzüldüm dediiiiinnnnn :47:

Bi oradan bi buradan kafam karıştı yahu :)

Ya kimse bu satirlari yazacak kadar aci çekmesin.

Back
X