ne zaman çatlak kremi kullanmaya başladınız

sarxixzambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
125
2
Kızlar benim 10.haftam bitti oluşacak çatlaklar için kremi kullanmaya başlamalımıyım?

Sizler ne zaman başladınız?Birde hangi markayı tavsiye edersiniz?
:nazar:
 
benim catlak kremi kullanan arkadaslarim var birinde cok iyi etki ederken birinde hicbir ise yaramamis gorumcemde kullanmis lierac ama ise yaramadi pek ondada catlak varbence en iyisi badem yagi ben onu kullanicam!!
 
merhaba ben 12.haftadan itibaren kullanmaya başlamıştım doktorumun tavsiyesi ile nivea bebe yağını kullanıyorum tavsiye edebilirim çok güzel
 
benim doktorum bebe yağı yada badem yağı kullanma kıllanma yapar dedi 20. haftadan itibaren kullanmaya başlamalısın dedi.
bana lierac önerdi bakalım çatlak olacakmı şuan birşey yok
 
benı ne kadar dınler kal'e alırsınız bılemem ama ben kımyasal içerık tasıyan ilaç krem ya da benzer seylerle bebısınızı tanıztırmayın derım bu bır:1no2:
çatlak eger derınız musaıtse dunyanın en ıyı catlak kremını kullanın yıne catlıycaktır..:çok üzgünüm:kremler yada benzerı urunler sadece bırazını engellıyecektır..
ben çok zayıf hamıle kaldım ama normalden buyuk bır karınla dogum yaptım.. karnımın ne kadar genısledıgını dusunun artık..lakın ebe hemsıre ve drlar sırrını bızede ver dedıler.. çunku hıc catlamadım..
sadece her banyodan sonra susam yagı ve acı badem yagı ıle masaj yaptım...
susam yagını tavsıye edıyorum... 3 aylık bır anneyım bırtek deformasyonum olmadı..şmdi hafıf bır göbıs var oda olsun artık..
saglıklı hamılelıkler ve hayırlı bebısler dılıyorum...
sevgıyle....
 
Selam kızlar,
ben 14. haftadan itibaren dalin'in jel şeklindeki bebe yağını kullanıyorum.
 
valla ben de hem badem yağı hem de kakao yağı kullanıyodum badem yağını çok az kullandım kıllanma yapacağını duyunca de hemen bıraktım kakao yağını kullanmaya devam ediyorum çok şükür çatlak yok ama sonra olursa bilemem annem de de çok yok bakalımfisfisfis
 
teşekkürler kızlar
badem yağı almamaya karar verdim tamam ama:sm_cool:
ne alcam onu bilemiyorum
Johnson kullananlar memnunmusunuz en azından tanınmış marka
susam yağını denicem ama
 
kızLar badem yaqı biLiosunuskii KaşLardaqi tüyLeri sıkLaştıRıoo o Yüzden çatLak böLqesine süRmemenizi taWSie edioRumm.kıLLarı daha Çoq qüRLeştirirben kaŞLarm için kuLLanıoRum daha 2 haFTa oLdu Ama Etkisini Hemen Gördümm.
 
Ben mustela adında bi çatlak kremi kullanıyorum bu markanın bebek ürünleride var zararsız yanii...Ve henüz çatlak olmadı daha erken tabii bide çatlaması için amaaaa 12. haftadan önce kullanmayın diyede uyarıyo dr lar.
 
Bende Mustela adlı kremi kullanıyorum.12 haftalıkken başladım.hala devam ediyorum.Şimdilik bişey yok umarımda olmaz.Bol su içerek cildi nemlendirmek gerekli ayrıca.Su içmeyi ihmal etmeyin kızlar.
 
bende 9 haftalık hamileyim arada çok gerilince badem yagı sürüyodum ama sayenizde öğrendim kıllanma yapıomuş susam yaıyla kakao yagını deniyim bende bari.
 
hemen başladım ama işe yaramadı olacak oluyo sadece biraz az oluyo dediler üstelik yurtdışından getirttim ama yinede işe yaramadı çatladdııımmm kızlarrrr umutla kal
 
kızlar ben doktorumun tavsiyesi üzerine lierac kullandım.haln devam ediyorum.16.haftada başladım.meme başı hariç memelere göbeğe bacaklara uygulanabiliniyor.eczanelerde satılıyor.ben çok memnunum tavsiye ederim. ayrıca özellikle belinizin yan traflarına dikkat edin.oralar daha musaıt oluyor çatlamaya.
 
arkadaşlar merhaba mesajınızı yeni okudum.Bir tane oğlum var bende badem yağının kremini kullandım kıllanma da olmadı çok işe yarıyor.Bir hafta ihmal ettim 2 tane çatlak var.Siz düşünün artık nasıl birşey olduğunu.ayrıca bacaklarıomın yırtılacağı hiç aklıma gelmedi oralarda kullanmadım bacaklarım da yırtıldı.
 
kızlar ben bedem yağı ve bebek yağı aldım bi kaç kere kullandım ama şimdi hiç bişey kullanmıyorum. kullansamda çatlıcak kullanmasamda. çatlak birazda vücutla alakalı bişey. dert etmiyorum valla.
 
X