ne zaman çatlak kremi kullanmaya başladınız

kuru bi cilde sahipsen çatlama oluyormuş ama benim henüz olmadı.16. haftadan sonra bebe yağı kullanmaya başladım.güzellik uzmanı'' banyodan çıkarken kurulanmadan önce uygularsan vücudun nemi hapseder'' dedi. ben de öyle yapıyorum.arada vucut nemlendirici krem sürüyorum.

kuru bi cilde sahipsen çatlama oluyormuş ama benim henüz olmadı.16. haftadan sonra bebe yağı kullanmaya başladım.güzellik uzmanı'' banyodan çıkarken kurulanmadan önce uygularsan vücudun nemi hapseder'' dedi. ben de öyle yapıyorum.arada vucut nemlendirici krem sürüyorum.

Şenizbenimde adım gökcen
evet cnm özü o aslında karın bölgeni nemli tutmak:kahve:

evt sakın badem yağı kullanmayın ben kullandım karnım kıllandı moralim alt üst oldu şimdi bebk yağı kullanıyorum iş işten geçti ama olsun bari çatlamanın önüne geçeyim:)

Motherlove çatlak kremi veya yağı nefis bir ürün, Amerikan. Hamilelik haberini alır almaz kullanmaya başladım. O zaman Türkiye'de yoktu. Yeni gelmiş. Nefis zeytinyağı kokuyor. Zaten sadece organik bitkilerden üretiliyor, buna ilişkin Amerikan USDA etiketlerini de taşıyor. Ve de çok rahat emiliyor vücut tarafından. Badem yağı ve susam yağı ağır kalıyor.12 kilo alıp 4 kilo doğum yapmıştım ilk oğlumda. Tek bir çatlağım yok. Üstelik gerginlikten doğan kaşıntıyı da alıyor. Şimdi ikinci oğluma hamileyim33. haftadayım, yine sıfır çatlak. Benden söylemesi, bayılacaksınız. www.poiras.com sitesinde satış noktalarını öğrenebiliyorsunuz. Süper, süper...

ya dediğin ürünü inceledim çok güzel ama ankarada nasıl ulaşıcaz başka yerde satılmıyormu bu?:uhm:

bende 3 aylıkken başladım kullanmaya 5 aylık hamişim şimdi şimdilik çatlak yok lierac kullanıyorum şimdilik memnunum baklalım göbegim büyüdükçe çatlayacak mı

ben doktorumun tavsiyesi ile 3 ayı doldurunca kreme başladım. ancak kremlerin en kalitelisini de kullansanız cildiniz çatlamaya müsaitse en sonunda çatlıyorsunuz. görümcemin kullandığı bir yağı alıp hergün kullandım. onda hiç çatlak yapmayan yağ benim karnımın alt tarafında avuç içi kadar çatlağa engel olamadı. kremin adı clarins.

ben doktorumun tavsiyesi ile 3 ayı doldurunca kreme başladım. ancak kremlerin en kalitelisini de kullansanız cildiniz çatlamaya müsaitse en sonunda çatlıyorsunuz. görümcemin kullandığı bir yağı alıp hergün kullandım. onda hiç çatlak yapmayan yağ benim karnımın alt tarafında avuç içi kadar çatlağa engel olamadı. kremin adı clarins.

Canım bence en iyisi bebe yağıyla badem yağını karıştırıp sür bazı çatlak kremleri hem pahalı hemde işe yaramıyor,özellikle duştan sonra sürersen cildini daha çok nemlendirir tavsiye ederim..

Motherlove çatlak kremi veya yağı nefis bir ürün, Amerikan. Hamilelik haberini alır almaz kullanmaya başladım. O zaman Türkiye'de yoktu. Yeni gelmiş. Nefis zeytinyağı kokuyor. Zaten sadece organik bitkilerden üretiliyor, buna ilişkin Amerikan USDA etiketlerini de taşıyor. Ve de çok rahat emiliyor vücut tarafından. Badem yağı ve susam yağı ağır kalıyor.12 kilo alıp 4 kilo doğum yapmıştım ilk oğlumda. Tek bir çatlağım yok. Üstelik gerginlikten doğan kaşıntıyı da alıyor. Şimdi ikinci oğluma hamileyim33. haftadayım, yine sıfır çatlak. Benden söylemesi, bayılacaksınız. www.poiras.com sitesinde satış noktalarını öğrenebiliyorsunuz. Süper, süper...[/QU

Motherlove çatlak kremi mi yağı mı daha etkili? Tavsiye ettiğin siteye baktım, göğüs kremi ve karın çatlak kremini ayrı satıyorlar. Çatlak çatlaktır, bence karın ya da göğüs için ayrı ayrı olarak almanın anlamı pek yok. Sen hangisini kullandın? Hergün mü sürmek gerekiyor, duş sonrası mı? Ne tavsiye edersin?

ben hemen kullanmaya başaldım krem değil ama badem yağı ve susam yağı kullandım bayada faydasını gördüm.tavsiye ederim

Ben mustela adında bi çatlak kremi kullanıyorum bu markanın bebek ürünleride var zararsız yanii...Ve henüz çatlak olmadı daha erken tabii bide çatlaması için amaaaa 12. haftadan önce kullanmayın diyede uyarıyo dr lar.

:nazar:tavsiye ederim hiiçççç çatlağım yok kızlar :nazar:tereddütsüz kullanın tecrübeyle sabittir.

Kıllanma genetik ve hormonal bir şey arkadaşlar. Badem yağı kullandığınızda kılları beslese bile kullanmayı bırakınca zamanla eski haline döner. Ben de badem yağı kullandım. O dönem kıllar güçlendi gibi geldi ama sonra bırakınca geçti. Ben hamileliğim sonlarına doğru bıkıp bıraktım o dönem çatlamam oldu. Çatlaklar genetik ama bu yağlarla azaltılabilir.

Benim fikrim bu...

Meraba kizlar....
Ben yeniyim burda ve 17 haftalik hamileyim ama halan catlaklar icin ne kullanicam bilmiyorum.
Bana yardimci olursaniz sizi minnettar olucam, cevremde bana yardimci olacak kimsem yok.Kendim Turkiyeden Lierac kremi aldim ama tam emin degilim acaba sadece onu mu kullansam yoksa badem yagimi???Insallah bana bu konuda cevap verirsiniz .
Simdiden tesekkurler...

meraba kizlar
Burda Lierac kremini hamilelik boyunca kullanipta ise yaradigini veya yaramadigini dusunen varmi!!!
Kestane kebab acele cevap :)

10. haftadayım söyle 13 falan olayım bende başlayayım diyorum ancak fekat lakin annemde muazzam bir çatlak potansiyeli varmışki böyle olmuş(çok çatlağı var karnında). bendede olur diye korkuyorum. etkili bişeyler kullanmak lazım.

Arkadaşlar ben karnım çıkmaya başladığından buyana Jhonson bebe yağı kullandım, çokta memnundum fakat son 2-3 hafta kala çatlak oluştu ve birden oldu... Genetik olduğunu sanmıyorum çünkü annem 53 yaşında olmasına rağmen ne çatlağı, nede selüliti var, bence bu tamamen karnın aşırı gerilmesi ile alakalı..bi arkadaş kuru ve beyaz tenlilerde daha çok oluyor demiş ama benim vücudum yağlı ve buğday tenli olmama rağmen çatlak oluştu işte....Şimdi çatlak önlemekten ziyade çatlakları giderici bir kremle bu işi çözmek zorundayımm :(((

arkadaşlar, karın büyümeden dolayı gerilmeye başlıyor. bu yüzden kaşıntı ihtiyacı duyuyoruz,kaşımak yerine hafif okşayarak gidermemiz lazım çünkü hart hart die kaşırsak işte o zaman çatlıyormuş haberiniz olsun.. bende badem yagı kullanıyorum + vazelinde ara sıra sürüyorum şimdilk bişey yok..kaşımatın sakın ok.

bende 10. haftadan itibaren mustela'nın çatlak kremini kullanıyorum..hergün 1 kere...şimdilik çatlağım yok...bakalım ilerde ne olacak...bekleyip göreceğiz...

Back
X